23.11.2009

viestintuoja

Kuu 18 Vesimies
yhtymä Jupiteriin 19 Vesimies
saabisesti (20 ) Suuri valkoinen kyyhky kaartelee yläpuolella, mutta laskeutuu sitten ja osoittautuu viestintuojaksi. JUHLITTU.  Miksihän tuo on analysoitu sanalla "juhlittu"? Etymology dictionary kertoo:

celebrate Look up celebrate at Dictionary.com
1465, from L. celebratus pp. of celebrare "to frequent in great numbers, assemble to honor," from celeber "frequented, populous." Celebrated "much-talked-about" is from 1665.
Paljon puhuttu, mikä ettei, varsinkin neliöllä omalle merkuriukselleni :). Tänään on paljon puhuttu valintakokeesta, hylätty / hyväksytty paperista, joka tuli postissa. Minulle viestintuoja toi hyväksytyn paperit. Pistemääriä. Motivaatio tehtäviä kohtaan kasvoi hiukka.
Kasvavalla kuulla jokakuukautinen kuun yhtymä Jupiteriin kasvattaa siementä, joka uudella kuulla on kylvetty, niinkö? Julkaisee tapahtuman? Siemen on itänyt ja versoo? Kasvu ( Jupiter) alkaa?
Onko sama yhtymä vähenevällä kuulla "kuolettamista"? Elinkelvoton  ja keskenmeno? Maaperä huono?Oma merkuriuksenihan näytteli itsellä tässä suurta osaa. Ystäväni hylättiin. Pitääkin katsoa hänen merkuriuksensa.
Jättimäisiä asioita ajautumassa rantaan. Yläsolmu 22 Kauris sekstiili Uranus 22 Kalat.
Voe meitä. Viskinne, jäillä vai ilman?

5 kommenttia:

 1. Sana viski (engl. whisky), tulee gaelinkielen sanoista uisge beatha tai usquebaugh, eli suomeksi elämän vesi.

  VastaaPoista
 2. Ystäväni (valinnassa hylätty) on Aurinko Härkä, vastamerkkini ( ei väliä tässä?) Jupiter-Kuu- yhtymä tekee kvinkunssia hänen Pluto-Uranus-Neitsyt keskipisteelle. Tuolla yhtymällä ykköshuoneessa hän on jo käynyt kouluja kaks tai kuus ja pitää jatkuvasta muutoksesta.Nyt muutos jäi pimentoon.
  Hänen merkuriuksensa on Härässä ja Saturnus taas tekee sille kvinkunssia. Aivan kuten hän itse arveli, että "ryhmätilanne" tais olla se "karsinut" tekijä.
  Hänen Merkuriuksensa on sekstiilissä Onnenpisteeseensä ja nyt tr Aurinko Jousimiehessä tulee kvinkunsseilla Yodin kärjeksi. Tämmöttinen yodi (aurinko kärkenä) on ollut koulusurmissa esillä. Veikeetä.
  Koulu olis ollut hälle yhen sortin "surma" työelämän ohella; hän kun jo nyt on aivan poikki ja puhki. Että hylätyn paperit pitkällä viiveellä voivatkin olla onnenpotku. Tässä ja nyt ei paljon lohduta, mutta ehkä nurkan takana on jotakin muuta tarjolla.Parempaa.
  Minulla taas onnenpiste-jellona on sekstiilissä Lilithiin Vaaka ja yodin kärjeksi tulee Kohtalottarien Lachesis Kalat, osan suova. Että tapahtukoon tahtos sinun, kohtaloni, eikä minun?
  Yodin kannaksi tulee Pluto ja Vesta Neitsyessä. Eipä paljon pyristellä? Että kaho siihe hommaas vaan.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon Nikki!
  Mina taas katselen nousevaa kuuta ja mikas planeetta on taydessa yhtymassa siihen-venusko?
  Itsellani on uranus ollut in ja niin taas laajennetaan tiloja-ei mittaan-kivan nakoista-puuta ja kivea yhdistettyna ja puun tuoksusta tuli Suomi mieleen-vihrea kultamme...
  Ihastuksessaan diamond

  VastaaPoista
 4. Kiitos.
  Täydessä ja tarkassa yhtymässä kuuhun nyt tuo JUPITER 19 ja risat asteita, kohta jo 20 astetta Vesimiestä.

  VastaaPoista
 5. Sen uuden kuun tienoilla oli kuun ja Jousimies-Merkuriuksen yhtymä. Eli korosti sitten myös Jousimiehen jupiteria eli nyt kuun yhtymä Jupiteriin "paljastaa" Merkuriuksen siemenen.
  Nythän Aurinko on tuon silloisen Merkuriuksen lukemissa. Ja osuu omalle nousulleni ja uusikuu osui omalle auringolle. Eli siinä oli kasvuvoimaa.
  Tr Merkurius 12 Jousimies nyt tekee kolmiota omalle onnenpisteelleni.
  Tuo samainen transiitti tekee tarkkaa kvinkunssia ystävän auringolle. Kvinkunssin varjossa ei valo riittänyt kasvuun.
  Jupiterimaiset korkeakouluopinnot eivät tällä kertaa ole häntä varten. Hän pätee muulla taholla.
  Tulikolmiot vievät ilmeisesti asioita eteenpäin,tai ne loksahtavat helposti paikoilleen, koskapa minulla on nyt myös oinas-progekuun kolmio syntymämarsille jellonassa.
  Tai karmanläksyä kaikki tyynni,
  tr (mr)Karma yhtymä oma Aurinko.
  Amorin nuolia proge- Auringollani.
  Amor 12 Kauris.Eroottinen kvinkunssijännite onnenpisteeseen. Voe meitä..

  VastaaPoista