10.11.2009

Tutkitaan ja tehtaillaan

Lääketeollisuus tehtailee tauteja kaikkiin niihin ihmepillereihin, mitä se onkaan mennyt kehittelemään ja joilla pitäisi saada ihmisten vastustuskyky alenemaan ja pikkuvaivasta vakava ja pilleripurkkia hyllylle enämpi.
Tehdään kivusta ja koettelemuksesta uskomuksella suurempi kuin onkaan.
Chiron Vesimies neliö Merkurius Skorpioni.
Jupiter Vesimies neliö Aurinko Skorpioni
Uranus Kalat kolmio (lääke) Merkurius Skorpioni
ja Kuu 1 Neitsyt kolmio Pluto 1 Kauris

Chironin ja Uranuksen kuin myös Vesimies Jupiterin ynnä tutkivaluontosen Skorpioni Merkuriuksen voi liittää myös otsikkoon Suomessa paljon tutkijoita -tieteen laatu Pohjoismaiden heikoin. Tohtoreita kuin sieniä sateella mutta luovaa tieteellistä neroutta vähänlaisesti. Onko tohtorin paperi vain meriitti meriittien joukossa?
Tiedemiesmäinen itsensä unohtaminen luovassa flow-tilassa kuollut sitten Einsteinin? Ja Virtasetkin dinosauruksen munia?
Mietin mitä onkaan tutkijan kartalla. Onneksi löytyi yhden tutun kartta. oletin, että tuo tieteellinen tutkiminen kuvastuisi noista Chiron ( kutsumus,tietoisuuden laajentuminen, search-etsintä), Jupiter (tutkimus on julkaistavaksi tarkoitettua "oppimateriaalia",tiedon lisäämistä) ja Pallas tieteen pää-oivalluksena.
Nämä kaikki olivat tutkijan kartalla perääntyviä. Oikeesti ajatus lähtikin ensin siitä, että tutkiminen on englanniksi research. Re re retrogate.Etymology dictionary sanoo sen olevan intensiivistä alkuperään menemistä. Tieteellinen tutkimus on luovaa prosessia, joka ei etene lineaarisesti vaan syklisesti. Miten tätä voisi nyt soveltaa perääntyviin planeettoihin? Peruutusten aikana meillä on mahdollisuus intensiiviseen luovaan prosessiin? Palata lähtöruutuun, jossa ongelma / haaste / tavoite tuli esille. Ja tehdä sitten ongelma tyhjäksi?
Tyhjiö, pimiö täynnä tuntematonta..Tutkijan kartalla on Leijona Aurinko oppo Lilith (tyhjiö,pimiä) Vesimies. Luova mieli ammentaa jostakin tuntemattomasta.
Luova mieli miettii nyt vaikka sitä, että alun perin ioni tarkoitti matkustajaa. Palajan sanoi Merkurius Skorpioni.
re- Look up re- at Dictionary.com
prefix meaning "back to the original place, again," also with a sense of "undoing," c.1200, from O.Fr. and directly from L. re- "again, back, against." Often merely intensive.

3 kommenttia:

 1. Kuu 4 Neitsyt sekstiili Venus 3 Skorpioni.
  Sataa pehmeästi lunta luontoäidin kutreille.

  VastaaPoista
 2. ..satoi eilen ja illalla nautiskelin siitä pumpulista.
  vapisuttaa, ei tee mieli ruokaa. Olin ostamassa ystävälleni synttärilaaahjaa ja pillahdin itkuun. Mietin eilis iltaista puheluamme, jossa hän velvoitti minut pitämään lapsestaan huolen jos aika hänestä jättää.
  Ei elämä voi olla niin epäoikeuden mukasta!
  Palapelin muotoset puiset lasialuset enkeliteksteillä löysin ja ihanan korun. En ole kokenu tällästä heikkoutta vielä omassa elossani. Kun vois asioita hoitaa ja peruuttaa...

  Se kainalo, iho ihoa vasten on kaikkein tärkein asia mulle, tunnen olevani vahvasti silloin elossa. Voi kyynel
  täysikuu

  VastaaPoista
 3. Ei se elämä ole epäoikeudenmukaista.Pitkällä viiveellä kaikella on tarkoituksensa,jota pieni ihmismieli ei hetkessä ymmärrä.Esim.nuoren ihmisen tai lapsen kuolema koskettaa monia sydämiä ja tämä koskettaminen onkin se näiden ihmisten kuoleman tarkoitus.Heillä oli tämä tehtävä.Näin selitti eräs viisas minulle.

  Tuota elossa olemisen tunnetta ja vaateita olen itse pohtinut oman Mars neliö Venuksen kautta.
  Tällä hetkellä elän hyvin puolikuollutta ja välinpitämätöntä elämää,koska tuo neliö ei toimi.Miksi energianeliö ei toimi onkin asia erikseen ja syitä syvempiä sisältävä.
  Karjalan kunnailla tohtori kysyi mikä on rakkauden vastakohta? Pappi siihen, ettei sillä ole vastakohtaa,koska se asettuu elämien väliin.
  Jos oma neliöni on elämänehto niin onko se vastakohta näiden kahden keskipisteessä?
  Itselläni se asettuu kolmiosuhteeseen Vaa asta alasolmun ja descendentin kanssa.Ilmakolmio.
  Alasolmun viestinä minun elämänehtona on puhdistaa karmaa ihmissuhteissa.OMAANI.
  RETROVENUSTANI.INTENSIIVISESTI.
  IONI HAKEUTUU PROTONIN TYKÖ.
  Muuten olen negatiivisesti varautunut eli puolikuollut.Yksinkertaista kemiaa ja niin vaikeaa käytännössä.

  VastaaPoista