5.11.2009

hitto

menivät sitten hyväksymään senkin paholaisen putken meren alle.Eilisen pimennossa, kvinkunssissa Skorpioni-energia meren syvyyksiin.Mitä tapahtuukaan kemosynteesille? Tuo kaasuputki on ollut unessani ammoin muinoin ja tähän päivää sattuva piikityskin oli siinä. Ei hyvä.

Kuu 21 Kaksoset kolmio Chiron 21 Vesimies
Ilmaa, eikun purevaa tuulta.
Väsyttää.
Aurinko-Merkurius 13 Skorpioni yhtyvät Neptunukseeni. Intuitiivisiä kohtaamisia.Pääsykoe.
Mitä vastaat kysymykseen Voiko työssä olla onnellinen? Tietenkin minä olin tuolla yhtymällä onnellinen muistoissani. Toivottavasti joku myös lukiessaan..

3 kommenttia:

 1. Kuu möllötti isona ja ruosteenpunertavana iltapuhteella taivaalla. Mistä lie väri? Ufojen herkkusieni-itiöt leijuu ilmassa?

  Muuten se pahapaha Apophis uhkaa edelleen Aurinkoa.Hyvän ja pahan tiedon puu.

  VastaaPoista
 2. Sun ajatuksissa viistää taas jokin läheltä mun tunnettani monista todellisuuksista. Tietysti tuo putki on yksi semmonen asia. Yritin eilen sitä tunnettani jotenkin töhertää esiin mut en osaa oikein pukea sanoiksi. Outo tunne monesta asiasta.
  Kurkkua kuristaa.

  VastaaPoista
 3. Sama tunne. Sekin, ettei oikein löydä sanoja. Mietin illalla tuota putkea verrannollisena siihen, että ihminen ottaa vierasta ainetta suoniinsa. Jos ajattelee maapalloa ihmisenä, josta suurin osa on vettä ja sen sisuksiin työnnetään kaasua, olkoonkin putkessa kuin kapselina, niin se on jotenkin niin luonnotonta, ajattelematonta suuren kokonaisuuden kannalta.Se kääntyy itseään vastaan. Se lähteekin vaeltamaan kuin ystävällä ehkäisykapseli käsivarressa. Hirvitys. Tuo putki on hallintaväline. Mitä sen kautta loppujen lopuksi syötetään? Ja ME OLEMME OSALLISIA ANTAMALLA LUVAN.

  Siinä unessa vaelsin ystäväni kanssa maan alla tunnelissa.Hällä oli lastenrattaat mukana.Yhtäkkiä hän hävisi jonnekin. Huusin perään. Samassa vieressäni oli 2 venäläistä, joista toinen pisti käsivarteeni jotakin ja vaiensi minut. Ystäväni nimessä on aurinko,SOL.

  Nukun kissa vieressäni. Ehkä se suojelee aurinkoani Apophikselta :))

  VastaaPoista