8.11.2009

iitun tiltu

ihanainen, kuohuva, rakas naisen kuvajainen Venus siirtyi Skorpioniin. Kuohui metrotunneliin ja hurrikoi El Salvadorissa Ida nimellä. Tietenkin hurrikaaneilla  on naisen nimi.
Kuu 3 Leijonaa eli neliössä Venukseen.
Tietokoneeni näyttö vilkutti minulle jäähyväiset ja odottaa hautuumaataan.Onneksi sattui jellonanousuinen vävykokelas paikalle ja suitsait uusi näyttö asennettuna.
Kuunpaluussani tänään Rapunousu, jolle Uranus tekee kolmiota, syntymäkartan Uranus tarkalleen IC:llä ja Chiron MC:llä. Kyllä taivas tietää.

Unessa oli avorappusissa tuoli, jota kaikki väistelivät ohi mennessään. Minä tuumasin, jotta johan on kumma, jos tuota ei nyt saada pois tieltä ja nostin sen pois. Huonoa unessa oli se, että menin rappuja alaspäin kuin myös se, että ne olivat avoraput.Fengshui sanoo sellaisista, että niistä karkaa energia välistä.Älkää koskaan rakentako sellaisia.( neuvoo kiinteä merkki)

Venus tuosta äkkiseltään siirtyy 1 asteeseen ja ompi sitten sekstiilissä Pluto Kauriiseen, joka on tarkassa neliössä Saturnus 1 Vaakaan.Tässä on vähän niinku hierarkkiset hallitsijat shakkilaudalla. Putkiremonttia enemmänkin luvassa? Riittääkö tenavalaastari?

2 kommenttia:

 1. Sehän oli se akkanen Venus sillon syntymäpvm asteissa tässä ammoin.Huomasinpa,että kuunpaluussani on taasen tuo pvm. Kohtalottarien Lachesis Vaaka. Sattumaa, heko heko. Kartalla on myös kuu oppo Lilith ja onnenpiste t-ristin kärjellä skorpionissa.Ja mihinkä tämä kulminoituukaan? Lunar opossa 22.11. on Kohtalottarien "kaula katki,pää poikki"- Atropos kahden minuutin tarkkuudella jellona Marsin kimpussa.Menisiköhän tämä iitun tiltu nyt levollisin mielin nukkumaan ja siirtelemään unissaan huonekaluja...huomenna ostan sitten tenavalaastaria vastasen varalle..

  VastaaPoista
 2. Unessa olin mars-fallos-symbolin "vankina".En saanut liikahtaakaan tai mies kiihottuisi liikaa:). Lilithiä.Oppo kuu.Naiset ympärillä vahtivat.
  Sitten joku mies kirjoitti ylös sähköpostiosoitteeni ja minun piti korjata sitä.
  Lapsi söi muroja isosta taikinakulhosta ja minä lisäsin maitoa ja muroja ja söin loput.Täti katsoi paheksuen.Tädin perheessä oli konflikti, joka pitäisi korjata.
  Nuori nainen ajatteli miesten alushousujen kääntämisen monimutkaisesti ja pyysi apua.Minä sanoin, että nämähän ovat vain nurinpäin ja käänsin ne.Harmaat,lyhyet ja takapuolessa joku kuva.Mies aikoi uida niillä.

  Kuunpaluun syntymä-Uranus IC:llä "räjähti" metallisesti korvissa.Ehkä taivaalla tapahtuu? Tai kuulossani on vikaa....

  VastaaPoista