2.11.2009

Kissojen yö

Pahat käärmeet uhkaavat Aurinko-jumala RA:n matkaa halki manalan. Kissat heristävät pitkiä veitsiä ja katkaisevat käärmeiltä päät. Siksi kissat ovat Egyptissä pyhiä eläimiä.
Siksi maata uhkaava asteroidi on nimetty "pahaksi käärmeeksi".
Apophis 10 Skorpioni yhtymä Aurinko

2 kommenttia:

 1. kuu kiiluu 9 härkää
  mahottoman pimeetä! Mua tuli useampi hälytysajoneuvo vastaan kotiin tullessani ja niiden valot sattu suorastaan silmiin. Niitä ajoneuvoja on kulkenu hälyt päällä tänään paljon.
  Syön juuri tosi hottia ruokaakin parast aikaa, taitaa olla tulta ilmassa....
  Vai palavaa rakkautta?
  Kiirettä ainakin täällä, olisi ihanaa kun maanantaisin voisi ottaa kevyen töihin menon...unelmaa.
  Näytteillä ollut asunto veti 7 kävijää, siis ei huono luku.
  Mutta tuleeko rahallisia sitoumuksia....keneltäkään ensiyrittämällä?
  Kuutamolla kuulostellen
  täysikuu minäkin

  VastaaPoista
 2. Täällä tuo täysikuu siivitti matkaa tien päällä.
  Illan istunnon aikana ystävä sai viestin tuolta puolen mummoltaan ja liikuttui todella.Olin hyvilläni ja iloinen hänen puolestaan senkin takia,että ehkä hänen kuolemanpelkonsa hiukka hälvenee. Se oli oikeesti hieno tilaisuus parin lemmikkikoirankin tervehdyksellä emännilleen rajan takaa. Ja kaikkinensa se sattui kuin nenä päähän näihin tämän illan kuutamokuvioihin. Cereskin mokoma huolehti kotieläimistä.

  Viikonlopun aikana tajusin mikä merkitys tuolla ap-kartan Mars Jousimiehelläkin oli.Tuli käymään. Kuuntelin viestiänsä mars neliö merkuriuksen aikaan, joka kolahti Isikseen,joka kokosi elämän pirstaloimia palasia yhteen pelkästään kuuntelemalla. Tää on kummallista tää elämä oikeesti.
  Jollakin paluukartalla taas tajusin, että haloo,jos tässä on joku tärkeä viesti, niin voiskohan tuo jotenkin näkyä viestintuojasta eli merkuriuksesta?? Ja johan kolahti.
  Tää täysikuukin osuu erään ihmissuhteen kuunpaluuksi tälle päivälle ja eikös siellä ole meikäläisen auringolle ihan privaattipaikka nousulla.Näitä pitää vaan osata vilkuilla ja tutkailla ja se mitä se sitten meinaa, selviää jahka selviää..

  VastaaPoista