11.11.2009

hilijoo

Kuu 18 Neitsyt
sekstiili Aurinko 19 Skorpioni
Oma ap-saturnus on tehnyt tuolle auringolle sekstiiliä.Ja samalla Merkuriukselleni.
Ilimankos olin koko päivän mörtsinä ja hilijoo vaikka asiaa olis olluna. Olis niin tehnyt mieli sanoa yhteenkin vastuu painaa -repliikkiin ,jotta se on saturnusta. Joku kumma vetovoima minussa on myös vaikeille asioille.
Valitsen pintaa syvemmälle meneviä aiheita ja eikös parikseni osu ihminen, joka just käsittelee samaa aihetta elävässä elämässä. Saturninen päivä.
Pistääköhän, pakottaakohan tuo Saturnus Vaaka neliö Pluto Kauris koko kansan rokotusjonoon?
Minä ilmaisen sitten kansalaistottelemattomuutta.
Tekeeköhän tuo kuvio myös seuraelämästä vakavaa? Enbuske peräänkuulutti käytöstapoja, joilla sosiaalinen eteneminen tapahtuu.Ja luokkayhteiskunnan kuilu syvenee, rahvaan ja sivistyneistön erottaa toisistaan. Oma Mc-vaaka pitää kyllä myös käytöstavoista ja sitten taas stelliumi-piikkihäntä-nousu jouskari välillä ryöpsähtää. Kohteliasta piikittelyä?

Mun pitää vääntää vielä resurssit paperille kouluhommina.PAKKO.Koska Saturnus nyt sanoo niin.

6 kommenttia:

 1. Hei Nikki!
  Saturnushan on Vaa´an Hierarkkinen hallitsija, se ohjaa oikeisiin valintoihin ja sinulla niinkuin meillä kaikilla on seuraava 2.5 vuotta tätä korkeampaa ohjausta edessä, hauskaa, vai onko?
  Mateve

  VastaaPoista
 2. oisko tuo kuvio taivaalla selitys myös hammas-ongelmien kanssa. Kaverilta vedettiin pitkään herjannu vasemmanpuoleinen ylä ja multa korjattiin samainen tänään, sekä kylläkin myös oikeenpuoleinen....tajutonta miten tuntuukin, että nuo hampaat on alkaneet herjata viime aikoina.
  Kylmä ja kuuma vuorotellen, väsymys ja ylipirteys myös.
  Hiljaa ei oltu, kun tappelun saivat aikaan nuoret tänään töissä. Paljon vanhaa surua ja vihaa heidän välillä. Se on hurjaa miten nuoret ei osaa keskustella vaan kiusaavat toisiaan, rankastikin.

  Mulla tunne että pitää syödä hivenaineita, banaanit poskeen ja purkit kilisee.
  Huonosti yleensäkin pystyny syömään viime aikoina. Onko se ahistus, yökötys vai mikä sitten onkin.

  Eikö saa rakastaa, kysyn minä vielä?
  täysikuu

  VastaaPoista
 3. Mateve,
  en tiedä onko se hauskaa.Syntymäkartallani Saturnus on alasolmun kaverina ja nyt kohta tuo tr Saturnus tulee just tuohon oman Marsin ja Venus-neliön keskipisteeseen (pitäs kattoo mitä se on) ja aktivopi tuonkin alasomun ja sen Descendentin.Ajankohtaan sopivasti tulevat yhet valintakokeen tulokset.Ohjaako se minua hylättyjen joukkoon ja koko hela systeemi uusiksi?
  Olenko minä silloin alunperin valinnut väärin? Vai onko se testaus,että hyväksyn valinnan? Menenkö minä silloin vanhan kaavan mukaan (alasolmu) vai mikä siinä on pointti? Valinta muokkaa paikkaani yhteisössä? Keskipiste on muuten 9 huoneessa,josa on tuo korkeampi opiskelukin.Tänään viimeksi ajattelin,että en kuulu joukkoon.Sellanen sisäsyntyinen hyljeksitty olo.Mistä ihmeestä se tulee? Onks Saturnus vaaka koetinkivi kuinka kestät yksinäisyyttä joukossa?

  VastaaPoista
 4. Täysikuu,
  totta kai saa rakastaa.
  Se vastarakkaus vaan on välillä sellanen kimurantti juttu.
  Hampaista on ajatusta enämpikin just saturnus vaakaan liittyen, mutta nyt oon joteskii puhki.
  Henkinen yksinäisyys riipoo.Aurinko valaisee skorpionistelliumiani. Valaisee??

  VastaaPoista
 5. Nikki, itse katon kartalla Mc keskitaivaalle ja sinulla on MC apu MC:nä 11. huoneessa, nataalilla. Tasahuone on minusta toimivampi kun on päästy jo lapsuudesta eroon.
  Venus/Mars keskipiste tekstin mukaan on intohimo, seksuaalinen energia, sukupuolten välinen rakkaus. Luova- ja taiteellinen energia. Tyydytyksen etsiminen rakkaudesta. Tasapaino ihmissuhteiden ja yksilöllisen ilmaisun, tahdon välillä.
  Robert Hand Planeettaparien tulkinta.
  Ai niin kun Saturnus tulee siihen keskipisteeseen, sanotaan Marsin kautta vaikuttaa estyneet toiminnat, estynyt viha ja turhautuminen. Kurinalaiset tai keskitetyt energiat, kova työ, keskittynyt tavoitteisiin suuntautunut energia, kyky tehdä suurta kärsivällisyyttä vaativaa työtä. Kummankin sukupuolen kartoissa liittyy usein vaikeaan isäsuhteeseen. Naisen kartoissa liittyy vaikeuksiin yleensä miesten kanssa. Vauh!
  Ja sitten on laitettava myös tuo Saturnuksen vaikutus Venukseen; Rakkauselämä tai mukavuudenhalu käytännöllisten seikkojen rajoittamana ja kurinalaistamana. Kylmyys, kykenemättömyys rakkauden ilmaisemiseen, seksuaalisuuden torjuminen, rakkauden luonnottomuudet. Taide tai luovuus suunnattu käytännöllisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin.

  Muuten tämäkin menee ohi... Sinulla on tämä 11.huoneessa ja niinpä ryhmätyöskentelyn kautta saat kokemuksia itsestäsi.
  Hammasjututhan kuuluvat Saturnuksen alaisuuteen,
  ulkonäöstä vaakamaisesti huolehtimista.

  Mateve

  VastaaPoista
 6. Saturnuksen kurinalainen työskentely sattuu kyllä hyvään saumaan, jos vaan jaksan toteuttaa.
  Ja tuokin ryhmätyöskentely on ollut tapetilla ja siinä kokemuksena oma herkkänahkaisuus, joka kääntyy jotenkin kokemukseksi, että miksen minä saa olla MINÄ? Itsetunnon puutetta.
  Kokisin kyllä myös, että tuo keskipisteen transiitti tehdessään ilmakolmion sitten solmun ja "sinä"-akselin kautta liittyy vahvasti ihmissuhteisiin ja siihen vanhaan saturnus isäänkin.Oma paikka-biologinen perimä-kuinka tämä peilautuu muista takaisin? Kuinka minuun reagoidaan, kuinka minä reagoin muihin?
  Lisäksi tähän sitten sattuu vielä mukavasti tr marsin neliö Venukselle, se mikä on jo syntymäkartalla ja kun mars lähtee retroamaan, kohtaan tämän kolmasti.Jos nyt oikein muistan marsin retroasteet. Ehkä se huipentuu sitten siihen kun tr Saturnus saavuttaa MC:n,ei niin kovin pitkän ajan päästä. Samaan aikaan yläsolmu kerkeää progeauringon (Kauris / saturnus) lukuihin.Ihmissuhteet,vanha isä, vastuu työstä / opiskelusta. Viisasten kivestä aurinko-kultaa,hah.

  VastaaPoista