3.11.2009

Emmä tiijä

Kuu 19 Härkää
Uutisissa oli perheväkivallasta ja turvakodeista, kuin myös TV:n vaikutuksesta lasten väkivaltaan.
Mietin miksi minä yhdistän väkivallan Härkään? Siksikö, että se on skorpionin alitajuisten impulssien konkretisoija vastapäätä? Vai siksikö, että vasta katsoin impulsiivisen ihmisen karttaa, ja siinä oli  retro Jupiter (sarjamurhaaja) Härässä.Vastapäätä Venus Skorpionissa. Tärkein tekijä hänen kartallaan oli kyllä tarkka Mars-Uranus-yhtymä Neitsyessä  kuin sokeana pisteenä toiminnalle, sisäinen ääni (Uranus ja kuulo:)) käskee Neitsyen merkuriuksella toimimaan.Harkinta ja vastuu tulee jälkijunassa.Merkurius ja Saturnus? Mitä tälläinen ihminen voi itselleen? Voiko mitään? Tunne itsesi ja vältä impulssin herättäviä tilanteita?
Onko itsensä tunteminen oman kuunsa vankilasta vapautumista? Tiedän kuinka reagoin.
Emmä tiijä.Kuu oppo oma Merkurius. Just, väkivallan ajattelua. Omien tunteiden jälkiviisastelua.
Onkohan oma retrograde Venus jäänyt luokalleen, it is on eight grade = asteluvuista Saturnuksen luku.
Käännän sen kyljelleen ja teen tästä ikuisuuskysymyksen..rakkauden hautuumaalla kivipaaseja enemmänkin?
Ja missä menikään tässä se yksityisyyden raja? Smile, you are in candid camera.
Venus 24 Vaaka neliö Kuunsolmu 23 Kauris, siitä semisekstiili Neptunus 23 Vesimies semisekstiili Uranus 23 Kalat eikä kannata ruotia toisen yksityiselämää facebookissa.

2 kommenttia:

 1. Jos syntymäkartalla on uusikuu, aurinko yhtymä kuu,niin voidaanko syntynyt tunnereaktio kokea välittömänä uhkana minuudelle? Ja siksi myös välitön tiedostamaton reaktio? HETI. Onko se lapsenomainen reaktio? Tulimerkissä uusikuu purkautuu ulospäin.
  Pallas,päässä välitön soturin varustus, sekstiilissä kriittisissä asteissa olevaan Saturnukseen.Mitä siinä voi harkita? Jos psyyken rakenteessa on keihäs laitettu syntymässä jo käteen? Taistele tai kuole?
  Siis pohdin edelleen tuota samaista karttaa.
  Sitä Jupiteria vastapäätä on Neptunus.Moraali, eettisyys. Jälkiviisautena filosofisia opintoja.
  Sympaattinen ja parasympaattinen hermojärjestelmä. Tiedät teorian ja silti. No ehkä se on sitä -tunne itsesi- opiskelua.

  Mitenhän minä reagoin tulevan ap-kartan uusikuu-yhtymällä Skorpionissa? 5 huoneessa -housut pois ja sänkyyn - HETI.
  Joo.Itsetuntemusta?

  VastaaPoista
 2. Tjaa-vai sita se oli, out of course in taurus, meinaan kuuta, joka sai minut rajahtamaan perheelleni-enka edes kadu!!!
  Lisaksi varpaat paketissa ja illalla viela liikeneuvottelut, joten pitaisi olla toimiva...
  Nyt kuu kolmiossa Neptunukseen ja Jupiteriin ja Mars sekstiilissa Saturnukseen,eli "tekohymy"paalle ja yrita ainakin olla tehokas-PLAAH!!!
  Miettii diamond

  VastaaPoista