15.11.2009

Aamutähti

Kuu 10 Skorpioni
yhtymä Venus 9 Skorpioni. Aamutähtenä Venus on Athenan kaltainen, metsästys ja taistelu avainsanoinaan.
Punainen kiinanruusu on avannut taistelunpunaisen kukkansa.Samoin marraskuun kaktukset kukkivat. Että ne ovat kauniita,erikoisia kukkia.Sopinevat skorpionille?
Tekisi mieli kuumaa glögiä, Mars 12 Leijona neliö Kuu.
Saturnuksen neliö Plutolle ollut tänään minuutin tarkka. Suomalaiset suosisivat pakkotoimia.
Kuri ja järjestys se olla pitää, jos ei luonnollinen poistuma hoida vetelyksiä hiijen kuuseen :)

Olen pohtinut pintaa syvemmältä tuota sikaflunssan 4.4.2009 annettua karttaa. Siinä on annettu sellaisia asteroideja symboleineen, joiden etsimiseen meni tovi jos toinenkin.Oikein jumiutuin symbolisivustolle. Siellä oli Lyyrallekin (Apollo) aivan ihana kaksoisspiraalisymboli.Mutta siis fluence karttaan ( mitähän yhteyttä muuten fluorilla on tähän sydeemiin ,fluere- virrata,alkuaine numero 9, tai mitä yhteyttä alkuaineiden jaksollisellisella järjestelmällä olisikaan astronomian kanssa?? ..että kaikkea sitä pieni pää miettiikin..)
Kartalle on merkitty meillä harvemmin käytettyjä asteroideja kuten: Vulkanus, Hephaistos, Kronos, Zeus, Hades, Apollon, Poseidon ja Isis, josta en ollut kyllä varma.
Vulkanushan on teoreettinen planeetta, siis sitä ei ole olemassa? Ja silti se on Härän esoteerinen ja hierarkkinen hallitsija. Ja tuolla kartalla on retro Venus Oinaasta  neliössä Plutoon Kauriissa. Jotenkin tässä systeemissä korostuvat nyt nuo hierarkkiset hallitsijat; Oinaan Uranus, fluere-virrata???
Kartalla on minuutin tarkka Hephaistos Härkä sekstiili Vulkanus rx Rapu. Mitä tästä pitäisi päätellä?
Flunssan teoreettinen tarkoitus on laittaa rujot ja rammat järjestykseen? Käyttää aamutähteä ( kosketusta?) taistelun välineenä?? Toinen merkittävä aspekti oli Pluton oppositio Kronokseen Ravussa. Huom. ravussa, missä on geeniperimä ja turvallisuus ja vaikka opposition laboratorio viruksineen. Kronoshan nielaisi lapsensa pelätessään näiden vievän vallan.Voittamaton titaani oksensi sittemmin Zeuksenkin kartalle.Vallankäytön väline? Levittäytyen laajalle Jupiterin asteluvulla 3 ?? Kronos on noviilissa Leijona-kuuhun. Helppoa? Rakkaudellista??? Best wishes to all your children?
Hygiea Kaksosista sekstiili Kuu. KÄSIHYGIENIA-hysteria.Juonittelu, kaupankäynti?
Siellä oli eräs symboli kuin yhdistetty Jupiter-Venus ja tulkitsin tämän serennu-sivujen avulla yllättäen Cupidoksi. Tästä en ole varma.Mutta siis Jousimiehessä ulkomaita myöten muutama amorin piikki kaupaksi..:)
Se on t-ristin kärkenä tarkalle Saturnus rx Neitsyt oppositio Mars Kalat. Mars kalat ei vissiin kovin vastustuskykyinen noin kuvainnollisesti ole? Ja psyyken selkärankakin horjuu retroillessaan.Tai tämä oppo testaa meidän vastustuskykyämme? Olemme sitten Kaloissa kaikki samassa veneessä, all over the world.
En tiedä mistä juuri tuo päivämäärä 4.4. Hienoa? lienee siinä se, että sattuu olemaan Ukko-ylijumalan päevä meillä.Aamutähti on just ohittanut Poseidonin tuolla kartalla. Meinaa mitä? Battle has started?

1 kommentti:

 1. kronos kuvaa yksilön jaloja,tavallisuudesta poikkeavia tehtäviä,-nummelaa-
  hades kuvaa yksilön synkkää,salaperäistä,mennyttä ja häpeällistä puolta
  apollon kuvaa yksilön kasvavaa,ylitsepursuavaa tarmoa
  vulkanus kuvaa yksilön hyvin voimakasta tarmoa
  poseidon kuvaa yksilön ihanteellista,kunniallista puolta

  kronos(Chronos)ajan personifikaatio ja vertauskuva,aikakone..
  kosmoksen alkujumala,lapsensa nielaissut,joka luo ja jälleen tuhoaa,
  pimeydestä esiinastunut maailman alkuunpanija,joka eetteristä(avaruudesta)luo hopeisen alkumunan,
  ajan nopeaa juoksua on usein kuvattu siivillä ja sen julmaa väistämättömyyttä kronos-sirpillä,jolla hänen kerrotaan kuohinneen alkujumala uranoksen,mistä olivat peräisin maahan tihkuneet veripisarat,furiat(kreik.erinyit,kostottaret)
  toisen tarun mukaan uranoksen vehkeistä syntyi mereen heitettyinä
  vaahdoten afrodite
  kronos (Aion=aika)
  oma lainaus
  Kartalla on Hades Kaksoset kolmio Apollon Vaaka.
  Ylitsepursuava luova häpeällinen tarmo?
  Hades on oppositiossa galaktiseen keskukseen.
  Pikkasen suurempi suunnitelma kuin ihmismielen aikaansaama??
  Kunniallinen,ihanteellinen Poseidon on 8 Skorpionia. Saabisesti saamme tähän mukaan tuon fluorinkin :)) Skorpioni 9 astetta:
  "Hammaslääkäri on työntouhussa; keinotekoinen posliini korvaa luonnollisen hammaskiilteen, jota tietoisuus ei ole kyennyt säilyttämään.KÄYTÄNNÖLLISYYS"
  Suomeksi rokotteella keinotekoinen vastustuskyky kun maalaisjärki ei pelitä.
  SMILE :))

  VastaaPoista