2.11.2009

tietoiseksi

Kuu 3 Härkä
neliö Lilith 3 Vesimies
Tänään myös täysikuu Aurinko 10 Skorpioni oppo kuu Härkä,
kimpassa mukana Ceres 9 ja Merkurius 8 Skorpioni, joita Mars 7 Leijona neliöi,
Hermes 10 Vesimies tekee kuviosta kiinteän ristin kartalle.
Jung on käsitellyt kirjassaan Symbolit,piilotajunnan kieli ns.transkendenssisymboleita,jotka ilmaisevat ihmisen tarvetta vapautua jokaisesta sellaisesta olemisen tasosta, joka on liian kypsymätön, liian kiinteä tai lopullinen.Toisin sanoen ne koskevat ihmisen vapautumista -tai transkendenssia- kaikista olemassaolon rajoittavista muodoista hänen siirtyessään kehityksessään kohti ylempää tai kypsempää vaihetta. Nämä monimuotoiset symbolit tuovat piilotajunnan sisällöt tietoisuuteen esim. unien aikana. Lintupäinen shamaani voi toimia välittäjänä. Näin myös itse lintu on vahva symboli. Hermes,Merkurius,Thot on kuvattu usein ibis-linnun päällä varustettuna, mutta toisinaan myös vanhana viisaana vaippapaviaanina, joka istuu tärkeitä tekstejä kirjoittavan ihmisen takana ja valvoo hänen työskentelyään.
Kollektiivisen piilotajunnan symboliset asukkaat tulevat muinaisen Äiti Maan (Ceres) syvyyksistä. Jyrsijät, liskot, käärmeet ja joskus kalat.Veijari Hermeksen siivellinen käärmesauva, Asklepioksen lääkintäsymboli. Skorpionilla on kolme transkendenttista symbolieläintä, skorpioni, käärme ja kotka.
Kuviossa Lilith on kuin tunteiden hautausmaa, joka tulee ensin piilotajunnasta käsittelyyn. Vesimiehessä nämä tunteet voivat olla hyvinkin yhteisiä, jaettuja, yhteiskunnallisia ja kuitenkin yksilöllisiä.
Mars liikauttaa näitä tunteita, psyyken kerroksia,oppositiosta Leijonasta.
Skorpioniin liittyy näkymätön kiinteä tunne-energia, jonka täysikuu maan merkistä konkretisoi, tekee näkyväksi, heijastaa esille. Myös Ceres teki yhteistyötä pimeyden valtiaan Haadeksen kanssa. Hyväksyi tämän puolen elämässä. Tuli tietoiseksi sen merkityksestä, ei taistellut enää vastaan.

 So, make a connection, ota yhteyttä..

1 kommentti:

  1. No, sepas sattui!!!
    Itse huomaan myos siirtymistani vesimiehen aikaan-tarkkana Mars yhtyma Uranus, joka on 5.11:sta-sen huomaan hitaan rakentelun merkeissa seka tyo etta hengellisissa asioissa-odotan mielenkiinnolla Uranus sulk.sekstiili aurinkoa, joka on tarkka 15.11:sta!!!
    Unisymbolit ovat olleet ajankohtaisia ja kohta tulee valmista-olen valinnut oikein valitessani vapauden-minulle ei ikina ole sopinut 8-4::aan tyoajat ja kiitan sisaista pakkoani muutosten aikaansaamiseksi-skorpioonin tunne-energia on tehnyt tehtavansa-sopivasti taysikuun ja maamerkin kanssa-YESH!!!

    VastaaPoista