29.11.2009

eletään aikoja

Kuu on kriittinen 29 oinas, out of bounds vai miten se oli, ennen siirtymistään härän kurkkuääniin.
Pierusaparon venttiilille pitäs vissiin hakea sitä patenttia. Ja säätää laki, että sitä on käytettävä jokaisen hernekeitto- ja kaalilaatikkopäivän jälkeen. Henkkareihin merkintä ootko mennyt katsastuksesta läpi vai onko päästöjä pienennettävä. Seuraava EU-direktiivi. Ala hommiin Olli Rehn salkkus kans. Hernekeittokansa on saatava kuriin.
Ihminen on niinku pikkasen vissiin vieraantunu luonnosta.
Öljyä hyödyntävät, keinokuitusia nailoneita ja tuppereita valmistavat tehtaat ei sunkhas ole syynin alla vaan Nooan Arkilla pelastetut paratiisin eläimet. Tulis 30 asteen pakkaset ja huurruttas villapaijatta olevan tutkijan linssit ja vimpaimet sen nenään kiinni. Hitto.

Törmäsin eilen kuunkierto kuvien sivuilla lokakuun 1801 kalenteriin. Siinä on laitettu kuun sijainti eri merkeissä kuukauden aikana. Nuo härän, jellonan, oinaan ja kauriin elikot ovat jotenkin samannäkösiä.
Nehän muuten röyhtäilevät kaikki paitsi jellona. Märehtijöitä. Jellona varmaan piereskelee senkin edestä :))
Ainakin se kotijellona sohvalla. As I remember.Klikkaa kuvan sinistä ääriviivaa niin saat sen suuremmaksi.. Huomaa että siihen on ennustettu koko kuukauden sääkin kerralla. Elettiinpä ennenkin ennenkuin päkäpässin röyhtäily otti kupoliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti