13.11.2009

Askeleen edellä

Kuu 13 Vaaka
Mars 12 Leijona sekstiili Kuu.
Apophis uhkaa edelleen Aurinkoa 21 Skorpioni. Kulkevat kimpassa. Yksi vartija- kissa jo kuollut.
Kanadan liikenneministerin kissan kuolema käynnisti huhut Britannian entisen pääministerin Margaret Thatcherin kuolemasta. Ministerin tekstiviesti Rautarouvan mukaan nimetyn lemmikkinsä kuolemasta levisi Kanadan pääministerin tietoon ja maa valmistautui jo esittämään virallisen surunvalittelun Britannialle.  lainaus Ylen uutisista.
Chiron 21 Vesimies neliö Aurinko.Jupiteria mukana neliössä uutisvuotoon / väärään tulkintaan.
Auringon seurana on sitten myös Chironin vaimo, Chariklo, jonka sanotaan olevan askeleen edellä, kuvaten science fiction ihmisiä, ja ilmiöitä, varsinkin yhtymässä aurinkoon. Mukavaa saada tämä vuodeksi Ap-kartalle auringon seuraksi. Mieheensä on sitten neliössä. Jokaisen tiedemiehen takana on nainen, niinkö? Missä olen askeleen edellä polvivammani kanssa? Siihen liitetään myös leskeys ja isättömien lasten puolustus,kuin myös ansaittu / saavutettu initaatio(.Meniköhän tuo sana taas oikein?)
Mielenkiintoista.
Eli jos kestämme nyt kaiken auringollemme tulevan Apophis uhan ja käsittelemme Chironin haavat neliöllä, läpäisemme initaatio-riitin ja olemme jatkossa haavoittumattomia. Silitämme kissaa ja kissa kehrää maaten kipiän paikan päällä. Rautarouvia kaikki tyynni. Unohtakaa adressit.

Saturnuksen neliö Plutolle tarkentuu koko ajan, eroa nyt 8 minuuttia.
Pluto 1 Kauriiseen liittyi silmävaivoja kiintotähtien tulkinnassa.Niitähän minulla oli jo kesällä Pluton retroaikaan.Ja nyt taas särkee silmiä. Pitäs mennä vissiin oman Lilithin pimiään nyt kuun yhtyessä siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti