28.11.2009

umpiperäinen?

Otsikko on lainattu Nikulalta kuvaamaan skorpionia hakemassa deittipalstalla könsikäs-miestä.
Tiukka on perä muttei ihan ummessa vielä. Sitten vielä samaan syssyyn leijonan ja skorpionin yhdistelmästä (=minä) kapea näkökulma elämään, sisäistä ahtautta ja ahdasmielisyyttä (= oikeesti Eu-pressa joku Romppu) .Ahdas on ummessa oleva perä. Justika.
Hitto, tietty minä tähän reagoin, kun Oinaskuu yhtyi progekuuhuni. Proge-onnenpiste sekstiili natal-kuu JELLONA.
Ja se Marsin paluu Leijonassa ja nuo kuut kolmiossa sinne. Teki mieli syökseä tulta umpiperälläni.
Ei vaenkaa, yks haelee..ja katin kontit.
Sitten havahduin siihen, että luen ekana uutisista, kuinka blondi oli päässyt vanhemman miehen käsikynkässä ohi turvamiehien kutsumattomana Obabaa kättelemään. Siis uutisissa tärkeysjärjestys, mut siinähän se just onkin ,että kuu reagoi ja ilmeisesti rakastaa juorujakin (= lukea toisten reagoinneista).
Ja tietennii noilla kuilla mennään vähintään mukana Obamaa kättelemään, seurapiireihin..
Sitten aattelin, että miks se on onnistunu? Naisen viehätysvoima? Joku Neptunus-illuusio läpi sormien?
Eiks Saturnus-vaaka vartioikaan etikettejä, mitäh häh??

Kuu 18 Oinas
kolmio Merkurius 19 Jousimies
arvatkaa kuka on menossa elokuviin kattomaan Skavabölen poikia....

3 kommenttia:

 1. Olipa ihana paiva, vaikuttaa venus avautuva kolmio uranus ja venus avautuva kolmio jupiter ja venus avautuva nelio pluto-ihme ja kumma-kaikki onnistui ja kerkisin paljon!
  Unifoorumini on valmis, nain vanhoja rakkaita ystavia ja ihana paiva luonnossa mieheni kanssa ja viela ehdin nahda elokuvankin, Kuningas Arthur-ja hanella tuntuu olevan samat prinsiipit kuin itsellani-jos sinulla ei ole vapautta-HANKI SE ITSE-se muuten tepsii!
  I love the world and the world loves me!!!

  VastaaPoista
 2. Onnea UNIfoorumille, mitä se sitten tarkoittaneekaan!
  Venuksen transiitissa on kyllä luomisvoimaa. Ainakin itse väsäsin viime yönä esteettisiä koulu-sivuja Venuksen yhtymällä aurinkooni.

  Ja Kuningas Arthur ois varmasti sopinu mun kuihin tänään paremmin kuin Skavabölen pojat.Sitä tuliliemen litkimistä kun on jo tullut nähtyä.
  Oli siinä pari hyvää kohtaa oinaskuuhun sopien.
  Sodan käynyt mies hautasi venäläiseltä irti leikatun PÄÄN kallon, joka oli siinä välissä toiminut poikain purkkajemmana.
  "Sinnuu minä olen aatellu pitkän aikaa".
  Luultavasti,jos mettässä näkee kuolleen miehen ilman päätä.
  Toinen oli se loppu kun poika sanoi lähtevänsä ettimään vintille jemmatulle laiturille paikkaa.
  Aika rantautua jonneen.
  Mitäs jos vintillä ei oukkaa "kaikki matot suorassa" vaan siellä on upouusi laituri???
  Nyt mä aloin miettimään kotipaikan vintistä kaikenlaista.Sitäkin, miks talvisaikaan pyykit piti kuivattaa siellä? Ei tullu kuuloonkaa ,että ne ois jossain tellimellä näkyvissä niinku nykysin. Kesällä tietysti ulkona mutta että talvella piti kavuta ne tikkaat ja avata hankala luukku ja..mut järkeväähän se sinänsä oli.Ilmatilaa koko talon pituudelta.

  VastaaPoista
 3. Toinen järkisyy tulee ainaki tohon vinttiripustamiseen sattumalta mieleen, kun käytiin viikonloppuna kylässä ja kaikki vaatteet dunkkaa nyt lihapadalle. Elikkäs siellä olis ainakin sisällä roikkuneet pyykit menneet uusiksi.

  Olen niitä ihmisiä, että tykkään tehdä pyykin kaiken muun ohella ja ottaa myös kosteuden kuivatettavista huoneilmaan. Pyykille- tai ripustamaan lähtemiset ei maistu.

  VastaaPoista