9.11.2009

antifasistinen suojavalli

oli vielä vuonna 1961  piikkilanka-aitaa. Kesällä 1962 alettiin muurata betonista muuria. Potkin tuolloin äitini masussa puolivuotisena sikiönä. Muuri murtui 20 vuotta sitten.Olin tuolloin maailman onnellisin nainen. Minusta oli juuri tullut äiti. Uutisissa ei muusta puhuttukaan...Muurin elinkaarta on siis helppo seurata hyvin omakohtaisilta kartoilta. Ehkä se näkyy parhaiten kuunsolmujen asemista, jotka vastaavat tuota elinkaarta about.1962 yläsolmu leijonassa pitämässä reviiriään vaihtuen 1989 yhteisölliseen Vesimieheen.
Tänään Chiron 21 Vesimies yhtyy muurin murtumisen yläsolmuun. 20 vuotta sitten peräytyvä Chiron 16 Rapu oli kolmiossa Aurinko-Merkurius 17 Skorpioni -yhtymään.Merkurius pääsi kulkemaan rajan yli. Chironhan vaeltaa Uranuksen ja Saturnuksen välissä. 1962 Uranuksen suhde Saturnukseen oli kvinkunssi, muurilla eristettiin toinen puoli pimentoon.1989 Kauriissa on neljän planeetan kimppa: Uranus, Venus, Neptunus ja Saturnus. Kaksi viimeistä ovat 10 Kaurista ja tarkassa oppositiossa perääntyvään Jupiter 10 Rapuun.Kotiinpaluu? Ihmisen ikävä toisen luo.Jupiter-Chiron olivat 1962 oppositiossa Uranukseen. Antifasistinen suojavalli??
1989 Mars Skorpioni oli sekstiilissä Venus Kauriiseen.Mikä näitä kahta pitelisi, ei mikään.
Tänään vuosipäivänä minulla on merkuriuksen paluu, 19 Skorpioni,
Kuu 16 Leijona yhtyy omaan Marsiini, joka neliöi Aurinko 17 Skorpionia,
joka on Jupiterin neliöllä Vesimiehestä T-ristin syntymäpäiväsankari.
Omani täyttää huomenna sen 20. Tämä on hänelle. Ap-Klotho 10 Kauris pitelee syntymän värttinää kvinkunssissa Mars 10 Leijonaa.

5 kommenttia:

 1. Vuoden 1962 kesäkuussa aloitettiin toiseen vaiheen rakennustyöt, jossa muurin vieressä sijainneet talot hajotettiin ja noin 100 metrin päähän rakennettiin uusi muuri. Väliin jäi tyhjä kaistale ei-kenenkään maata, jota alettiin kutsua "kuoleman käytäväksi". Se oli täytetty hienojakoisella soralla, jotta pakoa yrittävien jalanjäljet näkyisivät helposti. Alue oli täysin suojaton ja ansoitettu muun muassa paukkupanoksilla, jotka oli liitetty mutkittelevaan lankaan. Pienikin töytäisy laukaisi paukkupanokset, jotka haavoittivat pakenijaa ja kutsuivat rajavartijat paikalle. Alueen tärkein ominaisuus oli vartiotorneissa oleville vartijoille avautuva vapaa tulilinja.
  wikipedia

  Merkuriukseni on. Symbolista..

  VastaaPoista
 2. Töissä oli puhetta muurista, josta työkaverilla on palanen.
  Minä olin ja nuori sillon, lapset vasta haaveena.
  Onnellinenkin.
  Luulempa että tänä päivänä kokonaisuutena paljon onnellisempi ja täydellisempia ainakin.
  Olen potenut kummallista itku-yliherkkyyttä nyt kohta puoltoista viikkoa, ja kohta kyynelkanavat varmaan sairastuu jatkuvan suolaveden tuottoon ja silmät on kun tulenliekit.
  Tunnen yksinäisyyteni nyt ehkä paremmin kiun ikinä tässä elämässä.
  Olen myös issiastani hautonut, jopa hammassärkyä...eikös ne hermostojärjestelmän ongelmia ole....
  Mikä aikuista naista oikeen vaivaa?
  Sekö että ystävä sairastu syöpään, sekö että on oikeesti useesti liian yksin, sekö että aikoo myydä ainoan omistamansa asian, sekö ettei ole voimia ja sekö että särkee koko ajan?
  täysikuu

  VastaaPoista
 3. Yksinäisyys,issias,hammassärky,
  tr Saturnus sekstiili Kuu jellonasi.

  Silmät vettä tulvillaan,vesikolmio tr Aurinko-Merkurius-skorpionin ansiosta yhtymällä Pallakseen,kolmio auringollesi rapuun ja Chironille kaloihin.Mutta tämä herkkyys on myös se voimavarasi.

  Kuunpaluussasi eilen on onnenpisteen asteluvuissa syntymäpvm:si.Ehkä se siitä.
  Halirutistus.

  Kotikatsomossa just Uusi ihminen. Katsokaa kohtalottarien kutomista.

  VastaaPoista
 4. Ja mina nain eilen uutisissa happy end'in-kokeiltiin perheen luvalla tajuttomaan sikaflunssan uhriin uutta rokotetta, josta ei ole viela annettu kansainvalista hyvaksyntaa(kokeiden tuloksia) ja tama uhri kertoikin saaneensa uuden elaman taman rokoitteen avulla-ja eilen juuri alkoi virkomaan taudista-kohtalon positiivista uudelleen syntymista...

  VastaaPoista
 5. ..kohtalon positiivista uudelleen syntymistä..niinpä,ehkä sitä on juuri tuossa Klothon kvinkunssissa mars leijonaan.Kvinkunssilla ei näe lopputulosta, on vain luotettava ja otettava riski.Ehkä siinä syntyi elämänusko uudelleen, kun uskalsi yhdistää kahta erilaista energiaa.Pysähtyneisyyden tilaan elämänvirran energia.

  VastaaPoista