16.11.2009

senkis siat..

Kuu 19 Skorpioni,
neliö Jupiter 19 Vesimies
Kuu yhtyy merkuriukseeni tarkoittaen sitä,että jo illalla loin itselleni kahden viikon aamukampaa tehtävien suhteen.Tarttis vissiin aloittaa.
Lentäjät menivät lakkoon yöllä. Merkurius siirtyi siivet kantapäillään Jousimieheen yöllä. Kirke myös taikomassa 0 astetta Jousimiestä. Henkien talossakin tais ahmatit joutua röhkimään kaukalon ääreen.Det är kiva det :)
"Joukko vanhempia miehiä univormuissaan, muistoista kirkkain silmin, on kokoontunut Sisällisodan veteraanien nuotiolle.JÄLLEENNÄKEMINEN." Saabinen univormu sille.
Lakkoajatus kai mahtuu myös tuon Saturnus neliö Pluto mielleyhtymään.Pakkokeino , irtisanoutuminen yhteistyöstä. Tässä neliössä on meille paljon opittavaa. Astrologisessa ympyrässähän Vaaka aloittaa Descendentin, jonka kautta kaikki ihmiset tulevat elämäämme. Niin ystävät kuin viholliset, rakastetut ja vihatut. Kauris taas aloittaa MC:n, elämän potentiaaliset mahdollisuudet. Se tekeminen, mikä on päivänvalossa. Yksi neljännes kartalta. Sinä ( 7 huone), me yhdessä ( 8 huone) ja mitä tästä opimme (9 huone). Neliö on 90 astetta.9 on Marsin ja Pluton numero.Luopuminen, jäähyväiset, hyvin henkinen läksy.
Lopputuloksena neliö-juuri 3 eli Jupiterin luku. Eli kun opimme ampumaan jousella hevosen selästä, olemme työstäneet neliön. Maaliinkin olisi hyvä osua..

2 kommenttia:

 1. Niin ja 9 numero on Erakko Taroteissa ja sinulla tulee Polluksesta ja Vestasta 9.
  Tuli vaan mieleen kun tein omassa kartastani kartoitusta niin tul 7 x 18 joka on Kuun luku ja 9 kun laskee yhteen. Saturnus ja Jupiter on suoraan 9.
  Summa summarum 9 x 9 = 18 totta, elämääni tutkijankammiossa.....

  Hauskaa, Mateve

  VastaaPoista
 2. Elämäni etenee 9 vuoden sykleissä tasaisesti.
  Kartallani on paljon noviileja.
  Syntymäpäivästäni tulee nyt 39, Jupiterin ja Mars-Pluton luku, supistettuna 12, auringon ja kuun luku, ja lopuksi 3. Eli alkoi Jupiterin vuosi.Nämä menevät yksyhteen ap-kartan kanssa.
  Syntymä-Jupiter osuu minuutteja vaille MC:lle.
  Kartalla on uusikuu eli kuun ja auringon yhtymä.
  Tr Mars tulee todentamaan syntymäkartan neliön Venukselle myös taivahalla. Mars retroaa ja kertaa neliön teemat uudelleen.Pluto tulee tekemään semisekstiiliä ( 30 astetta / Jupiter /Asc Jousimies) Ascendentille.
  Mars on asteen yli synt.kartan onnenpisteen, joka muodostui Jupiterista, noususta ja mikä se oli se kolmas? AP-onnenpiste asteen yli Ascendentin.
  Pyrkimykseni luku on 3.Se on noususolmuni aste joissakin kartoissa.Ap-Kuunsolmu osuu Descendentille.
  Elämänpolkuni on 1. AP-nousulle osuu syntymä-Pallas.Sen asteluvuissa on kuu ja aurinko, yhteensä 3.Näyttäisi siis siltä, että olen vahvasti elämänpolullani??
  Onko Pallas elämänpolkuni? Tieteen,taiteen ja käsityön "soturi"? Vai onko se ap-alasolmun osuessa Rapu-nousulle liian tuttua ja turvallista oivaltamista?? Vai sitä, että pitää löytää "johtoteema" ja tehdä siitä konkreettinen vastapäisellä Kauriilla?
  Saturnus sekstiili Merkurius seuraa tänäkin vuonna. On tehtävä töitä opiskelujen eteen. Vastuuta,yhteistyötä. Ehkä se vie minut harjoitteluun ulkomaille??

  Mutta että kyllä nämä numerot pelittävät ja selittävät ihan yksyhteen astrologian kanssa.
  Mietin tuota Jupiteria päivänvalossa. Tuoko se jotakin julkisuuteen, onko se opiskelua ja missä määrin kuolinviestejä?
  Jupiter nousi 12 huoneesta nousun tuntumasta piilosta nyt korkeimmalle paikalle.
  No männessä näkköö, sopinee oivasti tähänkin?
  Ikuinen interreilaaja :)

  VastaaPoista