12.10.2009

virtuaaliystävät

Kuu on siirtynyt Leijonaan.Itselläni on kuunpaluu 4:ssä asteessa Leijonaa.Kuunpaluukartalle tulee minuutin tarkka yhtymä Uranukselle ja Junolle, 23 astetta Kaloja. Junoa sanotaan avioliiton suojelijaksi.Itse yhdistän sen myös samanhenkisiin ihmisiin; sanon ikäänkuin tahdon liittymiselle.Kaloissa se on intuition ja kollektiivisen tietoisuuden tasolla liittymistä,telepatiaa.Uranuksen alkuperäinen symboli kohottaa hengen ympyrän nuolella suoraan ylöspäin.Tässä tapauksessa täällä virtuaalimaailman ääniaaltojen ilmatilassa tavoitan ne ystävät,jotka ymmärtävät mistä puhun.Jos eksyit lukemaan sattumalta,etkä ymmärrä astrologiasta mitään,luultavasti et ymmärrä koko tarinasta höykäsen pöykästä.Ei se mitään.Tämä onkin jatkumo jollekin,joka alkoi jo reilu kolme vuotta sitten toisaalla.10.10. täyttymyksen luvulla se syntyi tänne uudestaan. 10 sattuu olemaan elämänpolkuni luku.Ja eihän elämässä mitään satu.
Yritän irrotella istukkaa;se mokoma kun  sykkii vielä,vaikka beibi on jo omillaan.
Ollapa lehmä,joka syö jälkeisensä turvatakseen uuden tulokkaan vihollisen hyökkäykseltä.Ei mitään jälkiä synnytyksestä.Niinhän tässä on tainnut jo käydä.
Olen nielaissut kuun laulaa Hector.

3 kommenttia:

  1. ..aalloista nousee delfiini pintaan..

    VastaaPoista
  2. Hei nikki, kävin lukemassa ja jatkoa seuraa.

    Mateve...

    VastaaPoista
  3. Kuk-kuu
    Kissa hyppäsi laivaan ja pysyy kannella tähyämässä, mistä se nokka pilkistää. Pitää näkemästään. Onhan paljon avaruutta ja raikasta uutta ilmaa. Hieno juttu.

    VastaaPoista