30.10.2009

Lukitsetko vastauksen?

Kuu 24 Kalat
yhtymä Uranukseen 23 rx, joka on kvinkunssissa Vestaan 23 Leijona.
Neptunus 23 Vesimies on oppositiossa Vestaan.
Vesta, Hestia, fokusoituminen,kotiliesi,ikuinen tuli,lukot ja avaimet? eheytymisen ja sisäisen viisauden arkkityyppi. Järjestyksen luominen,sopusointuun pyrkiminen rakentaa pyhää paikkaa. Saturnuskin 0 Vaakaa sopivasti.
Mietin illalla, kun tietokoneen ruutu ei auennut, valo vaan vilkkui ärsyttävästi, että pakko olla joku taas vinkeroimassa. Uranus kvinkunssi nykyajan kotiliesi, pyhä tuli, jonka pimeys saa melkein vieroitusoireita aikaan.Ei syttynyt töpseliä kiskomalla ja seinään laittamalla. Menin saunaan toisen pyhän sähkösen tulen ääreen ja aattelin, että ehkä tää on hyväksikin; pieni irtiotto ruudun äärestä. Olin päivällä tehnyt oikeita tulia kolmeen tulipesään ja polttanut Saturnuksen kriittisillä minuuteilla roskia pellolla. Nautin noista lieskoista.. Miten erilaista energiaa tähän sähköiseen verrattuna. Mutta tämä sähköinen on se tulisija, joka tänä päivänä kokoaa ihmiset tulen äärelle. Yhdistää rinkiin ajatuksen ympärille. Neptunuksen yhteys tuolle puolen ruudun,
hengen jakaminen ja sydämellään kokeminen. Tuo oppositio myös laittaa ajattelemaan, että keskitynkö niihin asioihin, jotka vastaavat ihanteitani, ihmiskäsitystäni? Onko sydän mukana, olenko varma?

Unelmoi -se lähettää toiveesi tähtiin.
Anna ja ota vastaan rakkautta -se on jumalienkin oikeus.
Katsele ympärillesi -päivä on liian lyhyt sisällä istumiseen .
Naura  -se on sielun musiikkia.

3 kommenttia:

  1. Ehkä se liittyy myös lukkoihin ja avaimiin... naapuri manas pihalla kun auton ovet eivät jostain syystä aukene.Minä manasin ittiäni samantien,kun huomasin jättäneeni skootterin avaimen virtalukkoon illalla.

    VastaaPoista
  2. Oasis of the Seas, merien keidas, lähti matkaan,
    kellumaan vetten päälle, kohti täydenkuun siltaa.

    VastaaPoista
  3. tr Uranus liikkuu itselläni naapuruston huoneistossa 3. Kvinkunssilla pimentoon jäänyt naapuri muutti tänään uuden kotilieden ääreen.
    Luovuttaa avaimet seuraavalle ja vastaanottaa itse uudet.

    VastaaPoista