28.10.2009

ukkonen ja Akka

Kuu 2 Kalat
kohta kolmio Auringolle 5 Skorpioni,
joka on neliössä Mars 5 Leijona,
joka on oppositiossa Lilith 3 Vesimieheen.
Kuu Kalat ja teologi pyrkii töihin "elämää pakenevia" paimentamaan..Pääsyvaatimuksena on lukea Heinimäen Seitsemän syntiä ( T-risti yllä).
Suosittelen muillekin. Kyllä sieltä joku synti sullekin löytyy..

Saturnus 29,52 vetelee viimesiään Neitsyessä. Ollut siellä koko vuoden.Onko se puhdistanut ilimaa?
Saturnus-Ajaxilla salamoinut lian pois :) Viskellyt tavaroita niin että renkaisiin on tullut muhkuroita..

Akka pääsi Venukseen. Kansainvälinen tähtitieteellinen liitto hyväksyi kuusi uutta nimeä Venuksen pinnanmuodoille. Yksi niistä on Akka, myös Maan emoisen nimellä tunnettu suomalainen äitijumalatar.
Akka Tholus eli Akkakukkula annettiin nimeksi noin 20 kilometrin läpimittaiselle kartiomaiselle vuorelle. Venuksen pinnanmuodoille on perinteisesti annettu naisten nimiä. Planeetalla on entuudestaan tuhansien kilometrien läpimittaiset tasangot, Aino ja Louhi. (Tähdet ja avaruus 7/2009, uutinen 4.9.2009)

Tein ystävälle kuunpaluukartan astro comissa tälle päivälle.Hämmästyin (melekeen oksensin..) suuresti (satuin laittamaan sinne myös Iriksen; asteroidit selittävät elämää plaah plaahplaah..on jopa väitetty että elämä syntyi asteroidiien ja meteoriittien törmätessä maahan ja mikrobien vallatessa maan..plaahplaahplaah..).
Kartalla on tänään illalla minuutin tarkka Venus Vaaka neliö Iris Kauris. Eihän tässä mitään, mutku se asteluku minuutteineen sattuu nyt vaan olemaan syntymäpäivämääräni. Ja se Venus asettuu sitten korkeimmalle kohdalle MC:lleni.
Ja Jupiter neliöi syntymästään takaperoista Venustani.
Akkakukkula valloitettu just sateenkaarilipulla.
Ja kukitamme Äitimaan.Ceres 7 Skorpioni neliö Rosa 7 Vesimies.

3 kommenttia:

  1. no huh huh...
    ne on nuo "sattumat" mitkä kulkee selkäpiissä.
    Väsymys ei hellitä, se on se anemia se.
    Ei oo raudan puute, nyt on ihan jotain muuta, varmaan rakkauden puute, ainainen.
    Töissä kuhinaa, eripuraa, vahvoja mielipiteitä, ja muutenkin törmänny vahvoihin tyyppeihin (ihan niin kun en itte olis).
    Värisyttää, silmiä kirveltää

    VastaaPoista
  2. Mistähän tuokin sana, selkä-pii? Nikamat kuin aurinko-pii-kennoja? Välilevyn pullistuma, kun aurinkoenergia ei kulje? Tai "lämpöä" puuttuu.Patteri liian pienellä tai sähkölasku maksamatta.

    Kuu 6 Kalat,
    yhtymä omaan Chironiini.Joka on oppositiossa omaan Cerekseen. Sattumia,joo.

    Merkurius siirtyi Skorpioniin.
    Saabisesti KANSSAKÄYMISTÄ. Jota on tänään ollut naapureiden kanssa.Kaivoin lapiolla kukkasipuleille hautaa.Puhuttiin kuolemastakin.

    Tuon Venuksen luvuissa on myös sellanen kuin Rhadamanth. Yritin ottaa selvää mokomasta vaan en saanut.Olisin kiitolinen jos joku jotakin siitä kertoisi.

    VastaaPoista
  3. no en löytäny kun Homeroksen taisteluista kertovasta kirjasta nimen Rhadamanth,
    mulle outo ukkeli....
    Nyt on koti julkisesti näyttökunnossa, olenko minä (koska ihmettelen miksi ihmiset syynää kaikkea käydessään näyttelyssä toisen huushollissa (kaapit, löytyykö sotkua?, onko järjestyksessä tavaraiset, mitä ihmettä....eihän ne jää sinne kun ja jos lähden....)
    Me ollaan päänsärkystä jengiä me suomalaiset, puhuttiin stressin määrästä tänään. Jos pitäs päänsäryn perusteella se kertoo, olis hirvee ressi.
    Mul on kalan himo, hyviä monityydyttämättömiä rasvahappoja, niitäkö kroppa halajaa?
    Eilen vielä öklötti koko ruokarepertuaari...
    Aina sillon kun tekee jotakin terveellistä mieli, niin het oitis. Syön nyt nam.

    VastaaPoista