21.10.2009

critical

Kuu 9 Jousimiestä
yhtymä äkkikäännökseen,those limits, Pholukseen ja sekstiili Venus Pallas vaakaan. Voeha välläys kun ei nyt välähä. Tää on Rovaniemen viiruksen lento,pohosen päästä päähän. Pholuksen symbolihan muistutti sitä yhtä virusta. Joskus ollut mikroskoopissani kuunkierrossa.
Critical Saturnus 29 Neitsyttä, opi rajasi, pese hampaasi,tee suunnitelma ja toteuta,käsittele turhautumisesi,kysy neuvoa tarvittaessa,huomioi  polvet, luut, iho ja hampaat. Suolihuuhtelua.Tää on epätervettä,en sulata.Herne-maissi-paprika-iiik hiiri.Ja yllätys yllätys, Kepu on vaarassa jäädä synnyinseuduilleen maalaismaisemaan.Helevata,tunne juuresi ja kasva niistä.Uudelleen juurtuminen on vaikiaa.Voeha leivänkannikka.
Mars 2 Leijona oppositio Lilith 2 Vesimies.
Siks mä ässysin.Ovat solmuillani.Mielenkiinnolla odotan jatkoa Aatamin ja ensimmäisen naisen TAHTOJEN TAISTELOHON. ihan issekseni saan ässytä.
Kuu jousimies kävi äireen hauvalle viemässä kanervan velipojan kans.Osti männessään mattopiiskan..

4 kommenttia:

  1. Punaviini ei ole niin vaarallista hampaille kuin valkoviini.

    Toxins.Pholus died as a result of the poisons on the arrow. Sikainfluenssarokote.Kuoleeko sika vai flunssa?

    VastaaPoista
  2. Tänä iltana vois kyllä (taas) värjätä hampaansa punaviinillä. Parempi kai näkyvä värjäytyminen kuin piilevä syöpyminen.
    Viikko on ollut uskomattoman kova syöpymiä selvitellessä, Saturnus on ruoskinut kriittisellä ruoskallaan loputkin myrkyt rakenteista, olen osin päässyt neitsyenä ohjaamaan ruoskaa. Merkurius vinkuroi omaa MC:täni ja yhtyy Bacchukseen. Olo on todella ristiriitainen, kommunikoinnin saralla on tullut pelattua jonkinlaista uhkapeliä lapsen luokan asioita selvitellessä. Bacchuskin saapuu juuri kiinteiden merkkien kriittiseen asteeseen; 9 astetta skorpionia.
    "Ole varovainen Bacchuksen energian kanssa. Ollessaan hyvä, hän on erittäin, erittäin hyvä, mutta pahana - hirvittävä. Lainataksemme vanhaa sanontaa: 'Ota mitä haluat, sanoo Herra - ja maksa siitä!"

    VastaaPoista
  3. Niin, piti jatkaa vielä, että kun se kriittinen Bacchus opponoi Cerestäni niin ilmassa saattaa olla outoa energiaa, pakkomielistä äitiyttä ja sekopäistä kaitsemistakin, mutta olen kyllä yrittänyt olla rakentava ja enimmäkseen yhteisön asialla. Helpottaako tää sitten kun saa lapsensa vanhainkotiin...

    Joskus marraskuun puolella merkurius, ceres, arska ja bacchus pitävät kaikki majaa skorpionissa, ennättääköhän venuskin sinne.
    Mahtaa olla intensiiviset pidot...

    VastaaPoista
  4. Niitä ootellessa..
    Tuo Bacchushan yangia,maskuliininen pimeän viettihalun symboli, todellisuuden pako ja individualismi, inspiraation voima.(Iris tulkinta)
    Sen vastavoimana nimenomaan Lilith, vastaava yin energia.Pimiät akat ja ukot ku savusaunassa kovassa löylyssä,jo kuuluu ähke ja loiske,loiske ja huiske ja pauske..

    Minä mietin tuota että miks muka 29 on kriittinen aste? Vähän ennen? Minuuttia vaille?
    Siksikö ettei astrologiassa edes puhuta 30 asteesta. Sitä ei ole olemassakaan.Hypätään minuuttia vaille olevasta suoraan nollaan. Ohitetaan Jupiterin luku 3. Eihän kuolemastakaan puhuta. Ehkä sitä kuolemaa ei sitten olekaan? On vain kehon kuolema.
    2 on kuun luku, 9 marsia ja plutoa,loppuunsaattaminen.Onko se yhtä kuin tunnekuolema, asennemuutos, tunnepuhdistus,
    lakaistaan Uranuksen luvulla 11 taivaan tuuliin.
    Onko se hetki ennen uuden kuun syntymää kun kaiki on niin pimiää? Onko se niinkuin vauva syntymässä kohdunkaulassa ja kaikki on vielä mahdollista.Jopa kuolema? Napanuora on vielä kiinni entisessä. Se voi hirttää sinut Tai parkaset onnellisena ? uuteen.

    Nukkui pois. Siirtyi tuonpuoleiseen

    VastaaPoista