16.12.2009

Uusikuu

Kuu 24 Jousimies
yhtymä Aurinko 24 Jousimies
Neptunukselta 24 Vesimies sekstiili,
musikaalinen uusikuu?
Noilla tekijöillä voisi kuvitella, että tämä uusikuu erityisesti korostaa tulevaisuuteen kohdistuvia suunnitelmia ja niitä eettisiä arvoja, joita haluat toteuttaa. Tulevaisuuteen katsomista. Etiäisiä, henkisyyttä.Etsintää.
Tunnemaailman realisointia, 4 on kuitenkin maan luku. Ystävien liikehdintää.

Uuteenkuuhun liittyy uskomuksia. Sitä ei saa epäkohteliaasti osoittaa sormella, se tuo epäonnea koko kuukaudeksi. Niiaa tai kumarra uudellekuulle, se varmistaa toiveiden toteutumisen.
Pyöritä hopeakolikkoa taskussasi katsellessasi uuttakuuta, se tuo lisää rikkautta.

Toiveiden ilmaiseminen kuulle
Istu illalla tai yöllä uudenkuun aikaan hiljaisessa huoneessa, sytytä valkoinen kynttilä ja visualisoi jotakin mitä toivot tapahtuvan. Kyse voi olla sairaudesta paraneminen, kunnianhimoisen tavoitteen toteutuminen, kumppanin löytäminen tai jokin muu onnellinen tapahtuma. Ajattele tätä asiaa ja kirjoita se ylös valkoiselle paperille. Taita paperi ja laita se valkoisia kukkia sisältävän maljakon alle. Aseta maljakko ikkunalaudalle, josta se pystyy keräämään itseensä kuun säteitä. Jos haluat rikastua, laita maljakon alle kolikko tai seteli. Jos toiveesi on määrä toteutua, tulet huomaamaan siitä merkkejä ennen kuin kuukausi on kulunut. Muista kuitenkin käyttää Kuun taikavoimaa vain positiivisiin ja hyviin tarkoituksiin. Jos yrität käyttää Kuun voimaa tuottaaksesi harmia toisille ihmisille, sillä saattaa olla vakavia ja odottamattomia seurauksia sinulle itsellesi. Tämä on osa Kuun taikavoimaa. Lori Reid, Kuun taikaa

5 kommenttia:

 1. Kuu 29 Jousimies,
  yhtyy sitten yöllä Plutoon,
  eli jos aamulla pitäs jonneen lähtee, niin varmaan nukkusin pommiin..ei vaan oisko tuo unen rikkauksia, vaiko painajaisia. Tais olla Iltasanomien uutisissa, että musta aukko onkin lähempänä maata kuin osattiin kuvitella. Avaruudessa "lähempänä" on taas suhteellista?

  Oli tuo uusi kuu oikeesti musikaalinen.
  Kvinkunssi sellaseen kuin Terpsichore, tanssin ja laulun muusa,24 rx Härkää, eli Neptunukselta neliö. Eli se on vastapäätä mun aurinkoa. Ilmankos mua nyt kiehtoo kaikki luistelut ja baletit.Tänäänkin jäin kattelemaan vatsatanssiesityksiä youtubessa.Facinating.

  VastaaPoista
 2. ...ja mina katsoin tanssikilpailuja
  Teitpa hienon tempun kun paatit menna kelttien maahan-sinne minakin viela haluan
  Uudenkuun taiat ovat loistavia-mutta jos ei ole hopeakolikkoa?
  Minakin lupauduin allekirjoittamaan nimeni runokirjaan-tuntui vain silta, etta now it is the time
  En oikein jaksa keskittya mustaan aukkoon uranus sekstiili aurinko transiitilla...

  VastaaPoista
 3. Muusia on 9. Urania on mitä ilmeisimmin minun muusani yhtyen aurinkooni syntymäkartalla kuin myös nyt transiittina jos oikein muistan.
  Maapallo ja kompassi symboleina.Valolla varustettu maapallo löytyy lapsuudesta ja kompassikin laatikosta, mutta periaatteessa se on nousujouskarilla jo pään sisällä.

  Muse - Domain - Emblem

  Calliope - Epic poetry - Writing tablet
  Clio - History - Scrolls
  Erato - Lyric poetry - Cithara (an ancient Greek musical instrument in the lyre family)
  Euterpe - Music - Aulos (an ancient Greek musical instrument)
  Melpomene - Tragedy - Tragic mask
  Polyhymnia - Choral poetry - Veil
  Terpsichore - Dance - Lyre
  Thalia - Comedy - Comic mask
  Urania - Astronomy - Globe and compass

  VastaaPoista
 4. Kai sen hopeakolikon sijaan käy mikä hyvänsä kuun symboli.Hopeahan on sen metalli, mitä hyvänsä hopeaista.Tai helmi. Tai kuukivi.
  Kolikko vaan edustaa rahaa suoraan ja onhan siinä se ympyrän ikuinen muoto, mikä on kyllä helmessäkin.

  VastaaPoista
 5. Kalliope, runouden muusa onkin taivahalla yhtymässä Merkuriukseen Kauriissa ja nämä kvinkunssissa (se eroottinen jännite,luova hierre, jonka jokainen luova persoona tarttee, kvinkunssi on hyvä aspekti, näin olen tullut tietämään)sinun runoilijattaren Merkuriukseesi Kaksosissa.Näin tää vaan menee.Jess.

  VastaaPoista