1.12.2009

Luukku auki

Ensimmäinen joulukuuta. Ei ole joulukalenteria.
Mutta avasin luukun unessani. Makasin nuoruuden neitsytkammiossani sängyllä peittojen alla. Porukkaa oli majoitettu ympäri huushollia. Ystäväni nukkui tyttärensä kanssa yläpuolellani vintillä. Yhtäkkiä katto aukeni ja yläpuolella olevat paksut siistit patjat ikään kuin avasivat vinottain kurkistusluukun alas /ylös.Näin ystäväni kasvot sieltä. Mietin miksei vintin epäsiisteys, hiekkapohja, näkynyt millään lailla.
Sitten jostakin tapaamisesta oli otettu yhteispotrettia, hämäriä kuvia jossakin tuvassa.( Tää tuli varmaan sinkkuelämän potretin otosta..)
Kuvissa oli myös äitini normaalia pitempänä. Kysyin ystävältä, että oliko äiti oikeesti siellä, muistatko sinä?
Samalla kun kysyin, äitini haihtui kuvista. Näin haihtumisen. ( Ceres oppo Kuu Härkä yöllä, äitini oli Aurinko-Härkä) Sitten olin myös kirjastossa. Kirjoja oli pinoissa ja hyllyillä kuin kirjakaupassa. Tuntemani mies valitsi yhden pehmeäkantisen luettavakseen. Ihmettelin moista, koska hän ei normielämässä lue luultavasti ollenkaan.
Hän sanoi vaimonsa ja poikansa olevan viikon poissa.
Merkuriushan oli semisekstiiliketjussa, joka oikeesti alkoi jo Cereksestä 21 Skorpioni ja päättyi yöllä Kuuhun 21 Härkää. Kuuden merkin ketju, puoli palloa.Aika huimaa sinänsä. Cereshän luovutti tyttärensä puoleksi vuodeksi manalaan..teki diilin..
Semmosia luukkuja.

Kuu 29 Härkää
oppositio Venus 29 Skorpioni.
Kuu-maitoa ja skorpionin kuolinsyytä.

1 kommentti: