14.12.2009

Kaikennäköstä

Kuu 1 Jousimies
Aurinko 22 Jousimies ja siitä semisekstiiliketju Yläsolmu Kauris / Jupiter,Chiron,Neptunus Vesimes / Uranus Kalat
Berlusconi sai kirkon pienoismallista naamatauluunsa.Chiron- Jupiter-haava esitelty kaikelle kansalle. Ei o ennää saturnus-vaaka-hyvähampaisten joukossa.Voe voe.
Kehitysmaat ei tiedä ollako vaiko eikö ilmastokokouksessa.
Semisekstiiliketjun Aurinkoko antanut välläyksen siitä miksi D-vitamiini on nyt yhtäkkiä arvossa arvaamattomassa. Aurinkohan on astrokartalla se ihmisen henki ja elämä. D-vitamiini on ainua vitamiini, jota me saadaan suoraan auringonvalon vaikutuksesta. Suoraan. Ei lehtivihreän yhteyttämisestä ja kierrätyksen kautta.Eikä purkista. Ja keskipäivällä pitäs nauttia tuota eniten. MC:llä kaikessa loistossaan. Loogista.
Mutta minähän olenkin tämän aapiseni lukenut:


Eksyin sitten kansakouluaikoihinkin jostain syystä.
Olen käynyt kansakoulua. Meitä oli 2 ekaluokkalaista.Alaluokka 1 - 3 ja yläluokka 4 - 6.
Oppilaita yhteensä 28. Voitin kylätiellä järjestetyn juoksukilpailun. Olin poissa koulusta (ekaluokkalaisilla oli tuohon aikaan keskiviikko vapaata ja taas koulua oli myös lauantaisin, joka oli sitten puuropäivä) kun palkintoja jaettiin ja velipoika valitsi sitten minulle puolen litran kattilan palkinnoksi. Olinpa innoissani..
Tuo kattila on vieläkin tallella, ilman kahvaa tosin. Se toimii vanhan separaattorituutin alusastiana / korokkeena. Tuuttiin istutan joka kevät orvokkeja. Et silleen on maijot nykyään.

Pakkanen kiristyy. Petivaatteet ulkoili tänään. Minä en.
Ehkä mua vaivaa vilutauti. Että sitten loitsuelemaan..
Kulumaris on loitsu horkkaa vastaan. Sanat kirjoitetaan paperille tähän tapaan:
Kulumaris
Kulumari
Kulumar
Kuluma
Kulu
Kul
Ku
K
Jokaisena horkkapäivänä leikataan irti yksi rivi ja annetaan sairaan syödä se. Hoito aloitetaan pisimmästä rivistä. Loitsukaavan voi kääntää ylösalaisin jos arvelee sen olevan sillä tavoin tehokkaampi. Suuri Tarukirja
Että kaikennäköstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti