11.12.2009

Palovaara

Mars hitaassa liikkeessä 19 Leijona seksriili Kuu 19 Vaaka sekstiili Aurinko 19 Jousimies.
Eli tulikolmio marsin ja auringon välillä.
Tässä on vähän vänkäämistä ihmistenkin kesken.
Paatoksella puhumista, isminsä puolustamista.
Öljykenttien huutokauppaamista.
Oma skorpioni-merkurius noissa asteissa.
Epämääräisen levoton olo. Sellanen tästä ei hyvä seuraa. Mikä johtuu kyllä yhestä suhdekartasta,
jossa tr aurinko yhtyy Plutoon,tr Mars yhtyy proge-Aurinkoon, yläsolmu yhtyy Chironiin ja Jupiter-Chiron on keskitaivaalla tarkalleen. Yhtään ei helpota se, että tytär oli nähnyt unta, että meikäläinen oli tehnyt jotakin hirvittävän pahaa ja se tuli ilmi.Little devil in me?
Vähän huono aloittaa mitään kuun viimeisellä neljänneksellä, mutta jos saattaisikin pari tehtävää loppuun.
Ei taida uskaltaa pipareitakaan paistaa mokomalla palovaaralla. Tulee mustia tähtiä?

Puhelimissa ja mokkuloissakin kuulemma häikkää.
Jupiter-Chiron-Vesimies semisekstiili Uranus-Kalat.
Täällä satoi muuten yöllä lunta ja nyt aurinko paistaa.

3 kommenttia:

 1. Pandoran lipasta auki käytännössä,uutisissa tänään:
  Puola ja Yhdysvallat ovat allekirjoittaneet pitkään neuvotellun sopimuksen, jonka nojalla Yhdysvallat sijoittaa 100 sotilashenkilöä Puolan alueelle. Sopimus on edellytys sille, että Yhdysvallat sijoittaa Patriot-ohjuksentorjuntaohjuksia Puolaan ensi vuoden alkupuolella.

  tai tulikolmiota tai palovaaraa,kuten haluatte..

  VastaaPoista
 2. Laitoin kommentin pari viikkoa sitten laittamaasi kommenttiin jonka kävin lukemassa vasta nyt. en tiedä tuliko perille, kun kone vähän temppuili.

  tosiaan on ollut tänään sanallista peitsen heiluttelua ja paatoksellista mielipiteen vaihtoa;D joskus tuntuu että siinä hukkaa vaan energiaa...mutta toisaalta, joskus se on ok.

  hmm...alkaako ne jälleen jotain varustelua Usa-Venäjä. ja Obama sai juuri rauhanpalkinnon...turhaanko....

  -Desirae

  VastaaPoista
 3. Kyllä se tuli perille. Intuitiokin pelitti soittamalla takaraivossa "oi kallis kotimaa, Suomi sulo Pohjolaa.." ehkä senkin takia, että eilen oli Pholus yhtymä Jousimies-Venus.Arvot rajoillaan, raja-arvot, rajan arvo jne.
  Mukavaa kun kommentoit.

  Obamalla on tavallaan koko maailman "siunaus" toimilleen rauhanpalkinnon muodossa.Kaikki toimet ovat "rauhan" puolustamiseksi.Niinpä niin.Mietin sitä, miksi rauhanpalkinto jaetaan Oslossa ja muut Tukholmassa? Katsoin telkkarista Nobelin juhlia.Niissähän on jotakin hyvin ikiaikaista perinnettä. Syödään yhdessä ja katsellaan samalla teatteriesitystä. Antiikin roomalaiset? Odysseuksen kotiinpaluu? Matkallaan ratkaissut muutaman pikku probleeman.
  Illallinen, päivän sadosta nauttiminen sijoittuu descendentille. Yhden keräämä "yrttisato" hyödyntää koko yhteisöä.Näin eräs Amerikan intiaani selitti käsitystään karttaympyrästä. Että Ascendentilla noustaan uuteen päivään, keskipäivällä (MC:llä) kerätään satoa illallista varten ja Descendentillä kokoonnutaan yhteen yhteiselle illalliselle.IC:llä kuitataan unen aikana päivän tapahtumat ja taas herätään uuteen päivään.Loogista.Jokainen voi päätellä omien akseleidensa hallitsevien planeettojen avulla, että minkalaista leipää sitä elääkseen tarvii.
  Millä menetelmällä,mitä keräten tulen kylläiseksi ja MITÄ TARJOTTAVAA MINULLA ON SINULLE YHTEISEEN PÖYTÄÄN. Kuinka uudistun unen aikana?Näenkö unessa seuraavan päivän "marjapaikan"?

  Palovaarasta ei sitten turhaan varoitettu.
  Eilen paloi yks heavy metal (mars on rautaa...:)) keikkabussi ja viime yönä yritettiin polttaa Jousimiehen aiheeseen sopivasti Suomenniemen kirkko.

  VastaaPoista