21.3.2010

Tänään

tällä tuulella.Kevättä.
Huomaan aina itessäni tuon kuun siirtymisen kaksosiin.
Mää venkuilen ja nauran. Se on mun descendenttiä. =)))
Kuu 6 Kaksoset
sekstiili Merkurius 7 Oinas.
Postimerkkejä........ja kusti polkee..

7 kommenttia:

  1. Nyt ei naurata.
    Kuu 10 Kaksoset yhtymä Chaos.
    Mulla on kaaos suolen mutkassa. Kaksoskuun tapaan ahmin pussillisen englanninlakuja ja nyt on niin makian äklö olo että.Miksei sitä ikinä opi vaikka lopputuloksen tietää etukäteen?

    VastaaPoista
  2. Oon miettinyt mun karttani Marsia,että miten sitä voisin rakentavasti ja tuottavasti hyödyntää.Jostain syystä Mars ei ole koskaan kiinnostanut planeettana vaikka se on oleellinen osa omaa kokonaisvaltaista itseä.
    Se on I dekanaatissa omassa merkissään ("ilmaisee kriisiä" "kohdattava itsessä oleva paha"). Mars hallitsee myös Skorpionia,minkä huoneessa se majaileekin.Yhtymässä Astraeaan (kokoava,järjestävä,johdonmukainen?) Tarkin aspekti puolitoista neliö Pallakseen ja seuraava sulkeutuva sekstiili Jupiterille. Äly ja kyky tuottaa johdonmukaisia rakentavia ajatuksia toimii aina hitaamminen kuin itsessä piinaava impulsiivinen pää-oinas-energia ? että Mars jyrää Pallaksen älyn? toisaalta Pallas tekee myös kuvioo Jupiterille. mutta puolitoistaneliöllähän ei tainnut oppia? Jupiterilla ulkoistan kaikkea muuta kuin johdonmukaiset tekemiseni julkisiksi, ja usein on onni myötä :) Mutta Skorpionin huoneessa muuntaa tekemisen laatua johtavasta myös kiinteäksi.hyvin lavea oppositio Plutolta vahvistanee Skorpioni-puolta? Pimeää energiaa?

    Entä miten Astraea järjestää tuon. Mietin myös meidän maapallon energiaa,että millainen se on. Ei astronomisilta ominaisuuksiltaan (koska ei aurinkokunnassamme ole toista samanlaista) vaan esimerkiksi miten tulkita vaikka maan luku?

    Olen saanut itsestäni irti muutakin kuin ajatuksia. Merkurius Venuksella,sosiaalista. Jotenkin tuntuu että tunnistaisin tuon Neptunuksen kvinkunssin natal-Cerekseen.Vaikka se on "päällä".oma ruokahuolto ei pelaa niin hyvin kuin norm. esim. tai sitten se on Pholus yhtymä Neptunus.siinä on jotain samaa kuin silloin kun tuli IC:lle ja oli samalla oppo Jupiter. Itsensä hukkaamista,jotain mitä myöhemmin miettii että miksi.Ajan hukkaa,mielen pakoa.

    Lakuista tulee ähky olo jos pussillisen vetäsee. Että ei oo rajat kohillaan sit sielläkään ;) terkuin,E

    VastaaPoista
  3. kevättä!
    Kaunis aurinkoinen sää, mielikin virkistyy.
    Projekti potkaistiin käyntiin ja elämän uudistavat ovet kutsuvat.
    Hyvä fiilis.
    Ähkyä ei onneksi täällä havaita, jos ei sitten illemmalla....
    Koetus syödä terveemmin, koetus liikkua enempi,
    koetus ja tahto.

    Unessa pidin kypsiä muikkuja astiassa kädessäni, olin kait menossa myymään niitä...
    Myös järven jäällä kävelyä, kovin luminen maisema ja lumikkoja oli puun oksalla syömässä. Meidän pikkukoira oli mukana ja varoitin koiraa niistä vikkelistä valkoisista. Ja mitähän muuta tää on kun henkisen ruoan kauppaa?
    Voi hyvänen.

    VastaaPoista
  4. E
    joo rajat ei oo aina kohillaan vaikka Saturnus oppo Kuu kartallani yrittääkin rajoittaa syömistä, tyyliin jäi sitten taas kerran oikeet syömiset vähemmälle ja korvattua sokerihumalalla..=) jota yritin korjata syömällä oliiveja ja hapankaalia ja piimää ja ruisleipää.
    Englanninlakuihin on joku himo aina välillä kuten oliiveihinkin, joita samaten saattaa mennä puolipurkkia kerralla.

    Maan luku 4. Minä ajattelen sen neljänä ilmansuuntana, vuodenaikana, taivaankannattelijana (arkkienkelit). Maapallo jaettuna neljään osaan päiväntasaajalla ja pystyakselilla kuten astrokarttakin akseleilla.
    Liikettä tapahtuu päiväntasaajan molemmin puolin kauriin ja kravun kääntöpiireillä, solmut tällä hetkellä astrologiassa noissa merkeissä, symboliikkaa? Neljä on järjestäytymisen? luku, joten ajattelen että maapallo (luonto) pyrkii tasapainoon kaikilla järistyksillään sun muilla.Ihminenhän toimillaan horjuttaa tätä tasapainoa, mutta aattelen että luonto on aina viisaampi ja pyrkii korjaamaan tilannetta.Mitä se sitten vaatiikaan.Pystyakseli (astrologian IC-MC "kosminen linja") osuu mannerjäätiköille eli mitä maapallolle tapahtuu jäätiköiden sulaessa ja liikkuessa? Tulemmeko kosketuksiin kosmisten energioiden kanssa? Olemme alttiimpia kaikensorttiselle säteilylle avaruudesta?
    Mitä jos meidän omat rojut (satelliitit sun muut) tuolla avaruudessa ovatkin ne, jotka aiheuttavat tuota kosmisen linjan "sulamista"?
    Kiinteä vesi muuttaa muotoaan? Syntyikö elämä vedestä? Kasvoimme lapsivedessä.Palaammeko jonnekin alkujuurillemme? Aikaan ennen syntymäämme vai aikaan ennen "aikaa"?

    En minä tiedä.
    Miksi ja miten neliöön mahtuu matemaattisesti 10 yodia (jumalansormea?)?
    Onko ne 10 käskyä, joita olemme mennen tullen rikkoneet? Neliöllä suorittamalla elämää ,kun sitä piti elämän? Luonnossa ei ole neliötä. Kaikki neliöt ovat valkoisen miehen rakentamia.
    Man luku 4 pitäisikin laittaa siihen maan symboliin, maaristiin.
    Mitä merkitystä on sillä ,että 4 on jaollinen kahdella, saadaan 2, kuun luku, joka on maan kiertolainen. Määräten? kasvua maan päällä? Vetten liikettä?
    Ja se taas jaettuna kahdella on Auringon luku 1, joka antaa sen energian maan päälle.

    Maaristi tulee taas Venuksen symbolista, henki ja materia sisäkkäin. Venuksen luku 6 jaettuna kahdella antaa Jupiterin luvun 3. Elämä laajenee eetteriin, henki ja materia irtautuvat?
    6 jaetaan neljällä, 1,5.
    Mitä sekuvaa?
    Sekstiili 60 astetta, 1,5 15 astetta?
    Puoli karttaympyrä, 6 merkkiä, 30 astetta merkki,1,5 oktiili 45 astetta.
    Neliö 90 astetta ja oktiili sen puolittaminen.
    Puolineliö liittyy 15 asteeseen Härkää ja Vesimiestä, eli 45 astetta molemmin puolin oinaspistettä.
    Onks tässä nyt maapallon elämän selitys?
    "Mistä alkaisin, sen rakkauskertomuksen vanhan totuuden?"
    Onks Jupiter yhtä kuin totuus?
    3 jaettuna kahdella ja 1,5? Miksi kahdella?
    Niin ylhäällä kuin alhaalla? Kuun avaruudellinen näkymätön puoli näkyväksi ymmärryksen tasolla?

    Mitä mä oikein selitän?

    VastaaPoista
  5. E
    Mars Oinas
    Spontaania toimintaa?
    Luonnollista toimintaa?
    Tapaturma-alttius?
    Päänsisäiset sata rautavasaraa?
    Luonnonkierto alkaa aina alusta.
    Jatkumo.

    Onhan se sulla merkittävä.Mikset miettisi.
    Proge Descendentiilä syntymä-Mars.
    Proge MARS-VENUS yhtymä.
    Venus tulevan ap-kartan t-ristinä akseleille.
    AP-Mars neliö retrot Pallas-Lachesis.
    Pallaskin syntyi päästä.
    Spontaania ajatusenergiaa.Vaistomaista.
    Päänsisäistä järjestäytymistä.
    Lachesis osan suo?
    Aika? Mikä aika? Puinnista kekriin?
    Ja piikojen vapaa- /pestuuviikot?

    VastaaPoista
  6. täysikuu
    kevättä
    ja henkistä ruokaa hyvinkin.
    Hyvästä fiiliksestä tulee muillekin hyvä fiilis=)
    Täälläkin kirkas aurinko.
    Ystävän kanssa vietetty päivä.Puhetta, naurua, kyyneleitä, naurua ja elämänmakua.

    VastaaPoista
  7. Kiitos nikki, täytyy pohtia syvemmin tuota maan lukua.Teemalta tulee kiinnostava sarja matematiikasta,joka palauttaa mieleen muutakin aiemmin opittua. Tulkinta kuulosti jo nopeasti luettuna tutulta -päässä sata rautavasaraa :)) kukaan ei oo koskaan kuvannut tuota yhtä hienosti! En ole tutkinut tulevaa ap-karttaa vielä noin tarkasti. Mul on niin paljon viime vuodelta "paikattavaa" itselleni että ihan kauhistuttaa välillä kun mietin tulevaa kevättä.Ei piialla selviä,täytyy saada renki.

    Aika on tätä tämän elämän joka hetkeä,tulevaa ja elettyä päivää,nykyhetkeä parhaimmillaan jonka voi kuitenkin hukata (tai sehän on tietysti omassa päässäni-)ohitse liukuvaa ,Lachesis? taustalla Atropos jota kautta tiedostaa pelkonsa siitä ehtiikö/saako tässä-missään oikeasti yhtään mitään valmiiksi?? terkuin,E

    VastaaPoista