26.3.2010

Lapsuus

Mihin on kadonnut lapsuus ja viattomuus?
Eivätkö lapset saa vai halua enää olla lapsia?
Miksi Persephone haluaakin ehdoin tahdoin ennen aikojaan Haadeksen morsioksi?
Mihin on kadonnut se aika, kun vielä 13 vanhana leikittiin barbeilla kotista?
Kuu 13 Leijona
yhtymä Child RX 13 Leijona.
Pluto 5 Kauris yhtymä Karma
neliö Aurinko / Persephone / Pelion 5 Oinas.
Eris osallistui häihin Pelion vuorella (missä muuten Chironin sanotaan syntyneen) ja heitti tuolla tuon omenan kauneimmalle. Oisko tässä nyt just tuon riidan laittaminen puoliksi, jottei ihan Troijan sodaksi ylly?
Tahtojen taistelua?
Tuossa kuviossa lienee myös tuota katolisten pedofiilien jauhamista,
valtarakenne, tukahdutettu seksuaalisuus. Kummalle se on karmaa? Papille vai kuoropojalle?
Vai yhteistä? Mitä on karma? Maksamme velkaa, niinkö?
Kreikka meinaa haalia sitä vain lisää.Velkaa.
Johtava (suurin) Saksa sanelee tiukat ehdot.
Saksa on muuten kumma sanelemaan noita ehtoja tai oppeja.
Säännömukaisuutta lastenhoitoon. Sääntöjä, kuria, järjestystä.
Ruoki lasta neljän tunnin välein, älä silloin kun sillä on nälkä.
Anna lapsen selviytyä ite, älä auta avuttomaksi. No hehän eivät jää avuttomaksi vaan kyselevät 8 vanhana kuis se seksi? Kai se olis ollut kuoropojalle ihan hyvä tieto...

Tuleekohan tänään vielä sanasotakin?
Merkurius 17 Oinas tekee kolmion Kuulle Leijonaan?
Vai kynät sauhuten (näppämistöt) luomme uusia törkeyksiä pitkin eetteriä?
Merkkejä nähtävissä?

Pitää tähän lisäämäni päivän synttärisankari.
Diana Ross, joka selviytyy
Jää henkiin. Survive-oinasta?
Vai Leijonaa, joka makaa kuulemma 23 tuntia ja saalistaa tunnin =)
Hällä on Kuu kolmio Merkuriukselle sopivasti
retro Jupiter 17 Leijona kolmio Merkurius 15 Oinas.
Aurinko tekee sekstiiliä hänen Kaksos-5-Uranukselleen ja Pluto kvinkunssia.
Yläsolmu on myös tuon 17 astetta.
Mitä me saammekaan tänään aikaiseksi?

8 kommenttia:

 1. No, merkkejä on nähtävissä.

  Pimeä puoli kai houkuttanee, astelemaan Haadekseen. Vaara kiehtoo aina, ellei osaa nauttia auringonpaisteessa, olla tässä vaan ja nyt, jos vaan aina kaipaa muualle. Se taitaa olla myös sellainen poisopittava asia, että tyydyttyy, nauttii - tässä olosta.

  Täällä menossa 6/12 ratkaisua keuhkoille. Noita ikävuosia tutkimaan ja numeroita. Oma tahto + kuka olen ulospäin = 25 valmiina pysymään itsessä, voimakkaana.

  Miten kuunkierron kulloinenkin merkki vaikuttaa omaan? Itsellä nyt solarin vaakakuu, natalin kalat, leijona sai nautiskelijan ja ärtyilijän pintaan, ohuella näppituntumalla. Hituista yliherkkyyttä joka suuntaan, käsistä puskee edelleen ahdistus ja kiukku ulos.

  Hiukan hatutusta helepottaa tuo auringon möllötys kelpoisan valoisasti taivahalta.
  indiima
  Ps. arkkityypit kolahtaa, niistä olisi kiva veivata jotain kurssia, näytelmää, fiktiivistä kirjaa, hmm hmm. Tosi kiinnostavia.

  VastaaPoista
 2. Kuu kuvastaa aikaa. Siks mä otan tähän aina omalla intuitiolla noita uutisia, mitä meneillään maailmalla ,yhteiskunnassa,kuisia tunnelmia just nyt.Hetkellisiä ja ohikiitäviä ja silti uudelleen esiintulevia. Kiertävät kuin maa ja kuu keskenään.

  indiima
  numerologisesti sulla on alkanut synttäreistä 6 vuosi. Se on rakastamisen, taiteen, kodin vuosi. Joku lähtee ja joku saapuu kotiin. Syntymät ja kuolemat läsnä.Venuksen vuosi.
  Vuosi voidaan jakaa myös kolmeen osaan numerologisesti. Jaksottaa tuo 6 vuosi "teemoihin". Pitäs kaivellakin se laskukaava esille jostain kun vasta mietin omaakin 3 vuottani.Joka on muuten matkusteluvuosi. Tanssin ja ilon vuosi. Jupiteria.Näkyi jo Jupiterin paluuna.

  VastaaPoista
 3. Ja Kuu-Leijona on omani joten kuunpaluu vaikuttamassa. Siellä johtavien risti akseleilla,
  nousu-Vaaka 5 eli Pluto hallinnoi 5 asteellaan hela hoitoa.
  Syvällinen rakenteellinen muutos?
  Rajoja rikkova "johtajuus"?
  Rikkuri?

  VastaaPoista
 4. Kiinnostavaa. Muistatko kun lähetin, että tietyt 2/6/8 numerot läheisiä? Että minkä numero tuo kakkonen on? 8 kait saturnuksen.

  On kuuleijona ja aurinkokin biisi,olisko sunkin?
  Siinäkin alkuun heti Dianalla uudenlaista, naisellista, mutta itsevarmaa johtajuutta. Ei mitään anteeksipyytelyä/hymistelyä.

  indiima

  VastaaPoista
 5. 2 on KUUN luku.Parin löytäminen,palvelu.

  Videossa sattui hyvin jellonamaisesti glamouria, showta, kultapukua, jellonan kamaripalvelijat (kuoro) taustalla jne..oranssi puku lie tuota oman oinasmaisen seksuaalisuuden (juurisakrako se oli)esiin tuomista.

  Että ei hymistelyä =)
  I WILL survive.

  VastaaPoista
 6. Uskaltaudunpa minäkin jättämään jälkeni tänne. Hieno blogi, Nikki. Kuunkiertoa vasta seuraamaan alkanut... Miksi lie en ole pysähtynyt aijemmin? No, valloitus kerrallaan.
  Tuosta Haadeksen houkuttavuudesta vielä..
  Ei vedä Haades puoleensa 8-vuotiaita mikäli Demeter vaikutusta löytyy elämästä. Surullista sinällään että Demeter on arkkityyppinä kovin epämuodikas. Kotipesän lämpöä ei onnistu antamaan kaverillinen pallas Athene. Apollonista tuskin löytyy samaa sitoutumista johonkuhun muuhun kuin itseensä. Kyllä tämänpäivän kore on työnnetty liian varhain Haadeksen valtakuntaan.
  Ja mitä saksalaisiin tulee, on siellä ehkä kuitenkin oivallettu jotain. Auktoriteetti, rajat. Sen kuuluisan rakkauden kanssa saa persephone vielä muutaman vuoden lisäaikaa viattomuuteensa. Symbioosi kuuluu lapsuuteen, jos ei aikuinen siitä sanoudu irti.
  Sangviinikko

  VastaaPoista
 7. Minä ajattelin tuota viatonta lapsuutta ehkä enemmän tuon Child-asteroidin ja kuun kautta Leijonassa, kun lapsi saa olla luova ja lapsuudesta nauttiva.

  Ceres-Persephone-Haades myytissä on kuitenkin myös elämän kiertokulku. Viljankasvun kierto.
  Persephone tuo Manalasta (pluto ja maan rikkaudet) maan pinnalle uusia siemeniä,
  neito kasvaa naiseksi, sukukypsäksi, irtautuu äidistä ja jatkaa sukua, on hedelmällinen.
  Oon monasti miettinyt, että miksi se esitetään siten ,että Haades ryöstää ja raiskaa viattoman neidon?
  Onko siinä karrikoiden kuvattu se seksuaalinen herääminen, viettien vahvuus, luonnollinen, ja me tulkitsemme sen väkipakolla tapahtuvaksi?
  Jos yhtään on perillä maanviljelystä ihan oikeesti, niin tuo Persephonen viipyminen puolet vuodesta Manalassa on just se tarpeellinen lepoaika, jotta siemen voi itää keväällä uudelleen. Tai vuoroviljelyä, maan lepäämistä välillä, kesantoa.
  Oletteko kasvattaneet valkosipulia ja pitäneet kynsiä jääkaapissa (manalassa) valelevossa ennen istutusta?
  Tarpeellista itämiselle, kasvulle.
  Tän takia Plutoakin tulkitaan koko ajan ja jatkuvasti väärin. Ihmiset pitävät sen pakottavuutta pahana kun se oikeesti on just sille kasvulle välttämätön. Luonnollisena.
  Mutta kaikkeahan voidaan käyttää myös "vääriin" tarkoituksiin vai voidaanko?
  Onko taivaallinen planeettaenergia aina yhtäläinen maan tapahtumien kanssa?
  Vai onko siinä just se ihmisen valinnan vapaus mihin sen energian käyttää?
  Mutta kun sitten aattelee luontoa, niin ainahan se lopulta pyrkii tasapainoon eikä ihminen voi sitä loppujen lopuksi hallita vaikka yrittääkin.

  Että Pluto neliö Persephone -Aurinko ja neliössä 10 yodia (mahdollisuutta) käyttää sen energiaa?

  Mahdollisuus.
  Eräs nainen messuilla oli ikuistanut tuon symbolin (sai sen kanavointina) lasikoruun ja se oli itseasiassa aika mielenkiintoinen.
  Spiraali, joka kääntyy ulkokaareltaan suorana viivana takaisin alkupisteeseensä ja lävistää sen.
  Minulle tuli siitä mieleen Chironin kierto, kuinka saamme uusia mahdollisuuksia elämän edetessä spiraalin muodossa tasolta toiselle.
  Siis tässä elämässä.Tulemme uudelleen samaan kohtaan mutta emme kuitenkaan ihan samaan vähän niinkuin emme ui virrassa samassa vedessä vaikka olisimme samassa kohdassa.
  Siitä tuli mieleen myös Auringon symbolin keskipiste.Kuinka meillä on mahdollisuus tulla omaksi itseksemme, löytää se ydin ja siemen ja what ever joka ikuisesti kiertää ja on.

  VastaaPoista
 8. Tulee mieleen myös, kuinka naisen/tytön oma seksuaalisuus on "pahaa". Tämä patriarkaalinen vääristymä, jolloin Haadeksen on "pakko" ryöstää Kore saadakseen tämä. Jos Kore olisikin vain todennut "siinäpä vetävä heppu, tahdonpa hänen siementänsä" ja mennyt manan majoille siltä seisomalta, tulkittaisiin Koren seksuaalisuus aivan eritapaiseksi, seksuaalinen herääminen aktiivisemmaksi, ei pelkäksi ajautumiseksi. Koen, että Koren "neidonryöstön" uhrina olemisen olevan myös tietoista antautumista ja valmiutta puolisona ja naisena olemiseen.
  indiima

  Jk.
  Löydän itsestäni kiitollisesti, kiitollisena puolia kaikista arkkityypeistä. Ja tänään tapasin ilmielävän Afrodite -jumalattaren inkarnaation, vaaleine, pitkine kutreineen, siniseen pukeutuneena, hopearenkaat korvissa, ihanasti kikatteleva nauru, helmenkalastajaopettaja oli hän.

  VastaaPoista