15.3.2010

55555

on DNA-asteroidin numero. Tämä otettiin esille linnunradalla geenitutkija Leena Peltonen- Palomäen kuoleman yhteydessä. s. 16.6.1952 Hki. Kartalla on Ceres yhtymä DNA Härkä. Cereshän vahti ja huolehti luonnon kasvusta, siitä että siemenet säilyvät senkin puoli vuotta elinvoimaisina, kun kasvua ei ollut.
Tutkijaa kartalla kuvastaa Pallas 4 Oinas neliö Merkurius 4 Rapu (perimä/ syntyhistoria/ sukujuuret)..
Myös Uranus on Ravussa tehden sekstiiliä Vestalle Neitsyeeseen eli keskittyminen pikkutarkkaan työskentelyyn ja uusia Uranus-uria keksien. Transiittina kuoleman aikoihin on DNA.n ja Junon yhtymä hänen Jupiteriinsa.
Tuon Junonkaan mytologiaa ei varmaan osata vielä kunnolla tutkia.Kellonajalla 12 Juno asettuu hänen kartallaan Yläsolmun kanssa yhtymään. Eli yksinkertaisella naisen logiikalla meikäläisen kuolinhetkellä olisi Kuun yhtymä Jupiteriin, koskapa se on syntymäkartalla Yläsolmun kanssa yhtymässä?? Jos siis solmun kaveri  näyttäisi tien päättymisen ja Jupiterin yhdistää kuolemaan.

Mutta siis tuo 55555. Numero 5 on Merkuriuksen luku eli hyvin loogista tuo asteroidin numero,
tiedonsiirto, informaation kulku elimistössä.Oma DNA on 28 Vaaka. se ei sinänsä kerro itselleni mitään, paitsi mielikuvina se on kuun luku tuo 28 ja siitä tulee elämänpolkuni luku 10. Tyttären perimä on 28 Kaksoset eli nämä ovat ilmakolmiosa keskenään. Isänsä 27 Skorpioni on asteen heitolla kvinkunssi- suhteessa tuohon ja meillä keskinäinen semisekstiili.
Äitini DNA on 5 Leijona eli se on oppositiossa omalle henkisyyden pääomalleni eli Saturnukselle ja semisekstiilissä Uranukselleni. Ja asteen päässä kuultani.Isän DNA on 7 rapua ja tällä ei äkkiseltään ole yhteyksiä omalle kartalleni paitsi kolmio Isikselle ja Oppo Requiemille.Toinen keräsi kuolleen miehensä palasia ja toinen säveltää kuolinmessuaan. Isis ja jumalkultti?
Papan DNA on kolmiossa Ravusta auringolleni. Isänisä ja siis heillä näemmä tuo suku-rapu-perimä vahva?
Ehkä oma Vaaka-DNA on tullut isänisän isältä ,jolla se oli 8 Vaaka.
Yhden ihmisuhteen DNA osuu aika täsmälleen omalle auringolleni ja tämä jotenkin hätkähdytti.
Miten aurinko-elin-tärkeäksi tuo suhde muodostuu tuon perusteella?
Vai muokataanko siinä "aurinkokuntaa" uusiksi? Linnunradalla yhdistettiin DNA aurinkokuntaan.
DNA-451 numerologisesti. Numeroyhdistelmä löytyy elävästä elämästä yllättävistäkin yhteyksistä =)

Tuon tutkijan Pallaksen ja Mayjojen 2012 kartan Uranuksen 4 Oinas myötä aloin pohtia tuota astetta Oinaassa. Jostain syystä se tuntuu hyvin merkittävältä.
Uranushan asettuu jupiterin ja Marsin keskipisteeseen eli tavallaan muistuttaa asteroidivyöhykkeestä näitten välillä. Uranus kuvastaa taivasta, taivaan herruutta, ehkäpä äärettömyyttä kaikkine mustine aukkoineen.
Suomen Ukko-ylijumala viettää nimipäiviään 4.4.
4 on maan luku. Kirjaimista nelosia ovat D, M ja V. D-vitamiini auringosta, M metrin mitta- järjestelmä? ja V millä voltilla virtaa jaetaan, naiseuden malja ja viides roomalaisittain.

Uusikuu tänään 25 Kalat, eli yhtymä Aurinkoon.
Psyche pohtii kummia uusia asioita Kuun Jumalattaren Dianan päässä, 4 Oinas.

ps. 5 on aina ollut onnennumeroni.
Siinä on suorakulma ja kuun kaarikin..

4 kommenttia:

 1. No jopas taas sattui, minakin olen ollut koko paivan uusintakudoksissa-eli luonnon Collagen ruiskeissa yhteen arpeeni-jonka sain ei niin luonnollisissa olosuhteissa-ruiskeita arpeen ja uusi kudos kasvamaan-muuten Israelilainen keksinto, koska ns sikacollageeni aiheuttaa usein allergisia vaikutuksia-tupakkakasvia muistuttava kasvi johon on ruiskutettu ihmisen collageenia-eli DNA tutkimuksia...huh
  Sitten viela sattui, etta mieheni naki unta mustasta aukosta-joka yritti imaista hanet!!!
  Oli taistellut puoli yota vastaan ja aamulla mietti-etta nainko me kuollaan-huhhuh
  Ja sitten viela-numero viitonen on myos onnenlukuni!!!
  STT:n uutisia diamond'lta

  VastaaPoista
 2. DNA-asteroidi on nyt 12,51 Härkää eli sehän tekee sulla diamond semisekstiiliä Merkuriuksellesi että mukava kuulla STT:n uutisia sieltä. Toivottavasti hoidot onnistuu.

  Mietin tuota DNA:ta siltäkin kannalta kun sen "uudelleenkoodausta" toitetetaan joka hemmetin kanavoinnissa jotta että mitä että sekin loppujen lopuksi tarkoittaa ja miten tuo nyt sitten mahdollisesti näkyisi astrologisesti.
  chironin löytyöaste oli se 3 Härkää jonka tuo on jo ohittanut. Itselläni tuo on transiittina kolmio Plutolle, että ehkäpä hyvinkin uusi syntymä? Pluto-Neitsyt ja merkurius-viestintä taustalla.
  Ja alkaa opponointi skorpioni-stelliumilleni.

  Tuo Juno rupes nyt kiinnostamaan vielä enämpi, kun se on nyt 11 ja risat Härkää ja tuolla Beckhamilla on minuutintarkka Aurinko 11,11 kvinkunssi Neptunus 11,11 (mielenkiintoiset luvut!) ja hän on nyt tullut tänne Chiron-operaatioon.Chiron tekee neliötä hänen nousulleen Neptunuksen (nukutuksen?) kera.
  Mitenhän kaikki sujuu? Hällä on kartallaan t-risti, kuu 29 Kauris ja oppositiossa keskenään Ceres 29 Oinas ja Uranus 29 Vaaka.
  tr Uranus osuu nimittäin sitten hänen MC:n ja Asc:n keskelle.Hmm hmm.
  Semisekstiiliketju tr Chiron semi Uranus semi hänen Chiron semi hänen Merkurius.
  Taivahalla Achilles 1 Härkä neliössä Mars 0 Leijonaan.Hänen oma Achilles 24 Härkä yhtymässä hänen Merkuriukseensa.
  Tapaturman aikaan tr Jupiter yhtynyt hänen Marsiinsa Kaloissa. Ylilyönti-arvio? Virhe-liike? Kalat ja jalkaterät niinhän se meni.

  VastaaPoista
 3. Vielä tuosta Beckhamista. Tuo uusikuuhan 25 Kalat osui hänen leikkauksen aikoihin ja samalla teki semisekstiiliä hänen omalle Chironilleen 25 Oinas (leikkaus) ja sekstiiliä hänen Merkuriukselleen 25 Härkää, uudelleen orientoituminen, ja kalatko? liittyy sairaslomaan? Oma proge Kuu-Kalat oli sairasloma-aikaa.

  Tuo hänen minuutin tarkka kvinkunssinsa,
  Aurinko 11,11 Härkä kvinkunssi Neptunus 11,11 Jousimies. Onkos tämä hänen 2 huoneen ajattelulla härkämäinen oma PÄÄOMA, taito, alitajunnan (neptunus) vaistomainen kosketus (härkä/ venus) palloon. Jousimiehen liikerata ja "pelisilmä" Neptunuksen kera?
  Luku 11 on Uranuksen luku, yllättävä veto kentällä? Ja tämä kvinkunssi sai ajattelemaan, että josko siinä aspektissa on ENNAKOIMISEN lahja, sehän on merkkiä vaille oppositio, joka on täysi näkyvyys. Kvinkunssimerkit ovat vieraita toisilleen, mutta siinä on olemassa jännite. Ja kun muistaa että se numeroina 150 on Aurinkoa ja Merkuriusta niin hyvinkin "piilossa oleva tietäminen".
  Tää selittäisi itellä enneunet, Jupiter-Chiron Kalat kvinkunssi Leijona-Kuu.Mut nimenomaan Leijona vielä, jonka taustalla on Aurinko, kuten Beckhamillakin on ihan oikee aurinko kvinkunssissa mukana.
  En tiijä,
  tuli vaan mieleen. Voisi olla.

  Mut joo 11 ja mestarillinen pelisilmä.

  VastaaPoista
 4. Astrologiassa on todella väärin sanoa, että joku planeetta "ei toimi niin kuin pitäisi".Planeettahan toimii aina sille ominaisella tavalla. TULKITSIJAN olisi syytä katsoa peiliin ja miettiä omia uskomuksiaan ja olettamuksiaan.Ehkä niissä ei joku toimi niin kuin pitäisi? Jupiter on klasikko esimerkki näistä mutta ylejään omia astrologisia uskomuksiaan olisi hyvä tarkistaa. Miettiiä pintaa syvemmältä. Tai havannoida elävän elämän välityksellä.

  Tuo Junohan on kuvattu avioliiton asteroidiksi, puoliso jne..mutta voisiko se olla muutakin?
  Voisiko se olla tärkeässä asemassa oleva henkilö, joka voi muuttaa / vaikuttaa elämääsi?
  Jolla on valtaa ja kykyjä siihen.
  Ajattelin tuota Junon tarkkaa yhtymää Beckhamin Aurinkoon. Entä jos se kuvaakin tässä huippuetevää kirurgia, jolla on valta ja voima korjata toisen tärkeää pääomaa kohilleen?
  Tottahan sieltä puolisokin paikalle lensi, mutta ehkä kirurgin veitsellä oli tärkeämpi rooli toisen Auringolle kuin puolisolla??
  Juno-Hera-Herratar. Ja asema velvoittaa?

  VastaaPoista