6.1.2010

retroilua

Kuu 2 Vaaka ja joulun lopettajaiset,
vaikka eikö se joulun aika ole ennen päättynyt Nuuttiin,
hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuuti pois sen viepi?
Kuun kolme neljännes kiertoa tuo aika. Kai sillä on joku merkitys ollut tai sillä kukon askelen pituudella, mikä nyt on päivän pituudessa saavutettu. Taivaankannen takojilta varmaan löytyy tietoa. Kukon askelesta tulee mieleen unessa ollut vihreä vasikka, jonka pää märehti mutta ruumis oli liimautunut liikkumattomaksi ruohomattoon.Tönäisin sen liikkeelle ja ruohomaton peitossa olevat sorkat lähtivät kävelemään. ( vedit käyntiin robotin, se lähti kävelemään..) Olihan se elävä, vaikka pystyynkuolleelta vaikutti. Sen keho-osa oli kuin näkymätön.
Kuu yhtyy Saturnukseen tänään.
Pystyynkuollut sinihomejuusto jääkaapissa :)??
Sain sellasen juustotarjottimen jouluksi ja ne jämät vissiin pitäs vetästä huiviin ja kattoo lähteekö niillä käyntiin..

Jatkan tänne tuota Helsingin energioiden tutkailua, syystä että astrofoorumilla ketään ei kiinnosta astro.
Ja minä pöljä annan sen ärsyttää itseäni. Nicht mer.

Helsinki perustettu 12.6.1550

 kuunsolmuvaaka (arvio) jota tr  saturnus  vaaka sahaa edestakaisin joka tapauksessa.
Retroillessaan kohtaa jälleen.
Karmaa sanois joku.
Vanhoja rakenteita sanos toinen.

 chiron 10  rapu viittaa jo itsessään vesisysteemin haavoittuvaisuuteen.
Ehkä siellä uupuu jonkun sortin kunnioituskin vesivarantoihin.
Kolmen sepän patsas on rakennettu entisen yleisen kaivon päälle.
Vai sekö se onkin kunnioitusta?
Itsekkäistä lähtökohdista se on tehty, jos historiaa on uskominen.

Uuden vuoden täysikuu osui noihin   chiron:n lukemiin.
Tuolloinhan tapahtui se Sellon ampuminen.Solmuparin alasolmu osuu oinaspisteeseen about.
Helsingin kartalla on retro-Venus 26 Härkä. Tämäkin liittyisi karmaan, kuten retro-Saturnuskin 9 Vesimies, jos karmaan haluaa uskoa. Tuo Härkä-Venus liittyy mielestäni vanhojen arvojen ( rakennusten, pääoman ) pitkäjänteiseen puolustamiseen eli esim. vanhaa rakennuskulttuuria pitäisi vaalia ja huoltaa, antaa sille arvoisensa kunnioitus. Ehkä siihen liittyy jollain tavalla Suomenlinnakin retro-Saturnuksen myötä?
Helsinki on tieteen ja taiteen kaupunki.Eikös se valittu joksikin kulttuuripaikaksikin viime vuonna?
Pallas-Pluto yhtymä 28 Vesimies. Jupiter yhyttää tuon hetkohtsillään.Mitähän Helsingin päässä laajenee :)?
Tuon merkitys korostuu myös tämän vuoden Helsingin ap-kartalla. Pallas Skorpioni sekstiili Pluto Kauris ja sieltä kvinkunssi Merkurius Kaksosille, eli yodin kärjellä tieto-taito, vienti mikä lie? Lääkkeiden jälleenmyynti Venäjälle on Suomen kolmanneksi suurin vientilähde. Et silleen.Jälleenkierrätämme masennuslääkkeitämme :)
Proge-Venus 4 Skorpioni sekstiili nykynen Pluto Kauris. tr Pallas on vasta ohittanut tuon Venuksen, maanalaisen vesivahingon? tr Vesta ( valtiojärjestys) Neitsyt ollut myös sekstiilissä tuohon proge Venukseen.
Proge Kuu Skorpionissa lisännee kaikkia syvällisiä muutoksia? Kuun tarkkoja asteita en tiedä sanoa, mutta Skorpionissa se edistettynä on joka tapauksessa.Loppupuolella.Eli skorpionipainotteinen pääministerimmekin retroilee pois paikaltaan, kun proge-Kuu vaihtaa merkkiä, ap-kartalla Uranus-Jupiter yhtyy oinaspisteessä (alasolmulla) ja valta vaihtuu. Puhdistusoperaatio?
Mitenhän se vaikuttaa naispresidenttiin, ap-Neptunus-Lilith yhtymä Vesimiehessä kvinkunssissa Venus Rapuun, joka taas on sekstiilissä Helsingin syntymä retro- Venukseen?
Tai jos ei se henkilöihin liitykään vaan vaikka merenpinnan nousuun? Tai vanhojen rakennusten restaurointiin?
Lilithän pakeni saarelle. Helsingin ulkosaaristo virkistysalueena? Henkireikänä?
On olemassa joku ennustus, että Lapin hiihtokeskusten majat tulevat olemaan tuiki tarpeen, kun kansa pakenee vuorille, ylemmäs, merenpinnan noustessa.
No männessä näkköö senkin vaelluksen..
Minä vaellan nyt kouluhommien pariin.Lopetin viime yönä puoli neljä.Et silleen oikein mukava unirytmi tätä nykyä..
tr retro-Mars neliöi retro-Venustani.Siks kai tännekin Helsingin vaskisesta Rautatieaseman kuparikatosta kirjoittelin.Restaurointia eikö ne tee? Pitäisköhän minunkin..:) Vaihtaa kuparilanka sulakkeeseen?

5 kommenttia:

 1. :) Näkijäystäväni on usein katsonut oman kaupunkini energiat ja kyllähän niillä kaikilla on oma osuutensa. Ikäänkuin jokaiseen kaupunkiin laskeutuu omat karmansa, aaltoilua ennen muutoksia ja jotkut tuntee tuon laskeutumisen erilailla ja saahan nk henkiset muutokset ilmenemismuodon maallisella tasolla, jotta muutokset voisivat toteutua. Joo, kaulakorun mietteitä toisesta näkökulmasta :)

  Minä taas synnytin viime yönä vauvan luomuisesti, ilman kipuja, saapi nähdä mitä tuo vauva nyt tulee edustamaan :)

  Mukavaa päivänjatkoja!

  VastaaPoista
 2. Kuin myös!
  Totta, jokaisella paikalla on omat energiansa.
  Kotipaikkani energiat ovat kosmisia, jos on uskominen tyttären ufounia ja veljen valoilmiön näkemistä lapsena siellä.
  Tällä paikkakunnalla on asuntoalue, jossa on muinoin mestattu ihmisiä kuulemma ja siellä on todella huonot energiat. En suurin surminkaan mennyt sinne asumaan.
  Mikkeli on lähin kaupunki ja siellä on taas päämaja-kaupungin energiat sota-ajalta vieläkin.
  Torin parkkihallin rakentaminen sekoittaa luultavasti näitä energioita mullin mallin.
  Sen murhaajan naisystäväkin asui sitten tuolla Mikkelissä, että lieneekö jotakin yhteistä Mannerheimin patsaan sijainneilla??

  Pidän valtavasti Helsingin rautatieasemasta. Se on kohtauspaikka, joka voi viedä sinut vaikka Australiaan loppupeleissä :))

  Muistovärssyissä oli muuten hyvä vaihtoehto:
  "Kahtaalle johtaa joka tie.Jostakin pois ja jotakin kohti se vie."

  VastaaPoista
 3. Kuulin juuri, että Nuutin päivä oli ennen 6.1, jostain syystä se siirrettiin viikolla eteenpäin, 13.1. Harri kiilasi Nuutiksi =).

  Helsingin energiat tuntuu (ihan mutuna) olevan raskaat ja jotenkin valtavassa muutosprosessin alussa?

  N

  VastaaPoista
 4. :) totta, täälläkin omalla paikkakunnalla on esim keskustassa taloja johon en mielellään muuttaisi. Muistan vielä vuosia sitten kun muutettiin keskustaan takaisin uuteen taloon, tuli heti mieleen miten pääsen 2 krs alas jos syttyy tulipalo. No, ei mennyt kauan kun silloinen pienokainen kielsi polttamasta kynttilöitä koska pelkäsi tulipaloa, todella hankalaa aikaa koska rakastan polttaa kynttilöitä. No, ei me kauan siinä asuttu, luojan kiitos. Maaperä vaikuttaa. Mutta nythän sinä sitten asustelet hyvällä maaperällä ajatellen astrologiaa :))) t. kaulakoru

  VastaaPoista
 5. Se maaperä löytyy perikunnan kotitilalta tästä lähistöllä.Ehkä sinne joku päivä sitten pysyvästi vettä kaivosta kantamaan.Isä asustaa sitä nyt.

  Tuosta Nuutin päivästä sanoo SKS:n Vanhat merkkipäivät seuraavaa: Knuutinpäivä on nykyisessä almanakassa tammikuun 13:ntena, aikaisemmin se oli tammikuun 7:ntenä.Ruotsissa ja Suomessa sen viettämispäivä vaihtui 1600-luvulla.
  (syytä ei mainita)Kansa nimittää monesti vieläkin knuutinpäiväksi tammikuun 7:ttä, joka onkin varsinainen joulukauden päättymispäivä, ja monet joulun loppumiseen liittyvät knuutinpäivän tavat ja sananparret kuuluvat siksi oikeastaan loppiaisen jälkeiseen päivään.

  Loppiaisena on se päivä kukon askelta pitempi.
  Ja puoli talven lunta satanut.
  Alka härkäviikot/ selkäviikot ja reikäleivän reiän tuijottelu:)

  VastaaPoista