11.10.2009

Ystävä

Jos Venusta verrataan rahaan ja rikkauteen,omaisuuteen,niin minä olen todella rikas.Minulla on tietotekniikkataitoinen ystävä,joka jopa sormet solmussa loi minulle tämän mahdollisuuden kirjoittaa kuunkiertoa täällä.Hän opasti ja ohjasi,muokkasi kuvia,otti selvää,kysyi mielipidettä ja tässä nyt ollaan.Sydämmestäni kiitän.
Omalla kartallani Skorpioni Venus kuvastaa hyvinkin ystäviä,onhan se Vesimiehen huoneessa. Transiitti Jupiter Vesimiehestä tekee sille tarkkaa neliötä. Retroillen eestaas nettimaailman koukeroissa. Jupiter on myös opettaja.
Oma kehityspisteeni Neitsyessä osuu tämän ystävän kuulle. Hän todellakin auttaa ja näyttää missä ja miten voisin kehittyä.Ja se on vastavuoroista.Hän oppii tunnereaktioistaan?(suomeksi eikö se pöljä jo tajua #&%!!??).
Transiittina myös Aurinko porotti keskipäivän kohokohtaan eli MC:lleni, 17 Vaakaa. Loimme yhdessä uutta.

Tänään on ollut kaunis syyspäivä.Rapukuu on ollut neliössä aurinkoon eli se vähenevän kuun neljännes,puolikas kokonaisesta ja pienenemään päin.Rapumars tekee myös tarkkaa sekstiiliä Neitsytsaturnukselle.Itselläni tämä tarkoitti tarkkaa ja järjestelmällistä lähdeviitteiden kirjaamista opiskeluissa.
Kuin myös näitten nettikoukeroiden selvittämistä.Ja neljän seinän sisälle tuo on myös jumiuttanut.
Ehkä lähden vielä uloskin,ehkä en.Räkätauti tuntuviksi vähän helpottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti