15.10.2009

Manalan morsian

Venus on 0 astetta vaakaa ja neliössä Plutoon.Yhdistin tähän kuvioon uutisista aselupien perumisen poliisin toimesta. Sitten mietin että miksi. Venus ja vaaka? Ase sinällään olisi jotakin Marsin ja Uranuksen sekoitusta;räjähtävä aine piipusta ulos.Tai sekin on ampumista. Asehan voi olla vaikka vanha perintöhaulikko,jolla metsästetään pötyä pöytään.Marsrapu, kuu taustalla.Kriittisissä asteissa vielä.Varo metsäkoiraa jänönen..mikset enää hyppele,hyppää pois hyppää pois
Mutta lupa.Kaikki mikä allekirjoitetaan liittyy vaakaan.Sopimus,liitto,lupa,anomus.Plutolta lupa tuhota ja Venuksen symbolista teet suitsait maapisteen symbolin;risti hengen päälle. Ja merkuriuksen kiviröykkiö kummun päälle. Sekin on vaa assa. Vaakaan liittynee myös se, että myös yhteisö tai säätiö voi saada aseluvan. Onkohan Nuorisosäätiöllä ase pöytälaatikossa vaaliarahakyselijöiden varalle, mistä näitä tietää? Pluto on Kauriissa ja kauriin oma Saturnus siellä taustalla valvoo ja kontrolloi varastoja, tässä tapauksessa peruu liikoja lupia.
Tähän kuvioon liittyy myös Ceres, 1 Skorpionia. Veren mysteerit. Huolenpito. Tyttären luovuttaminen Haadeksen morsioksi. Tulikohan morsiamen luovuttamisesta nyt aselupa ja aseesta falloksen symboli?

Alunperin tuo Ceres on nyt ollut keskustelussa parin ystävän kanssa. Toinen käy ensi viikolla yksinhuoltajuustaistelua (turvatarkastus ovella...) tyttärestään ja toisen kanssa mietittiinkin sitä, että kuka pitää huolta Persefonesta, jos Cerekselle käykin jotain? Jääkö se Manalaan vai niitylle kirmaamaan? Kuka ruokkii ja huolehtii? Kenet itse äitimaa valtuuttaa huolehtimaan ainokaisestaan? Vai pitäiskö vain luottaa,että kyllä se pärjää? Muistutuksena omista huolenpitolappusista jääkaapin ovessa: Huomenta äiti. Syö jotain. Olen koulussa.t.tytär :))

Kuu 14 Neitsyttä
Kvinkunssi Jupiterille 17 Vesimieheen,
ja nettiosoitteiden kauttaviivat ovatkin sitten turhia, vievät turhaan mustetta.
Ja ehkä minäkin kulutin turhaan sanoja  ja aikaa tänne, ehkä se jäikin rivein väliin mitä tarkoitin,
varsinkin kun yks Persephone tuossa hyörii tahtoen aurinkoon.
Lähdemmä tästä kuin pyssyn piipusta.

5 kommenttia:

  1. Ajattelin tuosta Venus neliö Plutosta,että mitenhän "sokeana" tuo näkyy, kun venus liittyy aisteihin ja pluto 0 asteisena kiintotähtien kautta ja itekseenkin liitetään sokeuteen niin olihan tuo uutisissa.KAIHILEIKKAUSJONOT.

    VastaaPoista
  2. Juu-u, pitais uusia lukulasit, jotta nakis printata jotain...ja todella Paljon Onnea hienon blogin johdosta toivoopi diamond

    VastaaPoista
  3. Työkaverini kävi silmälääkärillä eilen ja joutuu silmäleikkaukseen tammikuussa, silmäillään t: täysikuu
    ja onnea minultakin!

    VastaaPoista
  4. tack tack,
    kuu 21 Neitsyttä oppositio Uranus 23 Kalat,
    simmu umpeen ja parantavan linjan yllättäviä unia, alitajunnan kanava auki.
    Se Persephone 25 Vesimies perääntyy kohden Neptunusta 23 Vesimies,ettäkö jos äitimaa ei huolehdi niin yhteisö kasvattaa ylevillä aatteillaan? Se yhteisvastuu,hah tietysti ilmastonmuutoksesta?
    Tästä kaikesta muistuttaa tulppaanin sipulit pöydän alla kassissa.Istuttamatta.Lumi tuli niin yllättäen.Ajattelin jättää viime tippaan.Vaakavenus neliö pluto vois olla kukista sipulikasvit,jotka istutetaan vähän ennen routaa, pluto vartioimaan maan rikkauksia.
    Silloinhan sipulikukat ovat Persephonen kukkia,koska ne lisääntyvät maan alla tehden pikkusipuleita :)
    Ja tästä vois ajatus lentää maustehyllyn sahramiin ja sen kauppahintaan ja miettiä toisenkin kerran Plutoa rikkauksien vartijana.
    Mut nyt simmu umpeen...

    VastaaPoista
  5. Olipa hyvä, kun mainitsit noista kukkasipuleista. Mulla oli jääny valkosipulit istuttamatta!!! ja maa tosiaan jäässä. Eilen menin kuitenkin isolla lapiolla kokeilemaan ja sai ne vielä laitettua tällä leveysasteella. En ymmärrä, miten noin paha sokea piste oli päässyt jäämään. Kyllä olisi kiukuttanut monesti talven mittaan.

    VastaaPoista