26.10.2009

hiekanjyvä

On siinä kolmaskin osapuoli, Siwa 10 Vesimies.
Siwa, prey bird; protector of the sun god Amon-Ra.
Näin Egyptissä.

3 kommenttia:

  1. ..hiekanjyviä on mun silmissä, kaivertelee niin älyttömästi....
    tuo kiviröykkiö..jep minä näin myös pari yötä sitten unta että kävelin ja hyppelin meren rannalla jumalattoman isojen ja pyöreiden kivien päällä, se oli kivaa ja helppoa, tyyni upea meri edessäni (ne on nää mun rantaunet...jatkuu vaan)
    tänään tuo vesi on tullu taivaalta ja silmistä, hirvee herkkis iski illalla, vollotin oikein olan takaa. Silmät kipeänä varmaan siitäkin. Neuloin sitten puolsokkona kaulaliinaa, kait siihen tuli reikiä vähä ylimääränen määrä, haitanneenkos tuo.
    Juhlitiin eilen, kakuteltiin, kun nuorimmainen mopokortin saa... huomenna synttärit. Mulla pukkaa luentoa huomeiltana, onneksi itkin tänään!

    VastaaPoista
  2. Minä katsoin kuinka Mustaa Jää oli ja vollotin syystä että.TV ykkösellä. Mars oppo Lilith-kuvio.
    Katsoin myös MOT ja Hautajaiset hehkulampulle.
    Kuinka energialoisteputket tekevät piikkejä jännitekäyrään ja tämä yhdessä kännyköitten ja kannettavien kanssa ylikuormittaa sähkönjakelua ja pim -pimeässä ollaan. Hehkulampun sähkövirran kuvaus jännitteen kulun alla oli kuin vesimehen aaltoilua samaan tahtiin.Yhtäjaksoista.
    2012 sähkönjakelun romahtaessa aaltoilemme sitten telepaattisesti kynttilän valossa :)
    Mihin me ollaan menossa? Jopa atk-inssiksi lukeva ylisti kiinteän veivattavan puhelimen yksinkertaista neroutta.Simppeli mekanismi ja niin toimiva!

    VastaaPoista
  3. Nuo Siwaa ympäröivät hiekkadyynit on ihan omaa luokkaansa - huikea näky. Hyvä oli Musta jääkin ja näin ekaa kertaa. Mua ei itkettäny käsittelyssä ollut teema, mutta ne kohdat, joissa inhimillinen hyvä tuli väkisin pintaan ja meni ikäänkuin edelle; ystävyys, lapsen tärkeys ja ehkä välillä vaan pelkkä sivistynyt käytös, vaikka sisällä myllertää kuinka.

    Energia-asioissa luotan luovuuteen. Tulee uusia keksintöjä ja ratkasuita, luotoystävällisempiäkin. Luulen vähän niinkin, että kaikkia näitä nykyisin kiusallisia säteilyitä sun muuta voidaan vielä käyttää hyödyksi tai vieno kysymys, että voisiko...

    VastaaPoista