19.10.2009

väki ja valta

Kuu 11 Skorpioni
Ceres 2 Skorpioni yhtymä Hybris
Otsikkoina Kunniaväkivalta uhkaa maahanmuuttajanaisia,
ja Terveellinen ruoka ehkäisee masennusta,espanjalainen tutkimus.
Kuinka Ceres,eristyneisyyteen ja masennukseen taipuvaisena pitää huolta itsestään? Popsii porkkanaa ja Fazerin sinistä silmä mustana? Kuinka Ceres laajentuen tyttäreensä ja tyttärestä takaisin rakentaa niin hyvän itsetunnon,ettei joutuisi kärsimään kummastakaan? Sukupolvesta toiseen.Vai ajatteleeko hän kulttuuriin tai kokemuksiinsa nojaten, jotta kullekin ansionsa mukaan? Nemesis, leppymätön oikeudenjakaja, 3 Rapu kolmiossa kaksikolle.Oikeus,oikeus on voittanut taas,silmä silmästä ja rauha on maas..
Ystäväni soitti juuri matkaltaan oikeudenkäynnistä.Hän voitti yksinhuoltajataistelunsa.Long live Nemesis!
Aiheeseen sopinee myös illan Totta ja tarua,elokuva Anneli Jäätteenmäestä ja tapahtumista v.2003.YLE TV 1 klo 21.00. Kysehän on naisen väestä ja vallasta. Vaaka Venus muistuttaa patriarkkojen kontrollista naisen väkeen avioliiton kautta. Mars kvinkunssi Pluto kuvioissa mukana. Nainen Pluton neliössä sokeana pisteenä?

Näin unta ystävästäni, joka on luontaishoitaja.Minulla oli 4 rönsyliljan rönsyä, jotka minun piti antaa hänen kasvikansioonsa. Nähdessäni hänen kansionsa,jossa oli muovitaskuissa kuivattuina aina 4 palaa jotakin kasvia ja tekstiä kamalasti, sanoin että hänellähän on jo rönsylilja siellä. Hän siihen,että eikä, tämä on se ja se kasvi ja esitteli jotakin kuivattua vihreää.Sitten hän sulki kansionsa,joka nippanappa mahtui kiinni kaikkine papereineen. Se "rönsyili".Olimme jossain luennolla.
Minuuteni luku on 4. Rönsylilja edustaa itselleni huoneilmanpuhdistajaa ja niitä on oltava huushollissa vähintään yksi. Helppohoitoinen kasvi. Ystäväni elämänpolku on 4. Hänen Cereksensä on 4 Neitsyt. Tr Venus tekee semisekstiiliä hänen Cerekselleen. Tr Ceres taas kvinkunssia hänen Venukselleen. Tr Uranus on kolmiossa hänen yläsolmulleen. Hällä on Cereksen yhtymä Plutoon kuten itsellänikin. Se on vihityn merkki. Tyyliin kärsimysten kautta kirkastuu.Olisikohan unen viesti, että hänen pitäisi seurata nyt elämänpolkuaan? Unohtaa kaikki väkeensä kohdistuneet loukkaukset ja kääntää ne voimavaroiksi. Pitää itsestä huolta ja arvottaa elämänsä uudelleen? Vai saako hän "saattohoitajan" viestejä etiäisinä? Puhdistaa ilmaa "ylimääräisistä".

Jos nukut villasukat jalassa olet mitä todennäköisimmin terve. Ja kylmäkinttuinen nainen. Täällä sataa märkää räntää näille kintuille.

6 kommenttia:

  1. no olipas nyt kirjoitettava tännekkin..
    tuo uni ystävästä; oliskohan hällä sitä tietoa ja niitä rönsyjä nyt liikaakin ja olisko oikeesti aika tehdä asialle jotain? Vakavampaa suhteutumista ammattiin, tai erikoistumista?
    Myös sulle viestinä että on jo mitä tarjoat...
    mutta upeesti ootte toisenne ystäviksi "valinneet" te vihityt, ja me vihityt täällä...
    muuten nukun villasukat jalassa ja hiippailen ne jalassa muutenkin, ja mahollisimman monenväristen.
    täysikuu

    VastaaPoista
  2. Hällä ei nimenomaan ollut sitä rönsyliljaa. Minä vain väitin niin ja hän esitteli että tää on ihan muu kasvi..Hällä on asiantuntemusta rönsyihin saakka mutta ehkä hän tarvitsisi suunnan selkiyttämistä. Työkansio on liian täynnä. Happi loppuu.
    Minä lähdin sitten tuossa unessa asunnolle, mutta halusin mennä uinnin kautta.Vedessä oli semmosia saarekkeita.Riisuin villapuseron veljen avokille,ettei se kastuis. Ihan niinku muut vaatteet eivät ois kastuneet?!?

    VastaaPoista
  3. ahas, juu paljon mahdollista sen suunnan suhteen tai vaikka pysähyksen...
    paita päältä, ylimääränen kappale suojana turhaan.
    Autohan on se itsen kulkupeli, miten sun veljes tähän liittyy? Onko se kytköksissä sun eteenpäinmenoon?
    Vedessä pääsit alitajuntaas ja saarekkeet oli mahdollisuuksia tulla totuuteen ns., siis takas.
    Pimeää uskomattoman pimeää, vaikka maa hohkaa hiukan valkoistaan.
    Usvaa ja utua, kummallisia tuntemuksia, pää varmaan vaihtoon...
    täysikuu(meni jo)

    VastaaPoista
  4. Minulla on tänään ollut kuun yhtymä Neptunukselle.
    Sählään, keitin porkkanatkin pohjaan, ihmettelin vaan kun ei kiehumisen ääniä enää kuulu..Tuntuu,että pää on kaaokseen asti täynnä opiskelujuttuja,jotka pitäs panna paperille.
    Että siis ilmasen ittiäni epäselvästi.Veljen AVOVAIMO,ei auto. Puhuttiin vasta puhelimessa, tai ehkä hän järkevänä kauriina muistuttaa arjesta tai just siitä että tee noita hommias "paita" kerrallaan?

    VastaaPoista
  5. Luontaishoitajaystäväsi päivää :)

    Olipa ihana uni, ja tulkinnat myöskin!
    Sattuvasti käyvätkin ajan henkeen, jossa Saturnus karsii turhia rönsyjä elämästä sekä nähtävästi valaisee tätä omaa tietäni. Ehkä sitä happea alkaa sitten löytymään, kun nostaa painavan kansion omalle paikalleen...

    VastaaPoista
  6. Progekuun ja -jupiterin sekstiilillä uusia virikkeitä,vai rönsyilee vaan rauhassa lisää?
    Ilmaa ja tulta;rönsyliljakaan ei tartte multaa kasvaakseen..Ehkä tuo lisää myös yhteiskunnallista esilläoloa,aloitteita kokouksissa?

    VastaaPoista