27.10.2009

sosiaalinen media

Kuu 18 Vesimies
yhtymä Jupiter 17 Vesimies (vuori-ilmaa pulloon tietenkin)
Ei ole yhdentekevää miten kielenkantojasi irrottelet sosiaalisessa mediassa. Mielipiteen ilmaisu (Kuu) julkisessa (Jupiter) nettiyhteisössä (Vesimies) saattaa antaa sinulle kenkää.
Saatat havahtua myös siihen, että vanhoja tekstejäsi on vuoden aikana googletettu 25 tuhatta kertaa. Tulee miettineeksi, jotta mitähän kaikkea sitä oikeesti onkaan tänne sosiaaliseen mediaan suoltanut?? Että kun aika jättää niin nettiin jälki jää ja netissä säilyy muisto tää. Requiem.

Ajattelin tänään jatkaa ikkunanpesua ja vaihtaa jo punaset verhot ikkunaan. Jouluverhot ovat vähän aikaset ja mietin mikä sitten olisi se välimuoto kesän kullankeltaisille ja  joulun punaisille? Väreistä tuli mieleen Mars Leijona.Sitten luin uutisista, että ruotsalainen historiantutkija ehdottaa Pohjolaan liittovaltiota, uutta Kalmarin Unionia.Ja siinä se taas oli. Puna-kelta Mars Leijona.
Tuo heräävä leijona kuvaa hyvin tr Marsin yhtymää kuulleni. Mut älä silti herätä nukkuvaa leijonaa..
Tuumasta toimeen. Punasta pellavaa ikkunaan laittaapi hän.

1 kommentti:

  1. Se jellonan musta väri tule tietty Marsin 5 Leijona neliöstä Aurinko 4 SKORPIONILLE. Että älä herätä vesi-nukkuvaa leijonaa..
    Tässähän on yks Kalmarin unioni t-ristinä,
    Lilith 2 Vesimies mukana.Se Margareeeeeta.Unioni kaatu ku Lilith kuoli ja Kustaa aukas sepaluksen ja alko reviiriään merkata..

    VastaaPoista