7.12.2020

Itsenäisyyspäivän coktail

 Linnanjuhlien jatkoilla tehtiin nimikkocoktaileja esiintyjille.  Ite vähän mietin, jotta miten tutkailisin Suomen uutta ap-karttaa ja sen painottunutta 10 huonetta, MC 22 Kauris ja Plutolla siitä etiäpäin coctailin ainekset. Kauriissa siis kaikki. Asc 10 Kaksoset ei oikein antanut vinkkiä mihkää suuntaan, tai nojoo, jostain syystä mulle tuli siitä mieleen valehtelijoiden klubi, toisaalta mielenterveys ja myös kakarat. Kuu edusti suomijellonaa, ylpeää kansaa.

Se terästetty yrttijuoma:      

Pohjana on jotakin kirkasta ja terävää, suomalaista vodkaa. Pallas.

Mausteeksi Saturnus heittää muutaman katajanmarjan, kuvaamaan suomalaista sitkeyttä. 

Sitten siihen pitää saada kuplia, heijastamaan mielikuvien intuitioita. Iris

Jupiter pudottaa siihen tuontitavarana appelsiiniviipaleen.

Asclepius nappasi käärmeen suusta jonkun (kuolemattomuuden) yrtin, olkoon se meillä rikkaruohona kasvava pelto- tai rantaminttu, itse kutsun sitä kissanmintuksi; että semmosen lehti sitten.

Mutta entäs synkän musta Pluto. Ei oikein istu cocacola sen imagoon.. ehkä se heittää lantin lasin pohjalle illan hämärissä? Juoma on tietenkin kielletty alle 3-vuotiailta tuon lantin aiheuttaman tukehtumisvaaran vuoksi.

Juoma sekoitetaan Jupiterin salamalla, joka samalla nappaa mintun sieltä veke ja viskaa sen huisin nevadaan, joka on aika lähellä Käärmeenkantajan tähdistöä, jossa Suomen Aurinko ottaisi sen vastaan, jos kuuta ois kuuleminen 13 kierrollaan..      

pyyh..oikeesti mua kiinnosti tuo Asclepius tuossa Kauriin ryppäässä. The son of Apollo and Coronis, the daughter of Phelegyos, King of Lapiths. The healer. Yhden tarinan mukaan leikattiin äitinsä mahasta, kun haluttiin säästää lapsi muttei äitiä. Nimikin taitaa tarkoittaa to cut out. Sai lääketieteellisen koulutuksen Chironilta ja tuli niin eteväksi, että pystyi herättämään kuolleet elävien kirjoihin. Siitäkös Zeus suuttui, ei käynyt luonnonjärjestykseen moinen ja surmasi hänet salamallaan. Sittemmin sijoitti kuitenkin hänet Käärmenkantajan tähdistöön. Asclepiuksen isä Apollo kosti surmaamalla kykloopin, joka valmisti Zeukselle näitä salamia. Eli Jupiterko tässä ryppäässä on suurin vallankäyttäjä, olevinaan, kunnes paukut loppuvat. Kehitteleekö Pallas tieteen keinoin sähköistä salamaa, uutta virtapiiriä vai VTT:n kanssa jopa kvanttitietokonetta, jolla hallita, ketä? niitäkö parantajia, jotka oikeesti haluaisivat parantaa, eikä olla suurten lääkefirmojen pelinappuloita. Saturnus, henkinen kantti, mille perustalle tää Jupiterin tulevaisuus oikein rakennetaan. Mietipä iha ite norsunluutornissa vai mitenkä se meni kahta yhdistellen..Mistä sitten Pluto muistuttaa; maan rikkauksista, jotka on myyty muille maille vierahille. Aatelkaa, jos jotkut kunnat menevät rahanhimossaan siihen, että myyvät pohjavesioikeuksia joillekin jättiyrityksille, jotka rikastuvat meidän omalla vedellä. Oma rakas kivikaivo, jess!

Pohjana pohdinnalle lie tää korona, miljardiluokan lääkeyritys, mRNA lähettirokote, lääkeyrityksen yhteys suomalaiseen kvanttitietokoneen kehittelyyn ja perus-skorpiomainen epäily ja kyseenalaistaminen. tr Venus yhtyy mun Merkuriukseen Skorpionissa ja mun pitäis puhua pehmeesti ja rakastettavasti. Venuksen sydänhymiöllä, tän kuvan valitsin Asclepiuksen eiku itsenäisyyden kunniaksi:


Kuu kulkee jo Neitsyessä, väheten. Ei häveten.

öitä

                                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti