23.11.2020

Lähetys on mustavalkoinen

 

 

Eikös skorpionia väitetä mustavalkoiseksi..Merkurius 16 Skorpioni nappas nyt tuon otsikon entisten nuorten säviksen juonnosta, eiliseltä eiku lauantailta. Kun sitä on ollut nuori mustavalkoisten lähetysten aikaan. Oikeestaan se nyt taitas sopia muutenkin, kun on niin pimeää, mustaa ja tihkusadetta; ensilumikin suli poies. Merkuriuksen seurana on 5 Astraea 17 Skorpioni ja 30 Urania 15 Skorpioni. Kopittelevat asteroidivyöhykkeellä kivenmurikoilla ja hyvässä lykyssä hupsheijaa pudottavat yhden meille maanmatosille. Osu ja uppos..heh.

Mun piti oikeestaan saada selvyyttä Hekaten avulla, jotta mihin suuntaan, mutta syysmyrsky on vissiin kaatanut sen tienviitat; ei siitä ollut osviittaa. Siis kun progekartalla on Kuu Vertexillä Neitsyessä ja t-ristinä kulkurin Jouskari-Kaksoset MC-IC:lle ja sitten tuo Vtx on myös aikas tismalleen viikolla alkaneen ap-kartan 8 huoneen kärjellä, syntymä-Marsin lukemissa. Kuolen, varmasti kuolen, no joskus ainakin..se oli yks sodankyläinen ompelijalikka, joka nuin sano, tumma nappisilimä. Josko se ois poikalapsen syntymä, Vtx-Mars, joo. Jos kasihuoneeseen kerran kuuluu seksi, niin kait siellä lisäännytäänkin..Progekuu osuu syntymä-Vestalle, pitäskö muuttaa, kotia raivata ainakin. Entiijä. Siis pointti oli se, että Vertexillä oikeesti tapahtuu elämän merkittäviä juttuja, syntymiä ja kuolemia ja kohtaamisia, että siks..tahtoo tietää.

Ap-kartan ylimmälle estraadille kapusi astro-muusa Urania, seuranaan Astraea, Skorpionia ovat ne, syntymä-Neptunuksen seurassa. Astraeahan muistutti irtipäästämisestä, ettei jää roikkumaan, pitäskö heittää planetaariset hanskat huisin nevadaan, ainakin asteroidivyöhykkeelle asti, saisvat kopitella rauhassa räpylöillä..joo

Ja ihan oikeesti, mustavalkoinen..jos sateenkaaren jumalatar 7 Iris 23 Kauris yhtyy Plutoon 23 Kauris, niin ei se varmaan kovin kauhian värikäs lie. Mut hei, Plutohan oli sitä rikkautta, josko sateenkaaren päästä löytyykin kultaa..Tuo Iris laitto minut kaivelemaan synesteettisen mielen määritelmää yhestä gradusta ja siellä olikin mielenkiintoista luettavaa, kuinka jotkut säveltäjät näkevät musiikin väreinä, Sibeliuskin mainittiin. Hällä ei tosin merkittävä Iris ollut, mutta tarkka Au-Vesta ja Jup-Mer yhtymät. Synesteettinen mieli ( syn -yhdessä, myötä / aisthesis- aistimus, tunteminen, kokeminen ) on yks Iriksen tulkintaan kuuluva, intuitiivisen ja oikean aivopuoliskon sekä älykkyyden ohella. Shamanismia melkeinpä tuo kombinaatio, Pluto-Iris Jupiterin kiertoajelulla, tippukiviluolaan vuoren kupeella, Kaurista kaikki. Iris on feminiinen viestintuoja, mutta mites sitten suu pannaan kun siihen lisätään vielä Pallaskin, feministi-rullaluistelija. Pää räjähtää, eiku se kuvataan.. mitähän sieltä oikeasta aivopuoliskosta löytyykään..

Johtavan Kauriin merkissä nuo neljä ja vähän on ollut semmosta mentaliteettia, että ollaan jonkun armoilla, eli asioihin ei voi vaikuttaa. Ja se menee vielä niin, että nyt kellä on rahaa, niin sillä on valta. Rakentaja määrittää käytänteet. Kantaa vastuunkin, mutta..joo, miten omaehtoinen Skorpioni sopeutuu..muuttuu välinpitämättömäksi, ehkä.

Mun pitää mennä nukkumaan.

öitä

Kasvava Kuu 10 Kalat

Aurinko 1 Jousimies

Venus 1 Skorpioni ...rahallahan saa, melkein mitä vaan, MUTTA jos sä petät sen, yhden pienen sydämen, sä menettää voit kaiken rakkauden..Tuomari Nurmio 70-vee

5 kommenttia:

 1. Kah, siitä on tullu jo ihan perinne, että kun sä kirjottelet sun uudesta Ap-kartasta, minä käyn ekan kerran kurkkaamassa omaani seuraavalle vuodelle. Aika jännä oli.

  Urania estradilla, astroilusta ammatiksi?
  Sulla kun on ainutlaatuinen ote ja ulosanti 💗
  Astraea...nouseeko se tähtiin?
  Eikö siinä semmosta jotain ollu?

  Kuuhilda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tyttö sinä olet tähti.."
   joo :)
   Aiemmin kuunkierrossa Astraeasta
   http://nikinkuunkierto.blogspot.com/2010/02/oikea-arvio-oikeus-ja-eheys.html

   Kirjoitin äsken tähän kirjainmerkit ylittävän vuodatuksen ja sit oli ongelma poistaa se..ehkä se oli liian tr Kuu yhtymä ap-Mars Oinas liian provokatiivinen tai jotain..

   En ole koskaan halunnut astrologiasta ammattia, koska haluan säilyttää intohimon sen harrastamiseen. En osaa laskuttaa tulkinnoista. En sovi ammattiastrologien ammattiraameihin, oon liian omintakeinen, pohdiskeleva ja kyseenalaistava ja liian pitkäkin vissiin...Mun blogia ei ole koskaan liitetty yhteenkään astroblogien listaan, paitsi foorumilla, eli se jo ehkä kuvaa mihkä mä kuulun...
   Kuu-jellona minussa pikkasen joskus vähän, you know what

   Miellän MC:n paremminkin sellaseksi julkisuuden pisteeksi, mistä sinut tunnetaan; Marilynin Venus ja hulmuavat hameenhelmat (jonku märkä uni vastapäätä IC:llä, eikös )tai Hectorin lukuisat tuulet Uranuksen myötä..tuulisina öinä eikä IC:llä saa unta.. neljän tuulen taas kuulen.. tuuli vastaa ei jne..

   Urania on joku haltijakummin synnyinlahja yhtyneenä Aurinkoon ja siks varmaan astropohdiskelut tulevat jostain avaruuden tuolta puolen mistä lie..
   Ja 12 huoneessa synnyinkartalla,
   horisontin YLÄPUOLELLA, jää aamurähmäsilmiltä tyystin huomaamatta, tulkitsevat sen piilossa olevaksi.
   En halua estradille, olen kuiskaaja ja kuiskaan mitä haluan ja muutan käsikirjoitusta, heh.

   Astraea
   Ehkä se liittykin sitten tuohon progekartan Neitsyeeseen, sinnehän se Zeus sen laitto loistamaan vai analysoimaan,
   vai erottelemaan jyvät akanoista,
   ja nyt Skorpionissa sanomaan bullshit mielessään, jos ykskii ns. syvällinen kirjoitus herättää mielessä kysymyksen, jotta kumpi on tärkeämpää, sisältö vai vai sisällön tuottaja. Jos siihen liittyy julisteen kokoset kuvat kirjoittajasta niin pointti lie selvä..liekö kirjoittajalla Aurinko 1 huoneessa, minä ja sinä katselemassa sammakkoperspektiivissä.
   Tääkö on 10 huoneen Astraean tehtävä, sanoa ääneen, kun joku mättää,
   silläkin uhalla ettei taatusti sydänhymiöitä satele.
   Skorpioni Astraea.
   Kulta-aika ja aika kaivella arvottomat kissankullat esille.

   Kiitos Kuuhilda

   öitä

   Poista
 2. ei varsin sydänhymiöitä satele minunkaan astraealla. viime vuonna minulle yritettiin saada kunnianloukkaussyytettä siitä hyvästä että puhuin totta. oli minulta tunnepitoinen out of bounds-avautuminen (mulle käsittämätöntä: ihmiset jotka kuvittelevat voivansa tehdä mitä tahansa jos eivät jää siitä kiinni, moraalittomuus)

  pian paikallinen poliisi soitti tiedoksiannon rikosilmoituksesta ja ystävällisesti kehoitti jatkossa puhumaan harkitummin, vaikka puhuisin totta, saatan joutua vastakin vaikeuksiin tällä tyylilläni. sain nuhtelun virkavallalta koska olen liian suorapuheinen! sen kerran kun avasin sanaisen arkkuni, käskivät laittaa sen takaisin kiinni ja äkkiä.

  ystävä neuvoi että mun tulisi pitämän haastetta tunnustuksena, sanallani on niin raskas paino että sen jos haluaa lähteä kyseenalaistamaan, haetaan lain koura kaveriksi, ei ole kädellä hätisteltäviä, iniseviä hyttysiä. jos joku muu olisi sanonut saman, siihen olisi voinut todeta että paskapuhetta ja jatkaa muihin aiheisiin.

  etsin ensin todenpuhujaa kartalle themiksestä ja aletheiasta, mutta eivät ne tehneet mitään transiitteina. sitten löysin astraean tuon päivän transiiteista

  tr astraea 5 '10 vaaka oppositio natal mars 5 '10 oinas ja sekstiili natal aurinko 5 '05 jousimies

  nataalin tähtineitoa kun katsoo, niin ehkä se on korpikäräjien moraalisaarna kauriin astraealla
  3. huoneessa oppositiossa 9. huoneen kuulle
  sekä tuona päivänä
  tr jupiter R 17 '41 kauris yhtymä natal astraea 17 '36 kauris
  puolineliö natal merkurius 2 '41 jousimies

  retro jupiterin transiitti oli jossain tulkittu: There could also be a questioning of the laws surrounding matters of the house it is retrograding in.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, pitämän mun katsella useammin näitä kommentteja, kiitos avautumisesta.
   Demokratia ja sananvapaus, missä lie..
   Ite oon jo suosiolla se ikävä immeinen, joka niuhottaa kakaroille käytöstavoista, mutta onneksi he ovat ottaneet minut "omakseen" eivätkä suivaannu.
   Ja minä taas en välitä, hirveesti paljon ainakaan,kahvipöytien selän takana juoruiluista.
   Se kai se sitten muita kismittääkin, kun meitä joitakin ei saada "ruotuun".
   Ja
   toisekseen, tuli tuosta mieleen,
   kun vastikkään kuulin, että poliisille tulee nykyään hirveesti paljon ns. jonninjoutavaa selvitettävää, kun ihmiset eivät osaa keskenään sopia, aatellen vaikka jotain naapurien riitaa, ei puhuta sille naapurille, vaan käännytään virkavallan puoleen, mikä taas kuormittaa ja vie heiltä aikaa ratkoa ja selvittää ihan vaikka henkirikoksia.
   Että tuo voisi selittää sitä poliisin suhtautumista asiaan, niin oikealla asialla kuin sinä oletkin ollut.

   entiijä,
   onko moraalittomuus lisääntynyt,
   arvot hukassa,
   varsinkin yhteiset arvot,
   sovitaan, muttei pidetä niistä kiinni.
   Yhden asiaan puuttuminen on kuin pisara meressä, jos muut katsovat vieressä,
   tai oikeesti katsovat muualle, niin kuin eivät muka huomaisi, tarkoittaen, ettei tarvii ottaa ikävistä asioista vastuuta,
   olla se fucking person, joka jaksaa niuhottaa..
   Ollaanko luisumassa siihen, että yksilön vapauden nimissä saa kohta tehä mitä lystää.
   Ja taas toisella laidalla valtiovalta yrittää rajoittaa koronan nimissä vaikka sun mitä.

   Onks tässä yhen sortin kyseenalaistamista sit nyt myös,
   kun on Jupiter 13 Vesimies yhtymä retro Merkurius.

   Poista
 3. siinä oli transiitit lilith mars oinaassa yhtymä mun natal DC.
  se oli oinas nainen joka saa mielihyvänsä käyttämällä hyväksi sammuneita miehiä, ja yksi näistä miehistä uskoutui minulle mihin oli herännyt. häpesi itseään siksi mitä hänelle oli tehty.
  metoo ja miehen ylpeys, näytä mulle pohjoisen raavas mies joka tuollaisen oikeuteen veisi, ei sellaista olekaan. poliisi oli samaa mieltä. toisaalla nainen oli rehvastellut ratsastaneensa sammuneella miehellä, miten se sitten on mahdollista, en tiedä. toisaalla tavattu tiirikoimasta baarin vessan ovea, kun sisälle oli sammunut humalainen.

  kieltäydyin istumasta samalle nuotiolle ja kun syytä kysyttiin, niin kysyvälle vastasin. koska fyysinen koskemattomuus on meistä jokaisella. ei tarvi enempää sanoja sitä selittämään. harvoin on asiat noin yksinkertaisia, helposti tuomittavissa. mua ei hirveesti kiinnosta puuttua muiden ihmisten elämiin, sellainen yleinen ajatusketju mun päässäni katsellessani ihmisiä on, että onneksi tällä ei ole mitään tekemistä mun kanssani. mutta on joku raja jonka ylittämällä minäkin reagoin. ja silloin lunastan venukseni skorpionissa, otsikon mukaan mustavalkoisen, vesta rinnallaan, pyhä tila, fyysinen koskemattomuus.

  koska tuomiota ei ole luettu, eikä uhrit halua asiaa oikeudessa puida, sairas yksilö saa jatkaa traumansa siirtämistä eteenpäin ilman seuraamuksia. näin se menee, poliisin kanssa ymmärsimme asian molemmat, mutta laki on laki, poliisin on nuhdeltava, ja minun laitettava suuni soukemmalle. vaan silti tekisin saman uudelleen.

  VastaaPoista