3.11.2020

Onks järkee vai ei?

 

                Aurinko 10 Skorpioni, sille kukkanen

Oon seurannut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa, ja eilen ois tullut otsikoksi paso doble, kun tuo kuukin oli vielä Härässä, mutta jäi sitten postailematta, mutta tuli kuitenkin löydettyä Terpsichore, tanssin muusa, kera mestarikutojan Arachnen, kohtalottarien Klothon ja olipa tuo Venuskin immeisten asteessa 6 ja Vaakaa oli se. Monta kutosta, tähtien muusa Urania 6 Skorpioni, kuin myös Astraea. Mutta siis tuosta Vaakasesta, ja Venuksesta se sitten lähti tämän yön ajatus. Kun siellä on nyt sitten vaalit tuolla rapakon takana, painetaan tykkää -nappulaa Venuksen muodossa. Jupiterkin vois olla vaikuttava poliittisen uran aloittaja, nostetaan edustamaan, saadaan paikka ja meriittiä, tulevaisuus. Toivoo..häh?

Miksi Venus? Siksi että jostakinhan sitä vois ja pitäs lähtee pohtimaan, ja koska molemmilla ehdokkailla on Venuksella yhtymä, Bidenillä Aurinko 27 - Venus 28 Skorpioni (ja mainittakoon loputkin piikkihännän tiukat planeetat eli Mars ja Merkurius myös Skorpionissa) ja Trumpilla Saturnus 23 - Venus 25 Rapu. Transiittina niille Saturnus 26 Kauris . Tykätäänkö eiku valitaanko oppositiolla Rapuun vaiko sekstiilillä  Skorpioniin? Ovatko puheet vedonneet tunteisiin vai järkeen?

Aristoteleen mukaan ihmiset voidaan vakuuttaa kolmella eri tavalla. Nämä ovat tunteisiin (pathos) vetoaminen, puhujan luonteeseen (ethos) vetoaminen ja puheen sisältöön sekä järkeen (logos) vetoaminen. Tässä Aristoteleen tekemässä erottelussa sanalla logos tarkoitetaan järkeä ja puheen sekä argumenttien sisältöä. wikipedia, logos

Venus 7 Vaaka yhtymä 58534 Logos 8 Vaaka

Ei voi vielä tietää...kvinkunssi Uranus rx 8 Härkä

 

Vähenevä Kuu 6 Kaksoset....ulkona myrskyää ja puut taipuvat kvinkunssilla kaksikerroin

öitä

 

4 kommenttia:

 1. Transiitti Jupiter 21 Kauris (se iso hyvä, niinkö?) teke sekstiiliä Bidenin Merkuriukselle 21 Skorpioni,
  mut jos tähän sekstiiliin ottaa mukaan Trumpin Auringon ja Yläsolmun Kaksosissa,
  ni sepä onkin sitten yodin kärkenä,
  että mihin se nuoli lopun viimeks osottaa??
  ja
  rikkana rokassa vielä sekin,
  jotta
  Trumpilla on siinä likellä vielä
  Uranus - LOGOS

  Niitten vaalisysteemissä ei taija olla mitään järkee..Skorpioni Hillarykin sai enämpi ääniä,
  mutta silti Trump voitti..
  joo
  männessä näkköö

  VastaaPoista
 2. Olipas mukava lukea pitkästä aikaa ajatuksiasi. Minulla on kirjoittelu kuin myös lukeminen mennyt vähän muualle. Minäkin menetin yöunet Amerikan vaaleja seuratessa, eikä tilane nytkään hyvältä näytä. Kunpa tuo Biden nyt pysyisi teveenä ja hengissä. Miten sinulle muuten kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä, kiireistä kuuluu, pimeän väsymystä, mutta ok noin ylejään. Isommasti, tytär meni naimisiin helteisenä elokuun päivänä; aivan ihanat häät, kosken yllä sillalla vihkiminen ja silleen..he saavat vauvan talvella eli minusta on tulossa yhen sortin mammukka..elämänmuutos, tai ainakin yksi rooli lisää. Just suunnittelevat näitä nykyajan hömpötyksiä eli babyshowereita; ennen käytiin rotinoilla syntymän jälkeen, leipomusten kera äitiä autellen.Oli tässä syksyllä sukupuolen julkistamisjuhlatkin, silläkin on joku amerikkalainen nimi mikä lie..mutta joo, mukavahan se on kokoontua hyvän ruuan ääreen tutulla porukalla,
   syksyn sadosta samalla nauttien.
   Vävy tykkää laittaa ruokaa ja väsäs maa-artisokkakeittoo, ite leivoin kanttarellipiirasta ja ja ja..miksihän näitä luettelen, mutta joo, sain siitä kimmokkeen laittaa artisokat soseena pakkaseen, tulevat helpommin käytettyä.
   Eli syksyn viikonloput ovat menneet maalla
   puutarhahommissa.
   Töissä on pidetty koronavälejä ja kakarat omissa ryhmissään. Rauhallista sen suhteen.
   Työpaikan fyysinen muutto uusiin tiloihin tulossa, pakkaamista riittää.

   Itelläkin kirjoittaminen ollut aika harvakseltaan, mutta ehkä se jo 11 vuoden jälkeen vähän hiipuukin, tai 14 vuoden..
   Se vie kuitenkin aina oman aikansa kaivella asteroideja tai mistä se ajatus nyt lähteekään,ja että pitää tulla ensin se ajatus, joku oivallus ja tarve pohtia.

   Olen minä käynyt sun blogia lukemassa;
   onnittelut kesän julkisuudesta. Mainio kuva se etukannen kuva sinusta. Hienoa työtä olet ruusujen parissa tehnyt.
   Olet omat Chironin kipuilutkin läpikäynyt,
   jaksanut etiäpäin.

   Poista