13.12.2020

Valaisija

  Lucian päivää..

just luin ensin artikkelin, kuinka tämä pimeys tekee ihmiselle hyvää; auttaa rauhoittumaan ja antaa hyvän unen, jos ja kun pääset kauas kaikenmaaliman keinovaloista. Maapallolla on enää harvoja paikkoja, jossa voit nähdä tähtitaivaan saati Linnunradan. Lienevät kohta suojelukohteita korpikuusikon erämaat..

Asteroidi 222 Lucia on nyt 26 Neitsyt

Siitä juttua enemmän täällä  ja täsmätietoa jutussa olevasta linkistä. 

Luciahan on alunperin ollut talvipäivänseisauksen pimiän päivän valontuoja, mutta sittemmin ajanlaskun ja kalenterihässäköiden myötä jäänyt tämän päivän marttyyriksi.

Lucian seurana on lähellä maata kiertävä asteroidi 99942 Apophis 26 Neitsyt. Sen on sanottu liippaavan läheltä maata vuonna 2029, josta joku on jo raamattua kaiveltuaan ennustanut maailmanloppua ja silleen. Että liekö Lucia nyt tämän asian valaisija, että pitäisikö varautua, vaikka kyllä ne tiedemiehet tutkii ja hutkii, laskee ja mittaa, uteliaana seuraavat.

Lucia tekee kolmiota pimiän Pluton ja Jupiterin keskipisteeseen Kauriissa. Ettemme olisi sokeita. Valaise itseäsi tiedolla. Mieti mihin uskot, Jupiter. Älä pelkää pimeää. Älä jähmety aloillesi. En ollut uskoa silmiäni..repiä silmät päästään..ja silleen.

Kuu vähenee vielä, nyt 5 Jousimies. Aurinko 21 Jousimies.

Jag ska baka ljusebullar på kvällen.


                               Och det gjorde jag :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti