20.12.2020

0 astetta

Astrologiassa  0-asteessa kaikki on mahdollista, koko 30-asteisen (30 astettahan ei sitten esiinny kuitenkaan planeettojen sijainnissa, hyppää nollaan niinkuin keskiyö..) merkin haltuunotto tarjottimella. Ne sitten yhtyivät 0 astetta Vesimiestä, sosiaaliset, Vertti vekkulit, intro- ja ekstro-, no Saturnus ja Jupiter. Eilen tais olla tarkka yhtymä. Koronarajoituksia vastaan kapinoidaan maailmalla. Suomalaiset ovat tunnollisia, luterilaiseen tottelevaisuuteen kasvatettuja..vai mitenkä, Suomen Venus 0 Vesimies, arvona vois olla demokratia tai kalevalainen suohon laulaminen, ei miekkaan tarttuminen.

 

                                                                                                                        Tee pieniä asioita suurella rakkaudella..joo, meinas jo hermo mennä tuossa kuvien asettelussa, miks se on niin vaikeeta... Venus 5 Jousimies kvinkunssi Uranus rx 6 - mean Apogee Lilith 6 Härkä.  Hankin ikivanhan (tupajumin reikiäkin löytyy..) kokopuisen, ison ja painavan piirongin, jossa kahden ylälaatikon lisäksi on vain hyllyjä (ollut kuulemma joskus ovi siinä..) mutta siis pointtina, että sieltä hyllyltä löytyi tikkuaski, jonka kannessa oli nuo aatelmat.  Isot asiat alkavat usein pienestä..Joku muutoksen tarve, ehkä se alkaa tuosta lipastosta, koska se edustaa sitä jykevyyttä ja ikiaikaisuutta, jota ylipäätään missä hyvänsä esineissä arvostan; krumeluurit eivät ole minua varten. Muutoksen tarve sillain, että minulla on ollut pitkään avioliiton aikainen matala mäntypiironki, joka toimi erinomaisesti vinon katon alla vinttikamarissa anoppilassa yöpöytänä, ja olen halunnut siitä eroon. Sen pyöreät puiset vetonupit..plääh.Perimmäisenä pointtina lie se, että tässä elämässä pitäs miettiä mitä oikeesti haluaa, mikä on just sinua, eikä tyytyä niihin vähän sinnepäin -ratkaisuihin. 

Ulkona taitaa olla myös nolla astetta; ainakin vesi tippuu räystäistä. Joululoma alussa, joulutouhut alussa...piirakoita ja kinkkua; aika pitkälle joulun ydin on siinä, kotikaljaa ja lanttulaatikkoa ja hirvipaisti, jota kasvisyöjäkin syö. Josko toimeensa ryhtyisi hän..

Kasvava Kuu vetistelee räystäillä 11 Kalat

2 kommenttia:

 1. Näin toissa yönä unta, jossa olin synnyinkodissani maalla joidenkin sukulaisten kanssa; joulunviettoon tulevien edesmenneen veljen perhe tais olla ainakin. Siellä kummitteli. Sanoin, että katsokaa tuota ovea, se aukeaa itestään, täällä kummittelee. Sitten jotenkin tuumasin siinä mielessäni, etten jää haamujen armoille,minun kanssa ette pelittele, tai ala pelkäämään tai jotain ja komensin äkäseen: -Ovi kiinni! ja sehän läjähti vauhdilla kiinni. Vähän ihmettelin, jotta onko mulla oikeesti tämmöseen valta, tyyliin haamutkin tottelee...:)

  Kuu-uni kulki Kalojen alussa yhtyen Jupiteriini ja Chironiin tuolloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukittu, suljettu huonehan kuvastaa suhdetta kuolemaan yhdessä psykologisessa kyökkitestissä, ja vähän aattelin jälkeen päin, että sitäkö se sitten oli, tuonpuoleiset jo raottas ovea mulle ja minähän en vielä siitä astu.
   Mielessä kaikuu yhen hurttihuumorimiehen sanat kaikissa kipuiluissaan, jotta kuolema tulloo..että sitäkö ootellessa, haahaa.
   Tuosta tulikin sitten mieleen eilinen elokuva Benjamista, joka syntyi vanhana ja nuoreni, tyyliin haudasta kehtoon..eli siinä puhuttiin ns. johdatuksesta eli kaikki tapahtuu aikanaan määrätysti
   kuin myös siinä oli tuosta kuolemasta, jotta ihminen äksyilee ja manailee ja ärtyy kaiken maaliman asioista, mutta kun loppu tulee, niin sitten antaakin kaiken vain olla. Ei auta rimpuilut. Ja sekin siinä oli hienosti sanottu kuolemasta ,jotenkin siihen suuntaan, että ellemme joutuisi luopumaan, niin emme koskaan ymmärtäisi, miten tärkeitä ja rakkaita ne ihmiset meille ovat.

   Poista