22.2.2021

Toinen kolmesta

 Niin se määrittelee etymologia sanan middle, second of three.

Keskipistettä ajan takaa, Merkuriusta siivet selässään, tuossa Saturnuksen ja Jupiterin keskellä..

Miksikö? Siksi, että tänään astui voimaan muutos tartuntatautilakiin, jolla meitä kansalaisia voivat viranomaiset hallita ja eristää tämän koronan vallitessa. Eristää kotiin tai muuhun osoitettuun paikkaan. Eristää perheestä? Ulkonaliikkumiskielto? Puuttua yrittäjien toimintaan. Enää ei sitten suositella, nyt voidaan vedota lakiin. Tuolla keskipistetulkinnassa oli sellaisia sanoja kuin assesment - arviointi, asessor on asiantuntijajäsen, ja niitähän tässä on kuultu ja luettu viimesen vuoden aikana ja heidän arviointiensa mukaan eletty. Discipline - kuri ja järjestys, rangaista ..Saturnusta, onkos se Jupiter sitten lakia..? Terveydenhuoltoon, tartuntatautiin tämän yhdistää juurikin tuo toinen kolmesta, eli Merkurius siinä keskellä, siksi, että siinä on Suomen Hygiea, joka on huolissaan myös perheenjäsenten terveydestä.

Saturnus 7 Vesimies

Merkurius 11 Vesimies

SF 10 Hygiea 12 Vesimies

Jupiter 15 Vesimies

Merkurius pysähtyi tuohon keskelle ja etenee nyt sitten tällä viikolla tarkkaan keskipisteeseen, jota yritin kaariminuuteista laskeskella matemaattisella Uraniallani. Hygieaa tutkaillessani, luin myös tuosta Uraniasta, jotta siihen liittyy tuo matemaattisuus ja suuresta tietomäärästä yksityiskohtien bongaaminen, ja tämä selitti itelleni, miksi usein tarkkailen nimenomaan matemaattisen tarkkoja asteita astrologiassa ja löydän just silloin noita asteroideja tulkintaan, joille muut eivät hirveästi painoarvoa anna. sivuhuom. Hygiean symboli on käärme kiertyneenä kepin ympärille... tyrkytin sitä teille Suomen itsenäisyyspäivänä näemmä vuoden teemaksi...Asclepiusta aatellessain.

Transiittina Hygiea on rx 4 Leijona, Suomen proge Neptunus rx 4 Leijona. Jokuhan yhistää nämä räkätauvit Neptunukseen, en tiedä miksi. Nyt ei lilluta porukalla porealtaassa, ois oma tulkinta...ehkäpä. Itellä on Kuu tuossa, eikä ollut poreita altaassa, vaikka yksin siellä lilluin, tässä yks päivä. Vesijumpan jälkeen, huom. huom. :)

 Suomen proge Kuu on 0 Rapua ja kuuhan liikkuu nyt Ravussa, just nyt 8 astetta, ohittanut Suomen rikkaudet eiku pakkokeinot eli Pluton rx 4 Rapu.

tr Vesta (valtiosääntö? -järjestys) rx 16 Neitsyt yhtymä Suomen Mars 17 Neitsyt. Armeija valvomaan, ettei hengailla tinnetänne..entiijä..oisin halunnut lukea tuon tartuntatauti muutoksen lakipykälät, mutta valtioneuvoston sivut olivat hetkellisesti pois käytöstä.      

Ja täytyy muistaa koko vuoden vallitseva Saturnuksen ja Uranuksen neliö, miten me suhtaudumme tuleviin rajoituksiin, eristämisiin, pakkoon, piilopakkoon (jos et ota rokotetta, et pääse tinne etkä tänne..jne..)millon menee hermo ja mitä sitten?

Ensi vuoden Suomen ap-kartalla tuo Hygiea on Vaaka IC:llä ja jurnutamme agressiivisesti kotona, Mars Skorpioni neloshuoneessa. Sitä kohti tässä hyytyvän kylmässä viimassa, joka tänään meni luihin ja ytimiin.hrrr  

https://astrologyking.com/asteroid-hygeia/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti