22.2.2021

Lunta tulvillaan

 

                               Männeen joulun joulukuusella lumitonttulakki päässä.

Onhan tuota saanut lapioida, lunta. Naapurikin sanoi, jotta kohta ei tiedä minnekä sitä mahuttas, kinoksia kun on siellä täällä ja tuolla; itellä ikkunanalustat ja seinän vierustat vuorattu pakkaslumella. Niin ennen tehtiin, luonnon lämmönvuorausta..Ja tuo lapioimisen lihasliike lähtee jo häntäluusta, sen verran paljon on tullut lapioitua ihan sitä ihtiään navetan lantakourusta.

    On ollut vähä semmone etokehtane päivä. Tämänkin meinasin jo aamupäivällä rustata, mutten vaan saanu alotettua, mikä lie lorvikatari, vetämätön..onks se tuo Merkurius 11 nyt sitten, kun muka etenee, mutta on kuitenkin Saturnuksen 7 ja Jupiterin 14 keskellä Vesimiehessä, että ettee taakse.. neulosko sukkaa vaiko ompelis, hiihtämään? no en kehtoo.

En seurannut UMK euroviisuhommaa, vaikka teininä seurattiin aina euroviisut, MUTTA kun luin Blind Channelin haastattelusta, voitonhuumasta repliikin, jotta suomalaiset tajuavat mikä tämän maan dna on, niin hetihän se heräs kiinnostus, jotta mikäs se nyt sitten olikaan, Suomen dna...Arvatkaa, haa haa, tietenkin synkän musta piikkihäntä, sitkeä sissi korpikuusen alla, SF 55555 DNA 17 sKORPIoni. Sekstiili SF Mars 17 Neitsyt. Ja se kappaleen nimi Dark side; tuli mieleen mean Apogee Lilith, kuun pimeä puoli, onhan se jo kansan sielussakin SF Kuu -Lilith 13 Neitsyt ja neliö SF Aurinko 13 Jousimies. tr Lilith 13 Härkä eli kolmioo ja luovaa kvinkunssia, kyllä kansa tietää sano jo Karpokin. Sanoko se..Lisäksi Suomen ap-kartalla on Venus 17 Skorpioni, että pientä hyvää, ja isoa ootellessa..

Tänään vois joku lorutella, räppiä riimitellä, päivämäärällä leikitellä, kohta vaihtuukin, että kaksyksnolla kaks kaksnolla kaksyks 21.02.2021 meneeks se paremmaks kakskaks

joopati

Marsin ja Venuksen neliö, oli, on vieläkin. Venus - Pallas nyt 25 Vesimies ja Mars 24 Härkä. Tästä tuli itelle sellanen ns. iso risti, kun oma proge Mars Leijona on noissa lukemissa (plus yks Pluto ) ja oma Aurinko Skorpionissa (plus yks Mars) ja mun piti sitten tuolle Pluto-Marsille ihan soittaman Hectorin Hei älä tee sitä, kun niin tiukalle veti kivut ja elämänhalu nollilla. Vaikee neliö näemmä, lopun viimeksi, ristiksi asti..onko siinä oikeesti Mars elämän Venus halu..vai Ceres 0 Oinas, sitäkö sittenkin, masennusta ja itsemurhia eniten keväällä?

 

Menipä taas jutut Suomen DNA:han, synkän realistista,

ja kuitenkin räppiä pitäs

kasvavalla kuulla

nauravalla suulla

maskin alta happee

keukoille appee

että viimeisen tiedon mukaa kasvava kuu 26 kaksoset

ja

mietin minä vähän sitäkin, jotta mitäs jos, kun tuo merkkarin keskiö ja Saturnuksen ja Uranuksen neliö ja ne hermoradat, ja silleen, kun satuin googlettamaan syystä että systema nervosum, että entä jos tuo korona ja / tai rokote aiheuttaakin osalle ihmisistä hermosairauksia...jos se onkin yks tuon Saturnuksen ja Uranuksen neliön "hinta"..

entiijä

öitä

huomennakin sataa lunta


1 kommentti:

  1. ..Suomen proge DNA onkin sitten galaktisessa keskuksessa nappamassa viestejä mustista aukoista.. :)

    VastaaPoista