27.2.2021

Etsivä löytää

 Entiijä löytääkö se aina, tai löytääkö se etsimäänsä vai jotakin ihan muuta..

Tänään on täysikuu, tai oli jo Kalat Aurinko (paistaa kevättä ulkona, lumet romahtivat katoilta..) oppositio Kuu Neitsyt. Nyt Kuu jo 11 Neitsyt, yhtyy mun Plutoon, silläkö lie kaivellut vai millä oudolla mielellä..

Mitä löysin. Etsin summamutikassa asteroidia L-kirjaimen kohalta ja pysähdyin Lobelian kohdalle, syystä että, entiijä. Karl Reinhart on nimennyt pilvin pimein näitä kasvi-asteroideja, kukkia varsinkin. 1066 Lobelia (vois olla vaikka Intian tupakkakasvi..) on löydetty 1.9.1926 ja löytökartalla se on rx 26 Kalat ja yhtymä Uranus. Pluto-Yläsolmu Rapu, Aurinko 7 ja Lilith 9 Neitsyt (sopis sitten täydenkuun kukaksikin) ja samaa tähän hetkeen on Vesimies Jupiter ja Härkä Mars. Mutta siis tähän hetkeen sopivana löytönä lie sen sijainti, Lobelia rx 13 Leijona oppositio Merkurius 13 Vesimies. Ja sinänsähän tällä löydöllä ei ole tuon taivaallista merkitystä, vissiin..MUTTA kun katselin youtubesta siitä kertovaa erinomaista kasvitietousvideota, opin jotakin siitä kasvista, mutta ennen kaikkea huomasin sivussa tämän videon:


Find me..pitempään tekstejäni lukeneet tietävät rakkauteni taitoluisteluun.. Eritoten minua miellyttää tämä nykyinen liikkeen kuvakulma, oivaltava, käsinkosketeltava, iholle tuleva, ja sille löysin t-ristin nykysestä taivaan tähtitarhasta. Pallas 27 Vesimies oppositio 443 Photographica rx 28 Leijona ja t-ristinä iholle tuleva Mars 27 Härkä. Sitten kappaleen esittävä yhtye Sigma, paitsi että liittyy valokuvaukseenkin, näemmä, mutta että se kuuluu kreikkalaisiin aakkosiin, ja yksi sen kirjoitusmuoto muistuttaa ihan just Vesimiehen merkkiä pystysuunnassa. Tälläkään sinänsä useimmille tuon taivaallista merkitystä, miksi tämmösiä löydöksiä esittelen..ehkä siksi, että ALUNPERINHÄN minä tutkailin Prenatal New Moon karttoja, koskien toisen henkilön karttaa ( etsii selityksiä hän vähän joka yhteyksistä..) ja bongasin oman prenatal Venuksen, rx 27 Skorpioni, ja sehän tekee tuosta ison ristin...find you...:) ....ja oikeesti, mun henkinen piste on 13 Vesimies ja siinä on Pholus myös, käännekohtana, ja prenatalilla siihen osuu myös onnenpiste, ja siks mä jäin miettimään, jotta minkä ihmeen takia mun piti joku Lobelia siihen löytää..

Ja tämän kaiken kerroin vain siksi, jotta näette, miten monimutkainen ja kummallinen mun etsivä tai intuitiivinen mieli on ja miten se toimii..

Jos jollain ois nyt sinänsä merkitystä tänään, niin Suomen Kuunpaluulla, 13 Neitsyt (+ Sf Lilith). Siellä kartalla on AC 7 Neitsyt eli Kuu ja valtineuvosto Vesta rx tulevat 1 Huoneeseen. AC on yodin kärkenä Saturnus 8 Vesimies sekstiili Chiron 7 Oinas kvinkunsseille. Rajoja rajoja terveyteen vedoten..eikä enää jaksais. Tuo Merkurius 13 Vesimies tekee kvinkunssia SF Kuulle, tiedottamisen ja kansan ummarruksen välillä lie ristiriitaa. Liittyneeköhän tähän myös Sitra, joka kaavailee yksilöiden tunnistamista Merkurius-maksupäätteistä, että mikä onkaan sun koronastatus..johan tätä kohti piilosesti ajetaan sillä, että käteisen käyttöä rajoitetaan koronan nimissä, siitä kun ei jää jälkiä mihinkään, sua ei voida jäljittää, daääm..pari kertaa jo törmännyt tähän, eilen viimeksi. Meillä on muka demokraattinen vapaus valita, mutta onko sitten kuitenkaan..?

Merkittävä tuolla SF Kuunpaluulla on titenkin MARS 27 Härkä MC:llä 26 Härkä. Kolmio Plutolle 5 huoneeseen ja huvitukset finito. Neliö strategian laatijalle, Pallas 27 Vesimies. Seuraavaksi tulee ulkonaliikkumiskielto, aika saletisti luulen ma. 

Aurinko meni pilveen. Nyt mä lähen ettimään nuppineuloja ja mittanauhaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti