27.8.2010

Tahtoo

ja haluaa...
Kuu 1 Oinas
yhtymä Jupiter rx 1 Oinas
..niin että jumalatkin vaikenee..


..ei ne vaikene

5 kommenttia:

 1. ..tr Mars akaselilla,
  ja rakkauspiste solmussa =))

  VastaaPoista
 2. Tuo laulu tuli siitäkin, että Oinaaseen yhdistetään "puhdas" seksuaalinen halu, vahva vietti, onhan sen oma planeetta "nuolen ylös nostava" Mars.

  Kuu tuo hyvin usein luokseni Aurinkomerkkinsä edustajia (liittyy siihen Kuu yhtymä Yläsolmu-kohtaamiset syntymäkartallani) ja eilen kävi Aurinko-Oinas luonani ja juttelimme just tästä seksuaalisuudesta ja että kuinka se Oinaalla (naisella) on jotenkin niin helposti aistittavissa tai että miehet reagoivat siihen.
  Ja taas skorpionista (myös Mars hallitsijana)se aistitaan jotenkin pinnan alta, ehkä jopa pelottavana voimana, jolloin sitä ei välttämättä niin helposti lähestytä. Paitsi plutomaiset ihmiset uskaltavat ja haluavatkin samankaltaista, jolloin ei tarvitse pelätä omaa voimaansa. Tää on mielestäni tärkeetä miehille; kohdata sellainen nainen, jonka kanssa ei tartte pelätä voimaansa, pidätellä sitä. Siis jos sitä on. Voimaa. Plutoa, Marsia.

  Tuolla Aurinko-Oinaalla on kyllä Skorpioni-Nousu, johon he ehkä paremminkin sitten reagoivat?? Samankalataista voi olla ,jos Pluto on Nousulla. Seksuaalisuus näkyy?

  Kuu 15 Oinas.
  Tyttärellä kuunpaluu ja hän alkaa kysellä äidiltään, että mitä siellä mun kartalla tapahtuu? Hällä oli tr Pallas yhtymä Asc (eli oppo DC) ja sai päähänsä erota, mut retroillen peru koko homman. Syntymä-oinaskuutakin, spontaania toimintaa?

  Kuu tekee kvinkunssia retro Merkuriukselle 16 Neitsyt. Sadesää eikä viitsi kerätä marjoja ulkona kuten pitäisi. Säilönpä sitten kurkkuja.

  VastaaPoista
 3. tr Aurinko yhtyy mun Uranukseen.
  Hulluttelua vai jutuissa ei ole päätä ei häntää?

  Toissayönä unessa Marsin jälkeen näin unta miehestä, isännästä tyyliin "hullu hatuntekijä", jolla oli 6 aikuista lasta. Ja että ne kaikki yrittivät selittää mulle työtehtäviä maatilalla. Sekavaa touhua. Mies oli piilottanut mun skootterin jonneen ja kun muka löysin sen niin se olikin kolmipyöräinen pyörä (vasta siirsin sellaisen pihaltani tietämättä kenen lie).
  Sitten kun piti lähteä niin tie oli liejun ja tulvan vallassa ja näin kuinka se rupsei kuivumaan ja jäi "pyykkilauta" kuopille.

  Yhtenä yönä hevonen valjaissa jonkun rattaiden edessä juoksi ylitseni vahingoittamatta minua maassa maatessani.Näin vain kuinka se tuli kohti ja vyöryi ylitseni.

  VastaaPoista
 4. Nikki, jospa nuo Oinaan Mars energiat näyttivät miten pyyhkäistään "haluja" yli, nimenomaan I dekanaatin joka kuvaa ihmisessä olevia taisteluja jotka on kohdattava...
  Itellä tuo Lillit mustakuu on AC:lla ja onpa taas ollut kaksijakoisia naiseuden unikokemuksia, ilmeisesti uskallan tutkailla jo niitäkin puolia. Onneksi on jo riittävän vanha ettei pienestä pelästy...
  Mateve

  VastaaPoista
 5. mateve,
  Se tr Mars 17 Vaaka yhtymä oma MC oikeestaan toteutti niitä haluja käytännössä,hyväksyi ja ilmaisi omaa seksuaalisuuttaan,
  ehkäpä jopa tr Lilith 6 Kalat yhtymä Chiron eheyttävästi. Ja että se solmun yhtymä rakkauspisteeseenkin sitten toteutui myös, karmallistakin kohtaamista. Astrologia pelittää mun kartalla näköjään.

  Tuo MC:n yhteys lie näkynyt tuossa unessa työympäristönä, kulkuvälineen kätkeminen enkä pääse "ohjaamaan tätä näytelmää".
  Ja tuo hevosen (intohimon) vyöryminen yli ei vahingoita. Ettei täälläkään pienistä pelästytä..

  VastaaPoista