18.8.2010

Det finns ingen

fästman där..

Kuu 16 Jousimies
neliö Merkurius 18 Neitsyt
Mars 12, Venus 11 Vaaka neliö Yläsolmu 11 Kauris

..det finns inte heller mycket vatten där..

 
oma vanha kivinen..

8 kommenttia:

 1. Totuus
  to-dis-tus (mitä se -dis tuossa?)
  onks se Jousimiesmäistä totuuden kaivelua ja todistelua?
  Nyt tarkkana tuo Jousimies-kuun ja Merkuriuksen neliö ja tää päivä meni kyllä todistusten haun parissa.
  Leimallisia, totuudellisia asiapapereita.

  Kuin myös ympärillä hierottiin kauppoja ja yritettiin tehdä sopimuksia.
  Ja ongittiin selville taustatietoja,
  kaiveltiin totuuksia.

  Tarkistutin myös näön ex tempore.
  Vanhat kakkulat kelepaa.

  JA SITTEN TÄÄ ON OLLUT YKS HAUKOTUSTEN PÄIVÄ.
  eNKÄ OO OLLU AINUA.
  Ja haukotushan on parasta Merkurius -hengitystä.

  VastaaPoista
 2. Narkolepsia,
  lasten nukahtelu yks kaks,
  sikainfluenssarokote
  niks naks?

  VastaaPoista
 3. Asteet eivät ole vielä kriittisiä niin yritän kertoa miksi häivyn vaikka lupasin.
  Astraea yhdistettynä omiin toimintatapoihin, jotka omasta mielestäni tietenkin ovat täysin oikeutettuja (ja tosia), kun asiat alkavat junnaamaan liiaksi, kolmiolla omaan Logokseen (liian vaikeaa tehdä itsestään kai ymmärrettävää), muiden pinnat alkavat kiristyä ja yleistä v*ttuilua esiintyy, kyllästyn. Ehkä kirjoitan itse provosoivasti ehkä en, mutta jatkuva siteeraaminen on jotenkin turhaa.

  Tämä varmasti kuuluisi johonkin toiseen blogiin, mutta antaa mennä. Mielestäni tämä pohtimani asia laittaa järjestyksessään Saturnuksen Plutoa suuremmaksi 'tuhoajaksi' ja palautti mieleen Saturnuksen Kronoksena syömässä omia lapsiaan.

  Salaopin mukaan Israelin kansaa hallitsee Saturnus-voimat. Jeesuksessa(vihityssä) ei ollut puhdasta juutalaista verta ja siksi hän ei tunnustanut Saturnus-Jehovaa, Enkeli Mikaelia ja nousi kapinaan heidän jumalaisia käskyjään vastaan. SO kysyy miksi kristityt ovat valinneet itselleen tällaisen jumalan tai rukoilevat arkkienkeli-Mikaelia. Gnostikot opettavat sielujen olevan planeetoista syntyisin. Miksi ja missä vaiheessa sielut ovat harhautuneet näin etteivät tunnista omaa jumalaansa. Abraham ja Saturnus ovat tähti-symbologiassa yhtä ja hän on jehovalainen juutalaisten esi-isä. Näin sanoo kirja. (Joh. 8: ) ”… Te teette isänne tekoja… Te olette Isästänne, perkeleestä… Hän oli murhaaja alusta eikä pysynyt totuudessa, sillä hänessä ei ole totuutta.” Tuossa Jeesus keskustelee farisealaisten kanssa ja heidän ”Isä” on Jehova, joka on sama kuin Kain, Saturnus, Vulcanus jne. Onko Israelin kansa saanut selätettyä Saturnuksen ristin? Miten nämä asiat todellisuudessa ovat kuka tietää, tietääkö esoteerinen tiedekään? Ja entäs kabbalistit, ovatko he yhdistettynä edellinen.

  NIIN, miten tällaisten ristiriitaisten tietojen ja aatosten valossa voi odottaa "oikeita" vastauksia keneltäkään ja miltään suunnalta. Nykytiede ei vieläkään tiedä kaikkea (fysiikasta, aineista, maailman ja kaikkeuden synnystä) ja vanha salainen ei paljasta kaikkea. Silti niin moni luulee että tietää. Olisiko se oma aavistus silloin lähimpänä totuutta. Että kaikki kirjojen jankkaaminen ja asioiden ulkoa opettelu on täysin turhaa, koska nekään eivät välttämättä tiedä. Hedelmällistä olisi kai kun useampi yrittäisi nähdä eri puolia samaan aikaan kuin juuttuisi siihen sen hetkiseen yhteen. Jokaisella on tapansa kertoa mikä tuo kai juurikin sitä persoonallisuutta josta me voimme ainakin länsimaissa olla ylpeitä kun osaamme ja voimme sitä käyttää ja näyttää. Omaa napaa riittävän kauan kiertäneenä voi mäihällä keskipakoisvoiman ansiosta kiepsahtaa ulommas itsestään tai ainakin kasvattaa 'kärsivällisyysrenkaita' ja se henkilökohtainen kiirastuli on sillä voitettu. Narsismi on ruma sana, ja tekona se on rumempaa ja vaikeimpia ymmärtää ja aiheuttaa yleensä vain tuhoa ympärilleen. Olen pahoillani kaikkien narsismin uhriksi joutuneiden. Sanoo kokemus.

  Tämän jälkeen en voi enää ajatella numero 8:a Jeesuksen lukuna koska se on yleisesti hyväksytty Saturnuksen luvuksi ja minun on myös vaihdettava "nikkiäni". Kyllä se Enceladus tulikin jo nähtyä.

  Linnut taistelevat pihlajanmarjoista ja ikkunasta kimmeltää välkkyvä vesi. Kesä oli ihana. terkuin, E

  VastaaPoista
 4. Kesä oli ihana.

  Minä myös olen yhdistänyt Saturnuksen juutalaisuuteen,
  syystä että,
  lauantai on Saturnuksen päivä
  ja juutalaisten sapatti.
  Saturnuksessa on jotakin "pyhää",
  risti kuunkaaren yläpuolella symbolissakin.
  Se kuvaa jotenkin "henkistä pääomaa".

  Oma Alasolmuni on Saturnuksen kera Vesimiehessä,
  eli mulla pitäisi olla jotakin vanhaa tietoa siitä. Olen ajatellut sen olevan isiltä perittyä henkistä pääomaa. Isällä se on yodin kärkenä Vesimiehessä. Velipoika on perinyt sen aurinkomerkikseen. Isä ajatteli velipojasta pappia. Ei tullut pappia.
  Tuli tietotekninen suunnittelija.

  VastaaPoista
 5. Kabbalistit osaavat lukea kirjainten valista, nain kerran Madonnan uskovaisten juutalaisten kanssa Hilton hotellissa sabatin vietossa-hanhan on lukenut monia vuosia kabbalaa-se on salakielta ja sita osaavat harvat ja ilmeisesti valitut todella hyvin ja sita sanaa ei yleensa leviteta tietamattomille.
  Ehka siihenkin on syy(kerran nain yhden rabbin ja sekosi opiskelusta)
  Sana Kabbala on kaannetty Suomeksi "ottaa vastaan tietoa"-mutta tietoon taytyy olla valmis! Kabbalastahan saa selville laskemalla omasta nimesta myos lasten syntyma-ajat ja nimet-se on koodikielta-en tieda toimiiko se muilla kielilla kuin heprealla taysin oikein.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kun vastasitte. Mietin kyllä ensin että kirjoitanko.. Uskonnot kaikkinensa ovat vielä hepreaa mulle, kuitenkin kiinnostaa. Parhaiten koen tutustuvani näihin tieteisiin käytännössä ihmisten kautta, kokemalla se miten he kokevat uskontonsa.

  Merkurius on tainnut hyydyttää tietokoneeni. Ajatukset ehtivät unohtua ennenkö sanat on ruudulla.

  VastaaPoista
 7. En tieda onko Kabbala sinansa uskonto-taallahan pidetaan raamattuakin vain elamanohjekirjana ja siita seurataan historiaa.
  Uskonnot sinansa ovat mielestani olleet vallanhakua ja tiettya kontrollia.
  Olemme joutuneet valovuosien paahan tietamattomyydestamme ja tarkoitan luontoa sisaltaen planeetat, siina mielestani on vakaa perusta tiedolle-emmehan edes osaa kayttaytya oikein luonnossa, laskutaidosta puhumattakaan.

  Saturnus on Israelin Jumala, muistan kerran keskella sotaa kun nain unen;
  Mars kolmio Saturnus ja mietin sita pitkaan ja samaan aikaan tyttareni joka asuu Suomessa(han on selvanakoinen) naki unen joka on Suomennettuna suunnilleen"Israel on aina olemassa"-nyt tuli selkoa tahankin uneen...

  VastaaPoista
 8. "Kun Korkein (siis ei Jehova) jakoi kansoille heidän perintönsä... laski hän kansojen asuinrajat Israelin lasten luvun mukaan (5 Moos 32: 8, 9)."
  Tarkoitukseni ei ollut loukata ketään kirjoituksillani kuten ei ennenkään. Omaa pohdiskelua. terkuin, yrittää hillitä jatkossa itsensä

  VastaaPoista