18.7.2010

Kir-kastuu

Kirkastussunnuntai ja akkain viikko alakaa, ettäkö vettä ja kastutaan..
viimestään kun Kuu siirtyy pahaan ja pelottavaan, tuhoavaan ja paskamaiseen Skorpioniin (huom. kirjoittaja on kurkkuansa myöten täynnä skorpionin asenteellista tulkintaa, jota harjoittavat enimmäkseen ne, jotka eivät tajua luonnon kiertokulusta höykäsen pöläystä, toisekseen kirjoittajalla on tr Merkurius yhtymä Mars 16 Leijona, että pikkasen voipi olla agressiota virkkeen muodostuksessa..)

Kasvava puolikuu 24 Vaaka neliössä Aurinkoon 25 Rapu

Kirkastumista ja ns. kristusenergiaa
Saturnuksen ja Chironin kvinkunssista.
Alkemistien metallien muuttamista kullaksi.
Jos lie tuo oman Aurinkoenergian (kulta) kirkastamista?
Saturnus 29 Neitsyt yhtymä Panacea 29 Neitsyt
kvinkunssi Chiron 0 Kalat
eli tässähän olisi parantavaa energiaa yllin kyllin,
henkistä sellaista,
ja kvinkunssi korostaisi sitä kahden erilaisen energian yhdistämistä,
epämetallin muuttamista kullaksi.
Alkakoon Saturnuksen kulta-aika uudelleen.
Akkain viikolla puolikuulla.

2 kommenttia:

 1. Kuu 3 Skorpionia
  ja sataa sataa ropisee..=)

  Mulle kirkastu tänään,
  että tietenkin mun Kuu on saabisesti graniittia
  ("Tuhansien vuosien selviytymisestä todistaen riippuvat suunnattoman kanjonin yllä graniitin vaikuttavat massat.KESTOKYKY")
  koska
  mun lapsuuskoti (kuu)on graniitin päällä.
  Peruskalliolla.
  Sitä kalliota on myös varastorakennuksen lattiana puuliiterissä,
  jota tänään urakalla siivosin.
  Mätin maatunutta puukariketta kärriin ja harjasin sitä graniittia näkyviin.
  Ja että se on kaunis. Punasta paksua juovaa sieltä paljastu.
  Jyväjemmasta mätin rotanpaskoja urakalla,
  siirsin (merkurius-mars =) rakennuksen seinästä seinään olleen paksun parrun seinän viereen ja meinasin jäädä sen alle (kävi mielessä että onkohan mieltä..mutku nousujouskaria ahistaa tämmöset kulkutielle tulevat esteet, isä oli laittanut sen halkopinon tueksi sinne taakse jakaen samalla sillä ison hallitilan)
  ja sain yhestä laudan pätkästä suoraan ohimoon niin että vähän aikaa olin että joo ja jatkoin hommia. Näkyy siinä kuhmu olevan.
  Jyväsiemenpussissa oli vanhoja karhunvilloja ja kun liikautin sitä niin muutama mehiläinen lähti pörräämään. Tuumasin jotta ehkäpä niillä on pesä siellä ja varovasti otin koko säkin ja kiikutin sen pellon laitaan kuusen juurelle.
  Mehiläisiä jäi pörräämään ympärilleni muutama mutten ollut moksiskaan vaan jatkoin hommia.
  Tiedän että yks tyyppi ois ollu jo enemmän kuin paniikissa.
  Varastossa oli vanha lantaloota, siis semmonen puinen, jolla hevosella ajettiin lantaa pellolle. Muistan miten säännöllisiä "kakkuja" sillä tuli ja että ne kakut piti levittääkin siellä pellolla. Isä kerto, että se oli alunperin teetetty saven ajoon ja oli mitattu oikein puolen kuution mittaseksi. Isä oli ajanut sillä savea vitostietä rakennettaessa.
  Se oli laitettu hevoskärryn päälle ja siitä kipattu. Kahesta kuormasta tuli se kuutio.
  On se ollut eri hommaa, kuin nykysin koneitten ja vermeitten kanssa.
  Isän aurinko on sitä samaa graniittia..

  VastaaPoista
 2. Naapurini opetti eilen minua tuntemaan paremmin alkuaineita ja -jalo-metalleja. Kertoi kuinka kultaa sulatetaan, hapot ovat ainoat jotka siihen pystyy. Kertoi titaanista ja kuinka siitä valmistetaan ties mitä, ja mietin Saturnusta.

  Kävin etsimässä mustikoita. Ei löytynyt paljoa, joku oli ehtinyt kerätä ensin. Mieli teki antaa periksi niille inhoille pöppiäisille, mutta en huutanut perkelettä enkä juossut pois vaan annoin syödä nilkkani ja käsivarteni turvoksiin. Kyllä oli hyvä mieli kun sain piiraan uunista.

  Naisissa on sitkeyttä ihan saman verran kuin miehissäkin. Jos ei jonkun mielestä ole, onko se perinteistä Saturnusmaista jakoajattelua? Eikö Saturnus ole mustavalkoinen siinä kun Plutokin. Jos energia vaikuttaa epäpuhtaasti. Mietin että ei kai astrologian tehtävä ole jakaa asioita yhtä mustavalkoisesti, negatiiviseen/feminiiniseen tai positiiviseen/maskuliiniseen vaan antaa pikemminkin suuntaa ymmärtää asioita ylipäätään kokonaisvaltaisemmin? Eihän joku valtava energia-pallo voi olla vain jompaa kumpaa. Asioiden jakaminen voi helpottaa tulkinnan tekemistä mutta onko sillä merkitystä kun sillä jo on, että laaditaanko karttaa miehelle vai naiselle. Miksi ihmiset pelkäävät itsensä ulkopuolella puolella olevia asioita, aina on mielestäni joku syy. Vaikkei jotain laatua ole itsessä, heijastamme sen muiden kautta kuitenkin. Ja pelko kasvattaa itseään. Skorpioni on mielestäni niin voimaannuttava merkki ettei toista ole, samoin 1. ja 8.huone ja lopulta myös Pluto (Mars voi hyvinkin olla tuhoavampi kuin Pluto) että sanoinkin tässä taannoin eräälle naishenkilölle että hän tulee selviämään mistä haluaa kun on aurinko-Skorpioni. terkuin,E

  VastaaPoista