14.7.2010

Elämänlanka

karhunköynnös
ja Atropos

"Atropos [ˈætrəˌpɒs]
n
(Myth & Legend / Classical Myth & Legend) Greek myth the one of the three Fates who severs the thread of life
[Greek, from atropos that may not be turned, from a-1 + -tropos from trepein to turn] "

Kuu 27 Leijona
yhtymä tänään Atropos 29 Leijona
josta semisekstiili Ajan herraan Saturnus 29 Neitsyt
josta oppositio Neptunuksen  rx 28 Vesimies ja Chiron rx 0 Kalat keskipisteeseen 29 Vesimies.
Aika kriittiseltä vaikuttaa?
Eikä paluuta?

Näkyy itellä olevan ap-kartalla Vesta 29 Leijona.
Joko se tuli sammuu,
vai keskittyminen herpaantuu,
vai nytkö se kokkikolmosen tehtävä vasta löytyykin?

3 kommenttia:

  1. "Elämän loimilanka" tuli uniin.
    Olin kutonut yli 2 metriä leveän ison maton,
    ruskeasävyisen (oikeesti en hirveesti välitä ruskeasta, lie tässä "maan värinä" ?)
    Se oli osa sisustusnäyttelyä ja viereinen sisustus liittyi siihen. Sen tekijä-nainen alkoi saksilla napsia matostani kuteiden törröttäviä tupusuja pois (olin jättänyt ne tarkoituksella)
    ja sitten hän leikkasi päästä loimilangat poikki, koska hän halusi muotoilla mattoa uuteen uskoon, että se sopisi HÄNEN sisustukseensa.
    Minä kirosin hänet kuin turkkilainen ja läksin ovet paukkuen paikalta. Hällä ei ollut mitään oikeutta muotoilla minun tekelettäni. Saksia minun solmujani auki.Prrkkl.

    Sitten olin jossain tehdasrakennuksen liepeillä.
    En muista olisko sielläkin ollut joku näyttely tahi mun piti mennä siivoomaan tai jotain sinne.
    Tytär oli kuvioissa myös ja hän esitti uusintana kuinka hänen päälleen oli viskattu kuollut rotta hänen kävellessään pellon rinnettä ylös. Pellolta löytyi tuolta kohtaa pienen lapsen sininen sadetakki. Tytär viskasi rotan mulle, jotta oisin nähnyt sen mutta se putos johonkin laatikostoon, jossa olikin lokeroissa pieniä kaloja, eikä sitä enää löytynyt.

    Tyttären nimiasteroidi (kuin myös sanansaattaja Iris syntymäkartalta)osuu kuunpaluuni Descendentille.

    VastaaPoista
  2. Oma Arachne ( mestarikutoja)11 Kauris,
    jota syntymän Ajatar tr Klotho 11 Oinas neliöi.
    Tr Arachne 13 Härkä opponoi omaa Neptunustani.

    Kolmas Ajatar,osan suova, tr Lachesis yhtyy Poseidoniin rx 8 Skorpioni oppositiossa Industriaan 8 Härkä,
    ja Merkurius 8 Leijona tulee t-ristin kärjeksi.

    Seuraamme uutisointia..

    Koska just tajusin, että tr Jupiter 3 Oinas tekee tulikolmion kartalleni,
    Yläsolmulle plus Kuulle Leijonassa (unet) ja Jousimies- nousulle,
    niin aattelin josko näillä unilla ois oikeesti ennakoivaa (Jupiter-tulevaisuus) merkitystä?

    Jännästi tää on kyllä sitten niin Jupiterin (3) vuosi.

    VastaaPoista
  3. Kannan korteni kekoon maallisesti maan luvun asteilla. Pullasorsaa ei saisi ruokkia, se voi olla siellä puskassa muuten kohta taas.

    4 maata muttei neljää jokeria. Haasteen voi kai tulkita kutsuksikin? Mietin vanhoja. Eräs ystävä joskus sanoi kertoessani kohdanneen miehen joka halusi tutustua minuun paremmin, että "kuka hullu otti haasteen vastaan" :) eikä hän ollut hullu eikä hulluksi tullut vaikka ehkä sitä joskus yritin.Vitsi!!

    Oinas aloittaa, siellä natal-Mars. Härässä proge-Chiron 4 ja kovin olen käsiä miettinyt, ja sitä miten asiat kuuluu käsitellä. Chiron astrologioi ja siinä samalla parantaa. Lilith 4 Kaksosia ja kuun useampikin pimeä puoli pysyy piilossa (Jousimiehessä ei ole kukaan peilaamassa) kun ap-Lachesis 4 Skorpionia ei osoita kohtaloa vielä, herättelee vain vaistoja eikä Kauriin 4 asteessa sijaitseva ap-Ceres vuodata verta naisjulmurille. Ravussa ei yllätys ole ketään 4 asteessa, se lienee herkkä kohta nyt? vaikka ap-Ceres paikkaa senkin vaikkapa opettajatarmaisella muistutuksella. Niin ja Ceres tietysti 4.huoneessa. Leijonaan oli pakko valita J.W. Waterhousen Ophelia (asteroidi 4 astetta Leijonaa), katsotaan onnistuuko linkitys.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f2/JWW_Ophelia_1889.jpg/800px-JWW_Ophelia_1889.jpg

    Ofeliaa vastapäätä olisi ollut kiva saada joku prinssi vaikka, mutta olkoon siellä nyt sitten kylmää ilmaa. Sammakko tosin viihtyy sekä kuivalla että märällä maalla, yhtään en ole suudellut. Sitten Neitsyessä tietysti Hygiea 4 astetta (myös Asclepius 4 Härkää) kuten myös Venus joten arvojen luulisi olevan puhtaita. Ja parantavia sekä terveyttä edistäviä. Maa suur-kolmiolla Chiron/ Asclepius, Venus/Hygiea sekä Ceres tekevät perusteellista hoivatyötä asioiden ymmärrettäväksi saamiseen. Myös osana tätä omaa tämän päivän leijaa jonka ”kärkenä” Lachesis. Ja vielä proge-Asc Vaakaa 4 astetta ja tasapaino säilyy, mutta Neptunus(vai Poseidon) rintama jäi nyt autioksi, Kaloissa ei ketään näkyvissä. Ja tämän sai aikaan kaiketi asteroidi Sisyphus, vielä 12 astetta Neitsyttä. Sekstiili natal-kuu ja kolmio natal-aurinko. Nousin viime yönä jotain kivistä rinnettä ylös, en muista pääsinkö perille. Kehdolla olen suojeluksessa? Ja neliöllä menee jakeluun?

    Laitoin joskus ylös että tämän vuoden seurattavia asteita voisivat olla esim. 4 ja 13. Yritän tässä nyt pukata asiaa päähäni ettei koko vuotta tarvitsisi toimintatapojensa tarkistamiseen käyttää. Tai seuraavaa elämää.

    Yhteensä 52 astetta! Puuttuu johtavaa, kiinteää ja muuttuvaa. Tasapaino säilytetty? Ja tauon paikka taas :) kesäterkuin,E

    VastaaPoista