27.7.2010

Ennenkuin

sanansaattaja Merkurius jättää Leijonan hehkun,
paitsi että jäähän se Aurinko hehkuttamaan,
yks harmoninen maisemakuva.
Kuu 23 Vesimies
noviili Jupiter rx 3 Oinas
ja Linnunratakin näyttää suurelta ja kauniilta.
Kuin myös Thorin vasara.

7 kommenttia:

 1. Terkkuja kesälomalta :)
  Pyöri astrologia mielessä heti herättyä niin jos koitan väsätä sul jotain--kirjoitettavaa. Oon seuraillut proge-karttaa tiiviimmin kuin aiemmin, kuu tekee sulkeutuvaa sekstiiliä natalin Venukselle ja neliötä Merkuriukselle. ja melkein asteen päässä oppositiossa Saturnukseen. Ollut melko mukavaa.

  Rallit tulossa (huoh) ja jotenkin jos aattelee kuuta kaloissa oppositiossa huolelliseen ja täydellisyyshakuiseen neitsyt-Merkuriukseen ja lopulta oppositiossa Marsiin ennen kuin siirtyy vauhtirakkaaseen Oinaaseen ja ohittaa Uranuksen ja Jupiterin niin mitä on odotettavissa. Ja tämä pohdinta juontuu siitä, kun eilen mietin että jos jollakin on syntymäkartalla samankaltainen kuvio kuin vaikkapa valtiolla niin eikö tulkinnassa voisi käyttää mukana sitä omaakin kokemuspohjaa. Että jos joku on pommiherkempi kuin toinen, niin sama voisi toteutua valtion 'palveluksessa'.? Kun energia käsittääkseni on aina kahdensuuntaista, jokainen oppositiokuvio on mielestäni käännettävissä negatiivisesta rakentavaksi. Niin se menisi ainakin minun järkeeni jos haluaa ajatella että on meidän käsissämme luoda maailmasta parempi ja rauhallisempi paikka. Tilaongelmalle emme mahda mitään, jos ei historia ala toistamaan liian nopeasti itseään.

  Kuu yhtymä Chiron, oppositio asteroidi Elatus(Pylenor) josta en löytänyt häthätää tietoa. terkuin,E

  VastaaPoista
 2. 31824 Elatus, an asteroid named after the centaur Elatus, killed during a battle with Hercules by a poisoned arrow that passed through his arm and continued to wound Chiron in the knee.

  Että haavoittuneet vastakkain? Näkeekö sen oman oppositiossa paremmin? Haavan, etsijän tien, mahdollisuuden korjata asia vai meneekö se syyttelyksi?

  Ja kyllä,
  astrologiaa voi ja pitääkin tulkita monelta kantilta. Olen usein huomannut että sama asia voikin kuvata just sitä päinvastaista energiaa myös. Se on aika sattumanvaraista, että osut kerralla oikeaan, mutta ainahan tulkinnassa voi olla just niitä elementtejä, joihin kuitenkin reagoi ja alkaa ite miettiä miten se asia on.

  Noista ralleista tuli mieleen katsoa paria karttaa. Aurinko-oinaita, jotka ajavat aika railakkaan, mutta silti hallitusti. Toisella on kuu-Neitsyt ja toisella Kuu-kalat ja Vestan yhtymä Marsiin Kaloissa, eli kuitenkin vahva alitajuinen keskittyminen. Ja Saturnus sitten Neitsyessä pitäen ilmeisesti tiellä. Myös Aurinko-Kaksonen ajaa railakkaasti. Aspekteja pitäs tutkailla enämpi rallikuskin silmin. Ei jaksa nyt helteellä.

  VastaaPoista
 3. Kuu 0 Kalat oppo Merkurius 0 Neitsyt.
  Matti Kuuselan mukaan parantava linja, varsinkin unen aikana.
  Ja siihen sitten tämä "henkseliristi"
  semisekstiilit Saturnus 0 Vaakaan ja
  Uranus rx 0 Oinaaseen.

  Voiskohan tän yhistää jotenkin 0-piste-energiaan,
  mikro- ja makrokosmokseen?
  Siitä oli kerran luento, mutten muista pointtia.
  Muistiinpanoissa lukee
  "paradigma"-käsitys vallitsevasta todellisuudesta.
  kuin myös
  "Akasha" -muisti ei ole aivoissa , vaan kentässä.

  Tähän aikaan,
  Hra Ajan , Saturnuksen opolla "Eka kertaan" Uranukselle 0 pointille,
  sopinee Bodil Jönssonin kirja
  10 ajatusta ajasta.
  Alotin lukemaan illalla ja olen hyvilläni, että minulla on jo pitkän aikaa ollut mahdollisuus olla pilkkomatta aikaani, aikatauluttamatta.
  Kellokin on tavallaan sitä varten että se ilmaisee, missä ajassa "normi-ihmiset" elävät.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kirjoituksista. Ollut kovin touhukasta aikaa ja nyt onkin veto pois.
  Oppositioista, oma aurinko/kuu sellainen on antanut ajattelemisen aihetta. Muutkin opot tuntuu, mutta ei samoin. No Uranuksen vaikutuksesta en mene sanomaan.. mutta ne valot 'palaa' kirkkaana kun elämässä ja itsessään kokee onnistumisen tunnetta.
  Ralleista, saldo lähikulmilla ainakin kahdenksan ajoneuvon törmäykset tai ojaan ajot. Vipistä huolimatta oma piha oli parempi. Tässä tullut vastaan ihan kulman takaa yllättäin kaksi "kultaista" kädenpuristusta. En oo keksinyt vielä mihin transiittiin liittyisi, olivat merkittäviä. Ja monta halausta.

  "Akasha" -muisti kuulostaa hämärästi tutulta, mutta tällä päällä ei nyt synny oivalluksia.
  Kiinnostuin kirjastakin, täytyy etsiä kun palailee sivistyksen pariin. Kuu yhtymä Venus, opon Plutoonkin tuntee. Se on joko parantavan voimauttava tai piilotteleva ja ankea, miten haluan. Vai jokohan se proge-kuu oppo Saturnus alkaisi tuntumaan? Kun sitä kuitenkin jännityksellä odotin. Mutta tuskin se koskaan vetää vertoja tr. Chiron oppo Saturnus. huom. ihan omana kokemuksena vaan. terkuin,E

  VastaaPoista
 5. "Akaasisten artikkelien väitetään olleen olemassa aikojen alusta." lähde http://fi.paranormaali.wikia.com/wiki/Akasha

  Oon välillä miettinyt että nappasin liian suuren haasteen itselleni sillä että valitsin sinut "opettajakseni". Vai valitsinko? Olitko se kuitenkin sinä. Asioiden pohtiminen ja mielessä työstäminen on antoisaa, samoin kuin niiden ajatusten jakaminen toisten kanssa. Pohdin vaan, että miksei tänne blogiisi kirjoita muut, kun tiedän että lukijoista löytyy paljon minua pidemmällä olevia. Otanko liian ison tilan itselleni? Turhaudutko kun tulosta ei synny? Normielämä (vaikka siihen kuinka liittäisi mukaan astrologian) ei auta näiden asioiden pohtimiseen eikä aika aina riitä ja huomaan että minuun vaikuttaa vieläkin liiaksi muiden mielipiteet. En siis ole vieläkään ehjä, tai tasapainoinen. En tiedä olenko koskaan halunnutkaan. Elämä on mielenkiintoisempaa kun laiva keikkuu välillä, hörppääkö vettä ennenkö kurssi suoristuu. hmm.

  Tuo astro-tv:sta oppimani prog. kuunvaiheen katsominen on muuttanut ajatuksiani jonkin verran. Niistä valinnoista, oliko ne tarpeen tehdä juuri näin. En ole vieläkään varma mitä ajattelen, tiedän olleeni liian nuori silloin jotta olisin voinut kantaa vastuuta niin isoista (raskaista) päätöksistä. Tärkeämpää oli selvitä hengissä.. Eikö se toteudu joka lajin kohdalla?

  Minuun on vaikuttaneet monet kirjoittajat sekä kirjailijat. En enää muista keneltä opin mitäkin. Ja kuinka paljon oma mieleni soveltaa opittua käytäntöön ajatustasolla. Alice Baileysta pidän paljon. Blavatskya on joskus vaikea ymmärtää, SO 2 on viime kesältä edelleen kesken. En ole kokenut tärkeäksi mainostaa mitä luen, siksi lähdeviittaukset ontuu. Mutta pystyykö nuita kirjoja ymmärtämään ihan tuosta vaan, ilman sisäistä kiinnostusta asioihin ja niiden asioiden ymmärtämiseen? Enkä tiedä miksei siitä henkisestä ajattelustaan ole niin helppo puhua tai kertoa. Edes lukukokemuksien vuoksi. Ja kerronko jo nyt liikaa. Joskus on niin yksin ajatustensa kanssa ettei tunnu löytyvän mitään purkautumisväylää. Foorumit ovat mahtavia, olen vaan ihan hemmetin umpinainen välillä.

  Aurinko alkaa tehdä neliötä valoille. Merkurius asteen yli avautuvassa kolmiossa natalin M sekä tr. Venus yhtymä Ceres. Ja Marsin ja Saturnuksen ja niiden muidenkin transiitit. Mua väsyttää pirusti! Näen unia joita en kunnolla muista ja pitkin päivää saan "tilanne-välähdyksiä" niin että tiedän nähneeni kyseisen arkipäivän tapahtuman jo aiemmin. Ja yleensä silloin on tulossa jotain, jos niitä tulee usein. Tai jos tiedän kellon ajan minuutilleen vaikken sitä ole katsonut tunteihin. Tulee outo fiilis. Mutta mähän olen outo! :) terkuin,E

  VastaaPoista
 6. Sori että on vielä jatkettava, mutta haluan kertoa ymmärtäväni ettet kirjoita kommenttejasi pelkästään minulle (vastailen vain omakohtaisesti suoraan sinulle) enkä ole lukenut aina (kuten tänään ennen kommenttini lähetystä) muualta muiden kirjoituksia ja antanut niiden vaikuttaa omiin ajatuksiin. Tää just on niin hämmästyttävää huomata että toisaalla ihmiset "puhuvat" samoista asioista mitä itse on juuri miettinyt. Jätin lukematta vähäksi aikaa muita saitteja siksi että kommenttini pysyvät ominani, mutta sitten näin unta eräästä astrologista joka "haastoi" minut lukemaan tekstinsä. Ja suoraan sanoen olin hetken ällikällä lyöty kun sen tein. terkuin taas E

  VastaaPoista
 7. En pidä itseäni opettajana,
  en odota mitään "tuloksia"
  saati anna arvosanoja.
  Ehkä blogilla ei ole kovin paljon lukijoita?
  mistä minä tiedän.
  Ehkä ei ole kommentoitavaa?
  Ehkä tää on ihan yhtä turhaa kuin ylösnousu aamuisin =) ..tulee vaan tehtyä..

  Kirjotan kommentteja lähinnä siksi, että lyhyttä tekstiä tulis edes vähän avattua,
  että mistä taas jutut juontaa juurensa.
  En ole edes ajatellut, että olisin jotenkin "vahva vaikuttaja" tms. kunhan sepustan omasta vinkkelistä astrojuttuja.

  Kun liitin sen ACDC -videon, tunnistin samalla itessäni sen skorppionimaisen "tuhoamishalun". Sellasen joka kohdistuu omiin luomuksiin. Ehkä skorpionin omistushalu on just sitä: että se haluaa ja kykenee myös tuhoamaan sen minkä on ITSE luonutkin. Se on sitä plutomaista peruuttamatonta "loppua" tai "musta-valkoisuutta". Että kun on valta "siementää" uutta elämää niin on valta myös olla jatkamatta.
  Ehkä siks monet kaihtavat ja pelkäävät skorpionia, Plutoa ja nimeävät sen tuhoisaksi.

  Että siinä hilikulla se aina välillä on, että tähtäänpä ja potsloikkaa..

  VastaaPoista