22.1.2011

Aaltoliikettä

Voltti ja amperi. Kuu 4 Neitsyt kvinkunssi Mars 4 Vesimes. Jännite.
Kuu Neitsyen pitäisi siivota se vähävirtanen, itsensä sulattava ruuansäilyttäjä.
Mars Vesimies ja sähkövirtaa. Aaltoliikettä.
Vähävirtanen on selvästi Vesimiehen Uranusta.Uutta hallitsijaa.
Miksikö? Koska se helpottaa ihmisen eloa, samaan tapaan kuin huimilla kierroksilla pyörivä pyykkikone.
Ei tarvitse enää Saturnus vanhaan aikaan säilöä jäitä sahanpurun alle, jotta saataisiin maito jäähtymään kesällä.
Tai hangata lipeällä pyykkilautaa vasten ja huuhtoa avannossa.
Hyvä sinä keksijä immeinen.Uuveaikane. Nykyaikane.
Mutta on siinä kääntöpuolensakin.
Ennen aikaan huudettiin pihalla naapurin kakaralle, parinsadan metrin päähän, jotta hukkukkuu, Seppo tuu meille! ja tulihan se ja leikki alkoi. Nyt soitetaan kännykällä viereisen oven kakaralle, mut eihän se jouva kun on nintendo kesken. Uranuksen nykyaika tekee laiskaksi ja mukavuudenhaluiseksi.
Saturnuksen ennen vanhaan piti nähdä vaivaa.
Ennen vanhaan tulevan kesän säätä (Vesimies, ilmoja pielly) ennustettiin tammi - helmikuun säistä tyyliin jos ei pauka Paavalina ( 25.1.) niin ei helkä heinäkuussa. Saturnusmaisesti piti varmaan kantaa pökköä pesään Paavalin paukkuessa.Nyt sen ennustuksen tekee Uranusmaisesti ilmatieteenlaitos supertietokoneilla ja säähavaintosatelliiteilla. Ja kaukolämpö pelittää, ei tartte laittaa Saturnus tikkua ristiin. Muuten kuin maksaa laskunsa. Vaikka sähkösesti. Uranus-aika vaatii paksua palkkapussia. Saturnus-aika vaati psykkistä selkärankaa.Kehtaamista ja viittimistä. Sen tiedostamista, että kaikelle on Saturnus aikansa. Ja jos et tehnyt ajallaan, niin sen eestään löysi minkä taakseen jätti.
Aurinko 1 Vesimies.
Millainen on Aurinko Vesimies?
Minusta sitä kuvaa hyvin virolaisten sana Veevalaja Vesimiehelle.
Yhteiskunnallinen palvelija. Jos me kaikki teemme MC:llä yhteiskunnallista työtä (Kauris / Saturnus) ja maksamme palkastamme veroja, niin Vesimies toimii usein näissä yhteiskunnan veromarkoilla ylläpitämissä tehtävissä.Ainakin minun tuntemani Vesimiehet. Terveydenhoitaja, työterveydenhoitaja, tienrakentaja, kirjastonhoitakin vois olla tämmönen. Tai seurakunnan kirkollisveroilla kirkkokuorossa laulava Vesimies.Palvelua seurakuntalaisille.
He täyttävät ns. yhteiskunnallisen Saturnus velvollisuutensa, heillä on tärkeä paikka Vesimiehen huoneen yhteisössä.Nykyaikana he tekevät tuota työtä paljon Uranus-tietokoneen avulla.Voivat vaikka kouluttautua tai verkostoitua, jotta palvelisivat ja osaisivat paremmin. Jotta meidän muiden Saturnus-selkäranka kestäisi tienata niitä veromarkkoja. Jotta yhteiskunta pyörisi.
Monet Vesimiehet, naiset varsinkin, ovat luontoihmisiä.Liikkuvat luonnossa, hiihtävät, käyvät kesällä marjassa. Näkevät vaivaa kuntonsa ja ravintonsa eteen.Nauttivat raikkaasta ulkoilmasta.

Ennen vanhaan Saturnus-aikaan kakarat kasvoivat vasikankarsinassa. Altistuivat pöpöille ja tulivat kestäviksi. Heillä ei ollut astmaa eikä allergioita.Nykyaikana Vesimiehen ilmaa pyöritetään koneellisesti huusholleissa.. Kakarat ovat paljon sisätiloissa. Heillä on kaikenmaaliman allergioita. He ovat ruokavammaisia ja erikoisruokavaliolla.Mut minkäs voit. Ei enää edes löydy sopivia vasikankarsinoita kakaroille.
Lehmätkin lypsetään Uranus-tietokoneella.Ihminen luuli pääsevänsä robottilypsyn myötä helpommalla. Toisin on käynyt monessakin paikoin. Henkinen stressi kalvaa Saturnus-selkärankaa. Vaikka työ on helpottunut niin sitä on liikaa.Kosketus yksilöön on hävinnyt. Tai ehkä paremminkin ihminen on korostanut sitä yksilöllisyyttään, vaikka yhteisöllisessä facebookissa, silti kohtaamatta aidosti?
Sitä Aurinkoa Leijonassa, jonka hyvinvointia se vastamerkki Vesimies pyrkii ylläpitämään.
Valaamaan sitä "vettä".

Ugh, olen puhunut.
proge Merkurius 2 Vesimies yhtyen Kuun alasolmuun. Been there. Vasikan karsinassakin.
Saturnus Vesimies.

6 kommenttia:

  1. Leijonakuu oli ja meni. tr Saturnus MC:llä on teettänyt fyysisiä kuin myös henkisiä töitä ja pistänyt IC:n yöunet sekaisin. Nukuin koko eilisillan ja sitten valvotutti.
    No se yks aamuyöhön valvominen ja kirjoittaminen tuotti kyllä tulosta ja sain tehtävästä arvosanan 5 ja lisämausteena kommentin kirjallisista kyvyistä. Se on vissiin sitä joskus opittua, karmatulkinnassakin esille tullutta "kykyä".

    En tiedä millasia aaltoja (kuumia vai kylmiä?) tuo tr Marsin yhtyminen omaan Saturnukseen tuopi, kestääkö kantti ja mihin sitä tarvitaan.
    Mars Vesimies ei ole oikein lisännyt yhteisöllistä toimintaa vaan on tuntuviksi tuonut eripuraa yhteisöissä. Kakarat nahistelee ja reissuvihkoihin on kirjattu huomautuksia lasten kiroilusta koulussa.

    Kuinkas työyhteisöissä?
    Työkaverit?

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon sulle arvosanasta!

    mä olen saanut tietokoneen välityksellä tosi kireitä viestejä. Sitten on pitänyt puhuen selvittää ne - puhelimitse. Hommat kun on mennyt munille tämän kipsin takia. Työhommat vielä jokseenkin kunnossa, mutta poninomistaja haluaa uuden vuokralaisen omalleen. Että jyrnii.

    Samalla on kiva olla kotona ja vähän erakkona. Tämmöistä kaipaan ja hiljaisuutta myös.

    indiima

    VastaaPoista
  3. Kiitos.

    Minä "kuulen" taas kummia. Liekö tr Mars Vesimies kvinkunssi Uranus Neitsyt tärykalvoilla aaltoillen ja illallakin ennen nukahtamista "joku" tokas että Jukka!
    Sitten siinä oli jotakin kiivasta keskustelua ja aattelin että eiiiiiiiiii.
    En tunne ketään Jukkaa,
    mut tänään sitten tajusin, että voisi tuo olla käsky käydä Savonlinnassa kuulemassa Jukka Niemistä näistä 33,3 km etäisyydellä olevista keskiajan kirkoista.
    Kansanperinne-blogissa on hänen haastattelunsa.
    Mielenkiintoista.

    VastaaPoista
  4. Sinäpä hienoja ääniä kuulet. Mulla on vaan epätasaista tinnitystä, akvaarion lorinaa ja naapureiden seksiä. Keskiaikaisista kirkoista saa paljon inspiksiä. Viime kesän reissulla käytiin monessa hyvin erilaisessa kirkossa ja kappelissa. Tietty sacre coeurissa, notre damessa, pienissä espanjalaisissa, isoissa saksalaisissa. se oma harras (ja vähän markkinahenkinen) tunnelmansa niissä on. Vammalan Tyrvään kirkossa olisi kiva käydä taideteostenkin vuoksi. Oletko sä käynyt siellä?

    indiima

    VastaaPoista
  5. En ole käynyt.
    Lammin vanhassa kirkossa oon käynyt ja muistan sieltä taideteoksen, johon oli piilotettu myös piru.
    Entisaikaan on ilmeisesti uskottu, että piru suuttuu, jos ei sitä huolita mukaan.

    Kesällä käytiin Ahvenanmaalla yhessä kirkossa ja siellä oli hienoja puureliefejä alttarilla.

    Pielaveellä vanhan kirkon kappelissa kuulemma kummittelee.Ei itellä käytyäni havaintoa. Sen hautuumaalla on nälkään kuolleiden muistomerkki.
    Niitäkin on ollut satoja Suomen historiassa.
    Ei ole helkänyt heinäkuussa tai paremminkin ei ole lunta satanut heinänkorren peittäen Paavalina eikä papu sitten kasvanut kesällä.

    VastaaPoista
  6. Kylläpäs kirjoitit arkista totta noista Saturnus-Uranus-energioista! Mihinkähän tässä päädytään?

    Ja kyllä työyhteisössä lapset näyttävät mitä osataan, pienessä hetkesssä, kun selkänsä kääntää: Tietokoneen taustakuvana ilmestyi avustajasta kamala kuva pippeleineen kaikkineen. Ja oli siinä hauskaa!

    Minä en ole ehtinyt mitään. On ollut sellainen istunto, että mehut vietiin. Mutta mielenkiintoista.

    VastaaPoista