7.11.2010

Urbaani vaeltaja

Merkurius 27 Skorpioni kolmio Uranus rx 27 Kalat.
Uranusmaista lintuperspektiiviä 
Kaloissa crowded
Merkurius liikennettä
ja Kuu 3 Jousimiehen vaellusta.
Kuu semisekstiili Pluto et Yläsolmu 3 Kauris.
Onko se vaellusta kohti omaa sisintä?

4 kommenttia:

 1. Urbaani silakkalasti levinnyt tielle Sauvossa
  ja meikäläisellekin tuli jotakin urbaania sähköpostia ystävän nimissä.

  Kuu 6 Jousimies yhtyy Marsiin 7 Jousimies.
  Vieköhän tuo yöunet vai vaeltaako levottomat jalat jääkaapille kesken yöunien?
  Kevytsavuhormit ja tulipalot.
  Hälytysajoneuvoja liikenteessä?

  Tuo Mars Jousimies on näkynyt tai kuulunut Pluto Jousimies sukupolven kovaäänisyytenä siellä sun täällä. Onneks meikäläisellä on ne lehmän hermot tuolla MC:llä kuiteskii, kun on joutunut tätä kiljuntaa kuuntelemaan.
  -nikki-
  urbaani unohdus kirjautua..

  VastaaPoista
 2. hyvinnii vaellus melko pimeässä omaan sisimpään, niin syvälle ettei ole siellä käynytkään. Tosi yllättäviä oivalluksia eilen...
  ja
  "Vieköhän tuo yöunet vai vaeltaako levottomat jalat jääkaapille kesken yöunien?" -
  näin justiinsa kävi viime yönä....kieriskelin ajatuksissani ja issiaskivuissani, vaelsin makkarin ja keittiön väliä. Sain vihdoin sitten aamusydämellä rauhan fleece-shaaliin kietoutuneena peitto vielä tiukasti ympärillä ja turvallinen olo saavutettiin.

  Pallo hukassa, asiat palasina - palapeli.
  Kummia unia, hyönteisiä munat selässä ja vanha naapurintyttö, joka oli lapsuusajan leikkikaveri, josta nykyisin ei tietoo - oli edessäni ja hänen rintalastansa oli panssaroitu jollain valkoisella....olis tuonu mulle ruisleipää, muttei äitinsä ollu just sillon tehny.....mistä näitä unia tulee????

  Mutta kaikesta huolimatta, hengissä ollaan ja kaikki muuten ihan hyvin!

  VastaaPoista
 3. Voi miten mukava kuulla sinusta täysikuu. Vasta aattelin, jotta minne oot mahtanut kadota.
  Tää blogikirjoitaminen ei oo ollenkaan sellasta yhteisöllistä ja kommentteja keräävää kuin ammoin muinoin foorumilla, että sitä puolta oikeesti kaipaan yhteisöllisellä kartallanikin.
  Hyvä puoli tässä blogissa on noitten kuvien lisäämismahdollisuus, nyt kun siihen kuvaamiseen on innostunut ja omia kuvia on mukava käyttää.

  Sen verran kiinnosti nuo sun unet, että vilkasin karttaasi.
  Ap-kartalta vois löytyä tuohon naapurintyttöön selitystä ruisleipineen,
  tr Venus oli tässä 0 Skorpionia ja teki sitten vesikolmion sun ap-Chironin, Lilithin Kalat ja Rapu-kuun kanssa. Sopinee muuten tuohon sinun valitettavaan issias särkyynkin, chiron kipu.
  Ja Rapukuu turva vällyjen välissä..
  Eiks hyönteiset munat selässä vois kuvata jatkuvuutta, tulevaisuus turvattu munien muodossa?

  Kirjotin noista hälytysajoneuvoista niin eikös vaan piipaa-auto tullut heti aamulla vastaan ja pari punasta perässä vanhusten talolle.

  VastaaPoista
 4. Kuu 17 Jousimies.
  Venus on retronnut Vaakaan ja tuo Neptunus Vesimies tais olla jo eilen pysähtynyt.
  Kummini on Aurinko Vesimies ja eikös tuo pysähtynyt puhelimeen ainakin tunniksi uskoutuen kaikenlaista, puhuen enkeleistäkin. Angel asteroidi on ollut siinä Neptunuksen kimpassa, asteitansa en nyt tiedä.

  Sitten mietin, jotta miten tää pysähtynyt Neptunus Vesimiehessä vois näkyä politiikassa, kun tuo Vesimiehen huone kuvaa Nummelan mukaan SDP:tä, demokraattisuutta. Kyllä se oikeesti kuvaa sitä, voin omasta puolestani sen käytännössäkin todistaa.En kuulu puolueeseen, mutta olin aika likeisesti sen puolueen kanssa tekemisissä yhen Jupiterin kierron ajan. Stelliumini on 11 huoneessa.
  Niin ni joo,
  SDP näkyy uutisoinnissa nyt aloittavan ovelta ovelle kampanjoinnin, "pysähtyvät" soittamaan ovikelloa =).Että jos muhameddi ei tule vaaliuurnille niin uurnat menevät sitten muhameddin tykö, niinkös?

  VastaaPoista