19.11.2010

Hengitä

ja keskity. Ole läsnä.
Vesta keskittyy läsnäolemaan 22 Skorpioni
eikä vaiko päiväunelmoimaan ulkomailta tuodulla lootusasenolla,kolmiolla Jupiterille 23 Kalat.
Universaali yhteys jonneen? Ilman mainoskatkoja...
On vesikolmiossa vielä Varuna 22 Rapu mukana, hindujen ja intiaanien korkein taho,
meriinkin yhdistetty. Huomenna Vestan kolmio on tarkka,
samoin kuin syväääääääään hengitys Merkurius 15 Jousimies keuhkoilla yhtymä Mars 16 Jousimies,
huomenna molemmat 16 astetta.
Noilla tekijöillä tenavat keskittyivät jalkapallon saloihin pienestä pakkasesta huolimatta,
ja voi sitä Mars-voiton riemua maaliin osuessa. Onneks oli tasaväkiset joukkueet ja molemmat pääsivät siitä riemusta nauttimaan. Minä nautin lasten riemusta Marsin kolmiolla omalle Marsilleni  Leijonassa =).

Maapallo hengittää metsillään.

Kuu 1 Härkä
vois hyvinkin löytää buddhamaisen asennon, 
tai avata hehkuviinipullon avatakseen hengitysteitä..............

9 kommenttia:

 1. Kuu 12 Härkä
  ja skorpioni tuumi herätessään, kuinka ihanalta viileät lakanat tuntuvat paljaita kinttuja vasten.. tää on ihan selvästi joku tuntoaisti/ kosketusakseli tää Skorpioni-Härkä.

  Tänään vietetään lasten oikeuksien päivää,
  Child 14 Skorpioni (no tääkin selittää tenavien liikkeen meikäläisen huusholliin, nytkin pari legostelliumin keskellä..)
  oppositio Kuu.
  Pelti on rytissyt maanteillä,
  Mars-Merkurius Jousimiestä linjapiiliä myöten.
  Tuo yhistelmä vois saarnata fanaattisesti, mut vaikka itellä se on 1 huoneessa, niin se en ole minä ,joka on ollut äänessä vaan ystävät,
  joilla on jotakin 26 Kaksosia. Kuuntelen,
  ilmeisesti Uranus Kalat neliö-meininikiä heille et kolmiota mulle. Chironin kolmiota ja parilla ystävällä lääkärikäyntejä enämpi et vähempi.

  Onkohan se tuo Uranus,
  joka iskee vasemmassa korvassa koko ajan diun-diun diun tahtia?

  VastaaPoista
 2. Sekin vielä, lasten oikeuksien päivä!

  Jotenkin suren poikaa, joka luokaltani siirrettiin erityisluokkaan. Kun poika saa raivokohtauksen, joudun turvautumaan toisen ihmisen apuun (rehtori) ettei pahempaa satu, kun yksin olen luokassa. Sitten psykiatri sanoo, että eihän sille mitään voi, jos opettaja ei pärjää oppilan kanssa. Jotenkin tuo oli aika keljusti sanottu psykiatrilta. Täytyy vain karistaa tuo pois ja ajatella muitakin opettajia, joilta tuo huoli tulevassa on nyt poissa. En ollut häntä ohjaamassa muualle, toiset sen tekivät.

  Mutta se lapsi itki ja otti minua lujasti kaulasta, kun meillä luokassa oli viimeinen tunti ja vietettiin vähän kekkereitä.

  Ristiriita: lapsella on oikeus purkaa tunteita, mutta ei vahingoittaa muita. Mutta mitä lapsi osaa?

  Esmis surullisena

  ps.Minulla on muutenkin Kheiron a.neliössä nousumerkkiini. Alkaa hankalat ajat. Ehkä tarvitsen senkin energian, minkä käytin poikaan, kotona ukkoni huomioimiseen.

  VastaaPoista
 3. Se ukkokultasi on siellä descendentillä, jolle Chiron tekee myös neliötä, t-ristin kärkenä.
  Mut tarviiks sen olla vain hankalaa aikaa vaan myös kykyä ja halua auttaa ja samalla henkistä kasvua ihmisenä?

  Tuo mitä sanoit siitä psykiatrista.
  Onkohan nyt noilla joillakin ihmisillä sellanen tilannetaju ja tunneäly hukassa, ja varsinkin ammatti-ihmisillä, joiden pitäisi muistaa oma työmoraali ja eettiset säännöt?
  Pääsee oikein urakalla sammakoita suusta, Mars-Merkurius Jousimies meininkiä, ajattelamattomuutta, liian suorapuheista.
  Kuulin nimittäin ystävältä, miten soiaalialan ammattilainen oli nolannut, suorastaan häpäissyt hänet täysin tarpeettomasti sinänsä asiaan kuulumattomien ihmisten edessä.
  Sisuksissani kuohahti. Ihmiset, joiden kuuluisi kulkea rinnalla ja tukea, ovatkin susia lammasten vaatteissa, korkeasti koulutettuja elämän realiteetteja ymmärtämättömiä pykäliin ja asetuksiin nojaavia hikipinkoja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nikki, myötäelämisestä!

  Tietenkin ukko descentillä, aina unohdan sen puolen asiasta.

  Yritän muistaa, että psykologit tai psykiatrit(eikös he ole enemmän lääketieteellisiä) ja muutkin ongelmien 'ratkaisijat' ovat vain ihmisiä. Turhautunut hänkin oli. Kun ei enää mitään voinut. Mutta totta on, että he erkanevat arjesta. Ei pitäisi kulkea vain henkien ja tunteiden teitä vai missä he nyt kulkevat, teorioiden solmuissa?

  Ehkä helpompi työskennellä elämän realiteeteissa siellä juuritasoilla. Hyvä kun muistutit.

  Merkuriukseen liittyi ääni, eikös ollutkin. Olen hukannut ääneni kokonaan. Minulla on Merkurius neliössä Marsiin.

  Esmis

  VastaaPoista
 5. Luin blogistasi tuosta äänestä ja meinasin vastata sinne, mutta vastaankin nyt tänne.

  Härän aluettahan on kurkku ja miksei silloin myös nuo "äänihuulet" (laulajan vikkaa..)
  ja huomioin Kuun 17 Härkää olevan tarkassa kvinkunssissa Merkurius-Mars 17 Jousimieheen elikkä jos Jousimies puhuisi fanaattisesti, pikkasen kovalla äänellä niin eipä nyt sitten pihise mitään.
  Äänetöntä oli täälläkin vähän aikaa ,kuului vain puikkojen kilinä kun sukkaa neuloin pitkästä aikaa.
  Kurkku on kipeä ja voi tuo ääni mennä iteltäkin.
  Mietin tuota "sanattomuutta", siis kun ei tahdo löytyä sanoja, siis miten asettelisi sanansa tulkitessaan yhtä karttaa ja vielä terveyttä kartalta, joka on sellanen huolenaihe useimmille ja ehkä erityisesti Neitsyt ihmiselle?
  Ja kun minä en tunnetusti ole liirumlaarum-ihmisiä..mut eiköhän se tästä.

  VastaaPoista
 6. Yön tunteina:

  täälläkin on kurkussa kränää, tuli vähän huuettua esityksessä ja meinas ääni vallan "sanoa" itsensä irti. Kuu härkä on ilmeisesti vaikuttanut mun joulukortti ja - lahjaväkerrysintooni. Oon käsin painanut reilut 20 korttia ja vääntänyt neulahuovuttamalla anopille 8 lasinalusta ja kaikille heidän perheestä vielä hienot ja kekseliäät joulukortit. Toivon, että toi askarteluinnostus vähän laantuisi, nyt on melkein pakkomielteenä. Muutenkin pakkomiellekausi ollut.

  Esmis, jaksamista sinne sinulle! Samaistun sun tilanteeseesi lapsen kanssa, kun hänelle toivoisi hyvää, mutta omat keinot eivät vain joka kohdassa riitä, eivätkä voikaan riittää, sitä on kuitenkin vain yksi ihminen.

  Teen teinien kanssa töitä ja välillä tulee vaan niin surku, kun he jäävät loukkuun sinne oman kovan kuorensa taakse ja se aiheuttaa niin paljon pahaa oloa - kaikille. Onneksi draamatätinä voi niitä kuoria koputella...rikkikin - hyvässä, jos toinen uskaltaa olla siinä silti. Ei se kaikkien kanssa ole niin auvoista, mutta näen siinä kyllä jonkin eteenpäin menevän (yhteiskunnallisenkin) järjen.

  Yksi ihana ohjattava lapsi halasi mua torstaina, olen siitä vieläkin niin kiitollinen ja tulen hyvälle mielelle! - ja kauhea vauvakuumekohtaus iski, melkein paikkoja hakkaa, kun vauvakuume iskee! Omituista.

  indiima

  VastaaPoista
 7. Tervehdys Hesasta!
  Tänään on siis täysikuu Härässä ja auts` Algolia tähden kanssa yhtymässä. Ehkä seurattavana onkin nyt meidän naisten itsenäisyyden testiä, miten osaamme käyttää intuitiivistä luovaa tapaa selvitä ikävistä asioista. Vai annammeko tunteemme ja mielemme hallinnan ulkopuolisille tapahtumille, testiä pukkaa... mutta tämäkin menee ohi, on viisas tieto ja niinpä positiivisuutta kyllä tarvitaan.
  Olette mielessäin siellä missä olettekin..
  Ihanaa lapsenlapsen ensimmäinen joulujuhla tiedossa 1.12. lastentarhassa ja siellä sitä ihanaa energiaa löytyy...
  Mateve

  VastaaPoista
 8. Indiima, kiitos ymmärryksestä! Minulla on tukena myös draama, jota käytän usein pikkuistenkin kanssa ja onneksi saan käyttää sitä myös isommilla 5-6.luokalla. Ja kas kummaa, alkaa ääntä löytymään joulujuhlaesitykseen. He tarvitsevat vain niin paljon potkua ja aikuisenkin uskallusta heittäytyä.

  Minua lohdutti jotenkin Diana Cooperin teksti astron 2012 topikilla. Vaikkei nyt kaikkea uskokkaan, niin voihan ihminen arjessa pyrkiä tuollaiseen...

  Nikki, sinulla on sanavirtaa niin paljon, että jos välillä jumittuu, niin anna olla. Niinhän luonnon purossakin tapahtuu. Odota irtaantumista. Ja kuuntele sukkapuikkojen kilinää, ihana meditaatiomusiikki! Esmis

  VastaaPoista
 9. Kiitos mateve terveisistä ja lämpimiä hetkiä joulujuhlaan.

  Esmis,
  just tuo aikuisen uskallus heittäytyä tärkeää.
  Ja onhan se, meditatiivista,
  kilinä,
  silmukka kerrallaan,
  ja vie mukanaan..

  VastaaPoista