12.10.2010

Ylös, ulos, päivänvaloon

Kaivosmiehet maan uumenista.
Kuu 25 Jousimies
sekstiili Neptunus- Chiron Vesimies,
neliö Jupiter rx et Uranus rx Kalat.
Sitten Kuu yhtyy Plutoon 3 Kauris
ja tämä jos mikä kuvannee tuota maan uumenista ylösnousua jo siksikin että taitaa olla aikamoinen mielen koetus.
Jotenkin hyvin konkreettinen Pluto-Kuu yhtymä. Syvältä, niinkö ne sannoo..
Maaäiti Ceres synnyttää kuin uudestaan nämä miehet.
Kapselin kautta.
Ceres 1 Kauris.
Entäs läheisten, kotiväen kohtaaminen, Kuu yhtyen Yläsolmuun huomenna.
Vaiko? Mitäkö?.
Minua ei saisi suurin surminkaan mokomaan kapseliin saati yleensä maan alle,
ahistaa jo ajatuskin. Nousu-Jousimies =)
Kerran ollut Australiassa tippukiviluolassa enkä hirveesti nauttinut olostani.
Vaikka ainutlaatuinen kokemus olikin.
Sinne piti mennä niin pienestä aukosta maan rajasta ja mun ahistavat unet ovat just semmosia että pitää mennä jotenkin todella ahtaasta jonnekin.

Jotenkin jännittää tuo operaatio, en tiedä miksi.

13 kommenttia:

 1. Hyvin ilmaiset tuon Ceres äidin energian ja uudestaan syntymisen kapselissa. Todella. Olen iloinnut ja itkenytkin noiden miesten puolesta. Eihän sitä voinut olla tuntematta.

  Ja varmasti arvot ovat muuttuneet! Ja toiset, jotka ehkä eivät ole kestäneet. Heilläkin on mahdollisuus muuttaa käsityksiään, eikä vain heillä vaan lähimmäisillään ja ...onhan se symboli koko Chilen pelastumiselle.

  VastaaPoista
 2. Se oli Esmis äsken...ja huomasin, että Kuu on Kauriissa eli katsellaan vastuukysymyksiä Chilessäkin.

  VastaaPoista
 3. Vastuita ja ehkä iloitaan, nautitaan yksinkertaisista asioista.Maasta jalkojen alla eikä pään päällä.. Kauris, vuori, vuoren rikkaudet Pluton vartoimana.
  Kaikki kaivosmiehet pelastettu. Palaakohan kukaan heistä takaisin töihin kaivoksille?

  Kuu-Kauris on kuin vanha kartano, jossa voi vaikka kummitella ja jonka hirret ovat nähneet ja kokeneet yhtä ja toista. Pidettiin tänään kokous sellaisessa.

  Kasvava puolikuu 21 Kauris,
  neliö Aurinko 21 vaaka.

  Sataa märkää lunta.

  VastaaPoista
 4. Asiasta kukkaruukkuun.
  Aika jännästi, tai siis vissiin ilman muuta,
  samat asiat toteutuvat tai näkyvät monella tapaa.
  Minulla on Ap-kartan Nousulla syntymäkartan oivallus-Pallas, samat asteet,
  ja nyt just se Pallas on transiittina (Jousimies) mun syntymänousulla, eli tää ajankohta on nyt tuon Ap-kartan toteutuman joku kliimaksi. Tottahan se on ollut koko vuoden jotenkin vaikuttamassa, mutta ehkä nyt sitten tajuais miten se näkyy konkreettisesti.
  Yhen oivalluksen jo sain, kuinka voisin kirjoittamalla ansaita pikkasen ylimääräistä jos onni käy myöten. tr Mars yhtyi just myös Merkuriukseeni..
  Tuo pallas on nyt sitten suhde-akselilla ja joskus on pohdittu sitä kuinka useinkin Pallas on mukana synastriassa yhtenä tekijänä. Siis sillä on yhtymiä.
  Enpä tiedä vielä itsellä mitä tuo voisi tuoda. Ehkä ensi viikolla olen viisaampi.
  Ehkä mun pitäs laatia joku Pallaksen strategia, toimintasuunnitelma.Oikeesti me väännettiinkin tänä iltana yhtä strategiaa siellä kokouksessa.

  Jotenkin (näköjään tästä tuli taas toistosana itelle) tykkään tuosta Pallaksen symbolista ja symboliikasta.Siinä on sellasta kiinniottamattomuutta,
  irrationaalista älykkyyttä.
  Se jotenkin yhdistää tahi erottaa sun kavereista ne, joilla leikkaa samalla tapaa kuin itelläs,ja oikeesti, niitten ihmisten kanssahan sitä viihtyy.
  En tarkoita että se hitaasti sytyttäminen ois yhtään huonompi tai paremoi vaan just sitä että itsensä kaltainen viestiärsyke liikahtaa sen kaverinkin päässä.

  Toisaalta, senköhän takia Pallas on strategian mestari, kun se osaa laatia semmoset suunnitelmat ettei se vihullinen tajua höykäsen pöläystä.. ei pysy kärryillä, putos ku eno veneestä..
  joo,
  pitäsköhän puota sänkyyn..
  no,
  jos Pallakseen liittys suunnitelmallisuus,
  niin se ei kyllä mallaa itelle aineskaa,
  minähän toimin sen hetkellisen oivalluksen varassa. Ja auttaakos siinä strategiat, no ehkä hätävarasuunnitelmat,
  meinaan jos moposta on sytytystuluppa kastunut niin ei se kyllä lähe käyntiin eikä sillä mihkää hurrutella..

  Onkohan salmiakkiaakkoset ihan vahingossa vinoneliön muotosia?

  VastaaPoista
 5. Sää oot hauska :).. mistä nuo jutut lähtee, joku kyllä tipahti. Mul on vähän vaillinainen olotila kun ei oikein missään tiedä että miten päin olla ja kun tuli taannoisissa sukubileissä palautettua 20 vuoden takaa mieleen kuinka raskasta ja vastenmielistä on teennäisyys niin tuli vaan mieleen että eikö Pallaksen strategioiden ylläpitäminen saattas olla kans aika taakkaista. Meinaan jos jotain olis välillä heitettävä kuormasta poiskin. Mut, kohta pääsen ratsastamaan ja sitten mun mielessä ei pariin päivään taas muuta pyörikään, kuin hevoset.

  Merkkipäivää muistaen http://www.smashingmagazine.com/2008/04/28/really-stunning-pictures-and-photos/

  Tulit mieleeni kun katselin nuita kauniita kuvia. Enkä yhtään väheksy itse ottamiasi. Jos mun kone ei olisi taas pimahtamassa, valitsisin sieltä jonkun. Mutta näillä mennään, ei mopolla mahottomiin (ei oo ees mopoa) :)) terkuin, hurrurhuurre

  VastaaPoista
 6. Kiitos linkistä. Aivan mahtavia kuvia.
  Itelleni bongasin sieltä sen venkulailmeisen miehen junan ikkunasta. Ehkä se on mun Saturnus-Alasolmu rautateillä sekstiili Nousulle matkalla jonnekin ihan uudella näkökulmalla..=)

  Mulle tulee Pallaksen strategioista mieleen aina Troijan hevonen, ovela suunnitelma ja vihullisen yllättäminen.

  Onhan sillä Pallaksella se risti, materia jaloissaan, kiinnityminen oikeeseen elämään jäämättä vain irrationaaliseksi suunnitelmaksi.
  Sekö siitä tekee ura-naisen? Äly valjastetaan materian hankkimiseksi? Hyödynnetään?
  Mut voishan se olla junan ikkunastakin kurkkimista, vailla hyötynäkökohtaa,
  kuin leikitellen mielleyhtymillään ja katsoen josko niistä jotakin syntyisi. Ideoitten kylvämistä
  Suhdekartallahan se toimii vähän kuin sukupuolettomana yhdyntänä, toisen tajuamisena melkeinpä ilman sanoja tai jo puolesta sanasta.

  Minusta Pallas on se äly ja Merkuriuksella välitämme oivalluksemme eteenpäin.
  Merkurius on kykyämme ymmärtää viestejä ja asetella taas sanojamme niin että oma viestimme kolahtaisi jollekin.

  Itelläni siinä on varmaankin mutu (kuinen tuntuma) mukana,
  Pallas Rapu luovassa kolmiossa Merkuriukselle, ja Auringolle.
  Iris, feminiininen sanasaattaja taas kolmiossa Auringolle.
  Että sitä viestiä pukkaa jostain alitajunnan mustasta huumorista tai mistä lie.

  Mun pitäs laittaa mopo talvivarastoon......

  VastaaPoista
 7. Pitkään harkittuani, mun on tasapuolisuuden nimissä valittava siitä sun valitsemastas se seuraava otos ja heittäydyttävä :) Saturnus vesimiehessä sekstiilissä Marsiin oinaassa? kolmio Jupiteriin jouskarissa? Mun kartalla Pallas ei lupaile kuin luovaa mielikuvitusta ja ongelmia yhdistää äly toimintatapoihinsa, ja sehän kertoo jo paljon. Merkuriuksella ja Pallaksella ei ole kulmaa lainkaan. Sun viestis kolahtaa ehkä siks, että mun Pallas ymmärtää sun tapojasi.?

  Kirjoitin jo pitkään omaa tulkintaa mitä voisi synastriassa olla Vestan ja Pallaksen konjunktio. Se kaatui siihen, kun aloin miettimään sitä eri merkkien kautta. Kun Pallas on viileää, kaikenvoipaista (mikä sanahirviö) ja tavallaan sukupuoletonta koska hän ei toivo pariutumista (nykypäivän puuma-ilmiö?!:)) ja olisi siksi todennäköisesti omiaan toimimaan johtotehtävissä miesvaltaisella areenalla niin eipä siihen taida mitenkään saada ympättyä sydämen liekkiä kantavaa Vestaa, joka mieluummin kai keskittyy niihin yksinkertaisuuksiin strategioiden sijaan.
  terkuin, huurre

  VastaaPoista
 8. Älä nyt puhko mua riekaleiksi, mut tajusin nyt vasta että ne synttärilahjaks tarkoitetut kuvat lähtivät noin kuukauden väärään aikaan. Mä oon tohelo, mut sehän ei oo uutinen. Ollen pahoillaan, ja edes kerran todistettavasti edellä aikaansa, huurre

  VastaaPoista
 9. heko heko,
  minähän otin ne automaattisesti BLOGIN yksvuotisonnitteluina kun se oli siinä just edellä ollut =)
  et ei hätiä mitiä..

  Vesta ja Pallas yhessä,
  läsnäolollaan vangitsee toisen oivallukset,
  lämmöllään pitää toisen "aivotoimintaa virkeänä",
  ei hyydy ei jäädy =)
  oisko se kuin hyvä moottoriöljy, toimii niin pakkasella kuin kuumuudessakin,
  moottori tulee voideltua ja hyrräää..?

  Itellä on Vesta Neitsyt (Juno samoissa) sekstiili Logos Rapu.Ja näköjään tekevät yodin, eli Äkkikuolema Pholus Vesimies yodin kärjeksi.
  Suomeksi?
  Minä keskityn asioihin sen mukaan minkä merkityksen niille annan.Joihinkin asioihin keskittyminen jää DEADLINEN alle. Vesta opiskelujen huoneessa.
  Toinen tulkinta,
  sitoudun / kiinnityn ihmisiin aika syvästi,
  mutta joidenkin merkitys ajan oloon muuttuu ja ystävyys katkeaa kuin seinään.
  Kolmas tulkinta,
  sukuni ikuisen liekin merkitys on oppia kentaureilta, henkinen pääoma (henkinen piste yhtyen Pholukseen) elikkä onnenpiste on siinä yodin kantana Leijonassa.
  Kentaurit opettajina teemaa tukee Jupiter -Chiron yhtymä Kaloissa.
  Neljäs tulkinta,
  keskityn ja löydän sellaisia yksityiskohtia ja niille sellaisia merkityksiä, joita "yhteisöni" ei löydäkään, ja tästä johtuen viestini jälkeen seuraa ns. äkkikuolema, kun siihen ei kukaan osaa?? vastata mitään.
  Joku kirjoitti muuten Linnunradalla ,että ihmisellä täytyy olla todella hyvä itsetunto, jos hän jaksaa ilman kommentteja jatkaa kirjoittamistaan. Tai sitten hän on yhen sortin naivi. Oon vissiin tuota vimosta.
  hälvälhällii

  vähän niinku uutisvuodon "haluatteko kuulla? ettekö? kerron sen silti.. justika tää on mun Logos-Vesta / jUNO -Pholus sormi.

  VastaaPoista
 10. :) En lukenut sun blogiasi vielä silloin niin en sitten siitä onnitellut. Pitäiskö tarkistaa kuitenkin se päivä jolloin eka äännähdykseni päästin ja onnitella sitten uudestaan, uusien kuvien kanssa :)
  Oli ihan virkistävä tuo kuvaus Pallaksesta ja Vestasta. Mun on tuuletettava kai jotain kanaviani. Ja ymmärrän aikataulut, mullakin vaan tahtoo olla välillä huomaamattakin aika intensiivinen ote asioihin joista kiinnostun. Olen jopa alkanut olla hiukan huolissani kuuni kantimista :) että kestääkö se kaiken riepotuksen, vielä alennustilassaan.

  On vaikeaa tulkita vieläkin asteroideja, kun on niin paljon kaikkea muuta samaan aikaan mitä haluaisi oppia. terkuin, huurre

  VastaaPoista
 11. Minä en pidä astrologiassa noista ylennyksistä et alennuksista.
  Se on vähän sama kuin luterilaisen papin saarnaamiset syntisille, kuka on enemmän syntinen ja kuka se ansaitseekaan herran armon.
  Eroon semmosesta uskosta hetmiten..

  Esoteeriset, eksoteeriset et hierarkkiset hallitsijat vielä menee, koskapa ne antaa sen luonteen ja ehkä syvemmän ymmärryksen.

  OOBit on mulle kans hepreeta. Pitäs tietää mitä sillon kun eka oob-planeetta on havaittu on oikeesti tapahtunu. Että sais siihen tuntumaa miten sitä vois tulkita. Mulle toisten antamat selitykset kirjoissa on liian helposti omaksuttavaa tietoa, mun pitää tajuta ite että sillä ois merkitystä.

  VastaaPoista
 12. Juohtu tuossa eilen vielä mieleen, että voihan se Pholus olla ihan oikeekin äkkikuolema Vestan ikuisen liekin sammuttua.

  VastaaPoista
 13. On ollut jotenkin liian helppo pudottaa Kuu alennukseen kun kuulin sellaisen ilmaisun (jotkut jää mieleen). Se kun on "hullussa vaiheessa" ja sulatusuunina ja nyt proge-kuun kautta osana suurristiä niin aika kiitollinen saan olla että sillä on Pluto "kaverinaan". Täytys varmaan alkaa pohtimaan enempi Aurinkoa, ei oo helppoo silläkään.

  Olen tosissani pohtinut niita arvotuksia (ei nyt arvoituksia) ja välillä tuntuu että jotenkin ymmärrän, mutta kun dekanaatitkin meni mun mielessä ihan uusiksi kun ne lyhyen ajan sisällä esitettiin kahtena versiona niin en enää osaa palata koko aiheeseen.

  Mulla on sama ajatusmalli, että asia pitää saada jotenkin sisäistettyä oman tajuamisen kautta ja vaikka olen suuressa kiitollisuudessa kaikille ketkä astrologiaa ovat jaksaneet alkaa suomeksi vääntämään ja paljonko niistä kirjoista olen oman opintieni alkuun saanut pohjaa mille rakentaa, niin ne omat oivallukset karttoja tutkiessa ovat parasta. Ja oivallus voi mulla tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että tajuaa käytännön tasolla mitä joku tranistoiva kulma meinaa eikä vaan teoriassa. OOB:ja en oo miettinyt kuin hetken. Tykkään yksinkertaisuudesta sovellutettuna uuteen tietoon jota meille pakostakin jatkuvasti eri tuuteista tulee. Maailma muuttuu ja hyvä niin, oli se keino siihen mikä tahansa. Mutta vieläkin mietin sitä että onko ainoa pysyvä tila muutos :)

  Mitä uutta kentaurit olleessaan villejä barbaareja voivat opettaa ihmiskunnalle? Mehän elämme jo sellaisina, kuka taantunut mihinkin suuntaan. Chiron oli viisain, mutta oliko niitä muita? Me voimme oppia virheidemme kautta, eikö. terkuin, huurre

  VastaaPoista