12.5.2010

kotopesä

Nestling
bird too young to leave the nest.
Että liian nuori nousemaan omille siivilleen.
Ei o oppinu vielä äidinkieltä?
tsirp tsirp tsii titititititityyy,
joo, kuulin eilen muuten eka kerran käen kukkuvan.
Etsin etymologiasta sanalle -ling selitystä, koskapa uutisissa oli tämmöttinen
LingVaCity kuulostaen taas niin originelliltä että..
hoono soomi -ihmisille kait se on tarkotettukin.

Kuu 2 Härkä
ja pesämuna Merkurius rx 2 Härkä  =)

 ..ja mummonmarkkoja..

11 kommenttia:

  1. se linnunpoika vois sitten alkaa räpyttelemäänkin ja kokeilemaan niitä siiventynkiänsä kantapäissä ja heiluttelemaan käärmesauvaansa,
    meinaan kun ei o enää peruutuspyrstöllänsä siellä pesässä..

    ..ja heti alako tekstiä tulla kouluhommaankin,
    onks tää näi yksoikosta toellae?

    Pysähtyneellä Merkuriuksella oli joskus aikamoisia kuolonkolareita,
    et silleen,
    pitää skorpionin taas muistuttaa hetkistä vähän ennen.........

    VastaaPoista
  2. Mä kuulin käen kans tänään, mutta omat kukkumiset on jotenki jäissä =) . Ei irtoo tekstiä puolta sanaa ja väsyttää kummasti.

    VastaaPoista
  3. mondo
    Sua väsyttää se viikatemies siinä kuun kupeella vielä jonniin aikaa.
    Sitten sun proge desc on Rapua ja sillä mukavasti proge Jupiter vaatimassa enämpi vesi-unta-nukkumista. Sitten tuo proge Jupiter yhtyy vielä Ap-kartan Rapu-Marsiin että pää tyynyyn.
    Tää oli myös sitä oma tupa oma lupa- Jupiter-suunnittelua.
    Ehkä se kynän terä kohta sitten melekeen katkee (Atropos) kun Mars yhtyy omaan Merkuriukseesi tai teet jonku ihme ylellisyysostoksen.
    Hai sien osta sie hyvä hevosvoima..muista laittaa sitä jarrunestettä vai mitä se on ettei leikkaa kiinni..ja sukkahousut varalle käsveskaan vara-tuulettimen hihnaksi sanoi niksi-pirkka..

    Pesämunaa kartuttivat tänään tytär opintolainan otolla ja yks tuttu pikavipillä.
    Toinen on Au-Härkä ja toinen Desc-härkä jolle tuli kuutoshuoneseen tr Merkkari-Kuu varmistamaan tulevaisuutta. Helevatan autokoulun toinen osakin on jonnin joutavaa rahastusta, kuulemma 450 euroo. ÄLYTÖNTÄ!!

    VastaaPoista
  4. Tulipa itselle ainakin todennettua että jos syntymäkartalla on peruuttava Merkurius niin silloin irtoo ääntä ja tekstiä 'paremmin' sillä tr. Merkuriuksen peruuttavalla jaksolla. Katselimme Juno-ystävän kanssa sitä viime yön taivaalla (kai se oli se?) ja kun kerroin tästä jumalten sanansaattajasta se toi ystävälle mielleyhtymän Red Bulliin !! :) ei huono. Jos kartalla muuten on Venuksen ja kuun hankala aspekti voipi hyvin olla että "äidinkieli" ei oo tullut niin hyvin opituksi.

    Miten kiinteä jää voi nousta siivilleen?

    Ja tsirp tsirp, kyllä se kesä taas on.

    terkuin,E

    VastaaPoista
  5. Tämä leija ajoi itsensä rähmälleen. Alkoi ihan mahassa vääntämään kun katsoin transiitteja ihan lähitulevaisuuteen. Että on mukavaa kun on kuullut kaikista mahdollisista asteroideista mitä kartalleen voi löytää. Päätin olla uskomatta tällä kertaa mutta laitan päivän ylös ja jos jotain 'tapahtui', niin tulen tietysti tänne kertomaan sen ;)

    Tuolla kiinteällä jäällä hain kosketuspintaa tuohon omaan nimmariin. terkuin,E

    VastaaPoista
  6. Jos tarkotat kvinkunssia hankalana aspektina, niin älä ajattele sitä hankalana, vaan LUOVUUDEN aspektina, KYKYNÄ YHDISTÄÄ TOISILLEEN TUNTEMATTOMAT ELEMENTIT.Siinä on vähn etiäistä ja ennakoimista mukana ennen seuraavaksi tapahtuvaa oppositiota, jolloin planeetat ovat näkyvimmillään toisilleen.
    Luultavasti sulla vaisto pelittää 6-0 (skorpioni-kuu)sen suhteen mitä seuraavaksi tapahtuu, tai mitä tarvitset (Venus-oinas). Ja semisekstiilillä se menee kohti konkreettista kosketusta kielellisesti, (merkurius-härkä)saa sanat ja muodon. Ja sehän ei tartte olla puhetta, se vois hyvinkin olla sitä savenvalantaa..=) ILMAISUA

    Kiinteällä vedellä jos taas meinaat Skorpionin laatua, niin muistuttaisin, jotta sehän syntyy kuin Feniks -LINTU tuhkasta uudelleen. Sillä on kolme symboliakin, skorpioni, käärme ja kotka.
    Skorpionin hierarkkinen (se vihkimyksen saanut, vissiin se viisas, joka johdattaa kansan vetten yli..=)haliitsija on Merkurius. Ja Merkuriuksesta pitää muistaa se , että se ainoana pystyy kulkemaan myös sinne manalan maille, käypi kurkkaamassa faaraon haudat ja menee taas matkoihinsa.
    Mystisissä Lenormadin korteissa Merkurius kortti on numeroitu ykköseksi ja siinä haarniskassa oleva, siivellisellä kypärällä varustettu ratsastaja ratsastaa valkoisella yksisarvisella pitkin vehreää niittyä punainen viitta hulmuten.Yksisarvisen jaloissa pyöriskelee käärme.
    Kolmoshuoneen kortti taas korostaa kirjoittamista klaffipöytineen ja kirjekyyhkyineen. Ornamentin vinoneliö muistuttaa Pallaksen symbolista, oivalluksesta.
    Kaksosten kortissa on runsaskalainen joki kultakaloineen ja bambumajan "Nestori Miikkulainen" istuksimassa kuistilla. Piippu ja tuhkakuppi etualalla.Silta joen yli. Se kulku puolelta toiselle.
    Neitsyen,jonka planeetta Merkurius myös on, kortissa on elämänpuu, se tammi tai mikä kelläkin.Elämänpu on täynnä eksoottisia lintuja ja pari pupulussia hyppelee puun juurella.

    Että tämmösiä seisahduskuvia Merkuriuksesta.

    Täytyykin tehä puolen vuoden pöytä puoli vuotta myöhässä. En ole halunnut "nähdä" tulevaisuuteen..

    VastaaPoista
  7. Tuohon kotopesään piti oikein käydä lisäämässä tuo markan uutinen, kun olen niitä vanhan ajan ihmisiä ,jotka vieläkin aattelevat rahan arvoa tuon kautta. Ja havahtuvat siihen tosiasiaan, ettei tällä eurolla ole sillain "arvoa". Sehän on ihan suhteeton realiteetteihin. Itsepalveluna kahvikupponen 9 markkaa ja viet sen vielä itse tiskiinkin. haloo..!

    Eilen päätettiin myös antaa Kreikalle pesämunäaa. Mut ei se auta. Siellä on kauhea kuilu työtätekevien ja herrojen palkkojen välillä, ei se pesämunan antaminen tuota rakennetta muuta, jos ei maa sisäisesti muutu.
    Yks tuttu on asunut Kyproksella kauan ja kertoi näistä jutuista. 70-luvulla on ollut oikea muuttobuumi maasta, esim. Englantiin, ja hän arveli, josko olisi taas jotain samanlaista tulossa??

    VastaaPoista
  8. Ja vielä,
    tuhkasta nouseva.
    Miten se mielikuva asetetaan tuohon Islannin pölytykseen? Tällä hetkellä Skorpionissa on Pallas ja Lachesis (muuten 11 astetta =))) peräytyvinä.
    Tuhka suo meille oivalluksen osan??
    Psykofyysinen juttu.
    Lachesilla kestää minkä kestää?
    Emmekä mitään voi.

    VastaaPoista
  9. Aurinko Härkä ja Venus Kaksoset semisekstiilissä.
    Mestarillisesti 22 asteessa luon uutta tekstiä.

    Näin muuten unta, kuinka veljeni kyydissä oli lapsia ja nuoria ja myös kummitätini.Nuorilla oli punaisia vaatteita ja kummillani valkoinen pipo ja punainen toppatakki.Punainen on marsin väri ja usein varoittava elementti unissa.Porukka tuli katsomaan jokamiesrallia=)

    Unessa mainittiin myös joku Skotlannin kaupunki, joka mun piti kirjoittaa ylös mut se unohtui. Ehkä se pomppaa uutisista =)

    VastaaPoista
  10. Kiitos nikki. Meni perille.. Mun on otettava huili, jarrut hukassa . Ja luettava pari kertaa uudestaan. mutta on sanottava että se nimmariheitto ei ollut "hätäratkaisu". Ja jotenkin tuntuu että tuo vaisto pelittää koko ajan paremmin, outo homma. Oon ihan yllättynyt pari kertaa kun tuntu tai uni on nähty ja sitten asia tapahtuukin. Mut ei kai kukaan sitä toivomalla itselleen "saa".. Nyt on kesäverhot silitettyinä ikkunassa :)) Ja jäämme kai jännityksellä seuraamaan Venezuelan uutisointia.
    terkuin,E

    VastaaPoista
  11. joo,
    sun kommentti jäi tuonne väliin ensin lukemati.
    Että jäävulkanismia Saturnuksen kuulla.
    Käy youtubessa matkalla kuullesi.

    Mulle tuli mieleen muuten kiinteän jään sanansaattajasta mieleen merihevonen,
    Nebulalla on hevosen pää.

    Sitten ehkä tulevaisuuden astrologia päätyy takaisin siihen alkuasetelmaansa, että
    vain yhtymät,
    konjuktiot ovat merkityksellisiä,
    niinku sana transiitti on aluntein tarkoittanut,
    yhtymää.
    Ja SILLOIN
    just nämä asteroidit ovatkin niitä joilla kuvataan hetken tunnelmia,
    koskapa niitä löytyy ja riittää yhtymiin.

    Onkohan muuten merihevoselle asteroidia =))

    helevata
    tää on sijaistoimintaa,
    kun pitäs vääntää ihan muuta.

    VastaaPoista