25.5.2010

Butterfly




Kuu 1 Skorpioni
tekee  sekstiilin Plutolle 4 Kauris
ja muodostaa hetkellisen yodin, kärjeksi Aurinko 4 Kaksoset.
Hetkellinen kuin perhosen lento.
Muodonmuutos.
Tuskallinen?
Aurinko yodin kärkenä on ollut kuoleman tulkkina.
Perhonen lensi tähän asteroidista nimeltä Thereus,
joka yhtyy Aurinkoon.
Thereus is a genus of butterfly in the family Lycanidae.


Yodin kannaksi kentauri Amycus rx 4 Jousimies.Boxer.

6 kommenttia:

  1. ihania perhosia! ja kuinka tuo ensimmäisen kuvan perhonen on kauniisti suunnitelty, korkeamman designerin toimesta...

    en ehdi nyt Madama Butterfly'tä kuunnella, mutta ajatus perhos-asteroidin ja auringon yhtymästä on runollisen kaunis.

    Muistan kauan aikaa sitten sieltä Sas'n astrologia sähköpostiryhmästä, jota häiriköin nuorena tyttönä, ja siellä oli yksi miespuolinen vesimies astrologi jonka nimeä en enää muista, ja joka ehkä nyt on edesmennyt...joka kuvasi neliöitä 'perhosen kotelovaiheena'...eli paljon tapahtuu pinnan alla...mulle sopi niin, että niinä vuosina kun mulla oli jatkuvat plutoneliöt jousimiehestä, olin 'piilossa' ja 'undergroundissa' mutta kovin paljon myllersi pinnan alla, ja sitten kun ne loppui, tuntui kuin olisin kuoriutunut kuin perhonen kotelostaan.

    siitä astrologista huokui jotain ihanaa inhimillistä lämpöä ja ymmärrystä. mutta mikähän se nimi olikaan....

    VastaaPoista
  2. Niinpä.
    Minäkin tykkäsin tuosta ekasta. Se toi mieleen myös yöperhosten hienot kuviot, joita ihmiset eivät yleensä edes huomaa.
    Ja tuo kulma ja valojen kontrasti, yes.

    Alemmassa taas miellytti ja ihmetytti tuo perhosen vahva varjo. Se on kuin riippuliitäjä.

    Mä oon sellasten pelkistettyjen selkeiden kuvien kannattaja. Näemmä.
    Saturnus oppo Leijona-kuu?

    VastaaPoista
  3. hmm...en tiedä, en ole vielä koskaan koittanut tutkailla astrologian kautta ihmisten makua taiteessa tai tyylissä. Voisi kyllä kuvitella että leijona tykkäisi selkeistä väreistä ja muodoista. hmm...neitsyeen sopii koukeroiset pikkukuviot, ja pidän niistä, mutta ei kyllä ole vain yhtä ainoata tyyliä jota osaan arvostaa, ehkä olen oppimassa ymmärtämään niitä kaikkia ja käyttämään tilanteen mukaan...Vertex Vaaka.

    Yöperhoset ovat valloittavia! Muistan kun 2008 kodittomana ollessani seurustelin yöperhosten kanssa jotka olivat kerääntyneet ulkolampun valoon...tosin en onneksi kadulla nukkunut sentään, mutta se oli niin boheemi vuosi...ja sitäkin kesti juuri sen verran kuin olisin kyennyt kestämään, nyt onneksi vakautta.


    no, ei enempää tähän. olen miettinyt, että onko mulla painottuneen Kuun vaikutusta, kun vaikka en haluaisikaan, niin rytmi kääntyy aina yövalvomiseksi, jos antaisi mennä, se kääntyy niin itsepäisesti....kuu valvoo silloin kun muut nukkuu. Manninen sanoi että 'mun tarttee vaan oppia heräämään aamulla joka päivä'...siis siihen, että mitä kannattaa tässä elämässä ottaa haltuun...

    VastaaPoista
  4. Valkeatar

    Ajattelin sen selkeyden tulevan Saturnuksen oppoitiosta ja ehkä valon ja varjon vaihteluun mieltyminen myös tästä, koska Saturnus on siellä "yöpuolella" kartalla. Toisekseen Leijonan neliö Skorpioni stelliumiiini. Leijona Kuu minussa rakastaa vahvoja värejä, en ole ollenkaan beessi-ihminen. Toisekseen tykään myös grafiikasta, pelkistetystä värimaailmasta, jossa viivalla tehdään se juttu.

    Sinun Mars, Jupiter Kuu Neitsyt on ehkä muotojen runsautta ja sitä viivan (Merkurius taustalla) käyttöä. Se kirjan kantesi Neitsyen peltokuvioineen oli hyvä ja todella kaunis esimerkki tästä.
    Toisekseen voisin olettaa että inspiroidut luonnon monimuotoisuudesta, koet sen rikkautena,
    Pluto oppositio Venuksella Oinaassa. Oinaaseen liitän luonnonläheisyyden ja Pluto vartioiden näitä maan rikkauksia.

    Ja älä huoli tuosta yövalvomisesta. Meitä on muitakin. Menin tänään nukkumaan kun aurinko nousi =) eli olisiko viides tunti ollut meneillään. Aamu oli kirkas ja aurinkoinen mitä ei uskoisi nyt harmaan vesisateen keskellä. Oli sinänsä mahtavaa nähdä se ja yrittää nukahtaa kun naapuri lähti töihin.
    Tein illalla koulutehtävää ja kun pääsen vauhtiin en halua lopettaa.
    Toisekseen tässä ajassa on taas tuota samaa kuin talvella jolloin muillakin oli vaikeuksia nukahtaa; uni tuli vasta aamutunneilla.
    Uranus oppositio Saturnusta.

    Ehkä se on meidän Aurinko siellä 12 huoneessa kun nukkuu päivällä?
    Ja vesimerkki nukkuu paljon tai ainakin minä.
    Jupiter Kaloissa 2 huoneessa ja oma pääoma kasvaa unen aikana =)

    Ja eikös leijonatkin nuku päivällä savannilla reporankana ja venyttelevät itsensä liikkeelle vasta iltahämärissä?

    VastaaPoista
  5. Jep, osuvasti kuvasit taiteen yhteydessä tuota yhtymääni neitsykäisessä, ja aivan varmasti tulen intoutumaan luonnon monimuotoisuudesta! Se on ollut mielessäni....

    Minusta löytyy kyllä myös sekä pikkupiiperrys ihminen ja se voimakkaat kontrastit ja värit puoli. liitän sen itse venus-oppositio-plutoon...ja kiitos kiitos, se ei ollut kirjan kansi, vaan juliste sille fontille, mutta joka tapauksessa. Se oli kyllä aika selkeästi ja tietoisesti inspiroitunut Neitysen teemoista:) Liekö jotain ufoilua mukana kun piti peltokuviot sinne laittaa...


    No, huomenna saan tietää pääsenkö harjoitteluun. Sen 'ensimmäisen yhteydenoton' kartta näyttäisi hyvältä. Kuu ja Mars Leijonassa Mc:llä ja nousu Vaaka.

    No. Katotaan nuolaisenko ennen kuin tipahtaa, ja muistaako he edes ilmoittaa huomenna.

    Aamuaurinko ja sen valo on upea varsinkin, jos on odottanut sitä koko yön.

    Muuten mulle tuli silloin sieltä astron kasvonpiirteet ketjusta nyt aika selkeä mielikuva sun ulkonäöstä...ja jos oikein muistan, väritys oli vaalea.


    ...

    VastaaPoista
  6. ah ja joo, ihanaa kun liität oinaaseen luonnonläheisyyden. Minustakin se on juuri sitä, se alkuvoima.

    VastaaPoista